Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 27 024
  • 374
  •   1
Отговори
# 345
Аз пробвах новата серия на Balea - molecular care. Не знам дали ми заздравява косата, но шампоана и балсама според мен са сравними с някои професионални. Много хубаво ухаят! Последната стъпка - маската без отмиване, не знам какво трябва да очаквам от нея. Слагам, чакам колкото пише, но без обичайния ми крем за изсушаване и заглаждане на милкшейк не ми става толкова хубава косата. След това е супер, жива и мека, но не знам на кой продукт точно да го отдам.
във всеки случай серията е по-добра от последната на Балеа с гликолова киселина.

# 346
  • София
За Велата питах, защото в момента цените на маските са баснословни.

Относно маската на Визаж - не е лоша, разресва бързо, гъста е. И бих казала, че след това косата не скърца, както ми се случва с Лидълските. Спрейчето за блясък на Балеа не че докарва някакъв велик блясък, но поне леко заглажда косата и я омазнява по дължините, което на мен ми трябва реално. Ще си го ползвам, но няма да го повторя, което ми беше ясно и преди да го купя.

# 347
Снощи за втори път се измих с Ш+Б+маската на Balea Molecular. Да ви кажа, че бях супер скептична. 😄 Въпреки това, ми харесват много. Косата ми е гъста, тънка, не е права, на не е и чуплива (една смачкана, ако не я изсуша) и в началото на декември отрязах едни 40 см от нея, та е доста съживена, небоядисвана. След като се измия, още под душа косата става твърда и се заплита ужасно. След като сложа от маската горе долу се омекотява, суша я със сешоар. Косата става твърда и някак има текстура, аз я суша с четка (да стои права, не се заигравам). Не ми се омазнява по-бързо косата, стои чиста до следващо измиване. Моята си е суха, мога да изкарам и седмица и половина без да я мия.

Единственото, което забелязвам е че няма много блясък. Обобщено, за тънка коса е супер, защото не става като перушина и да хвърчи на където си иска и не става “хлъзгава”.

# 348
Здравейте, пиша ви с молба да споделите някой трик или продукт за задържане на сенки върху очите. Купих си и Революшън, и Катрис, и Есънс и след час вече нямам нищо на очите. До скоро бях с едни чудесни стик сенки на Орифлейм, но ми спряха цвета и сега е мъка с тези прахообразните. А малкото марки със стик нямат хубави цветове.

# 349
База под сенките.
Мога да препоръчам на Nyx HD в опаковка като гланц за устни с апликатор, както и тази на Artdeco в бурканче.

# 350
От дрогерията, и аз препоръчвам Artdeco:
Скрит текст:
Макар, че от години ползвам и ми е любима тази на Mac, икономична е, сенките ми издържат 6-7 часа с нея:
Скрит текст:

# 351
Стик сенки харесвям на алверде, имам 3 цвята, ни два от тях ползвам редовно.
База слагам или коректор или основата jelly grip essence. Алверде имат и течни сенки, доста дълготрайни бяха като ги пробвах на ръката си.
Иначе палитрата ми е от белле бокс, дълготрайни ми се струват сенките и не се нацепват по клепача или да се събират някъде, пък по принцип съм със смесена кожа.
Имам и палитра на есенс, тематичната на филмчето Up, както и дуо на есенс, не знам дали е от тях или от основата, но грим по 12+ часа на очите и всичко си е на мястото.

# 352
Май само аз не съм доволна вече от нещата на Балеа, дадох шанс на 2-3 серии, но буквално не правят нищо. Шампоаните са ужасни, балсамите 2/10, маските 3/10. Наистина предпочитам да дам веднъж 30лв, отколкото 5-6 пъти по 3-5лв и да съм разочарована..

# 353
Аз също не харесвам Балеа особено, но тази серия не е лоша.

# 354
Основата за сенки на Wet’n’wild също е много добра.

# 355
  • София
Харесвам я повече от бурканчето на Артдеко.

# 356
За тази ли става дума?

# 357
  • София
Да.

# 358
Тази база е бетон вече 2 пъти си я купувам с доста мазен клепач съм ...
За тази ли става дума?

# 359
Проверявайте в Нотино за нещата на Wet’n’wild. Обикновено там са на доста по-добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт