Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 27 015
  • 374
  •   2
Отговори
# 360
Аз също не харесвам Балеа особено, но тази серия не е лоша.
Не сте единствени с шампоан на Балеа получих пърхут....едвам се отървах.

# 361
Момичета, имам едно питане към тези от вас, които живеят в Германия. Следващия месец ще бъда там и искам да се възползвам от приложението на ДМ. Направих си регистрация в немския сайт още преди няколко години. Как мога да изтегля немското приложение, трябва ли да съм на място в Германия, за да го направя?

# 362
Приложението е едно и също, само се сменя страната, след което се вписваш с имейла и паролата от немската ти регистрация:
Скрит текст:

Препоръчвам и Rossmann, те също имат приложение, там дават талони за 10% за цялата сметка, които се комбинират с отстаналите. Müller също имат приложение.

# 363
  • София
В Россманн има много евтини и хубави неща също, да.

Аз пак се занимавам с маски. Нанесох си продуктите в една таблица и определено косата ми излиза най- скъпа. Тази пробвали ли сте я и харесва ли ви? От серията от години ползвам бялата наред с другите, тази май е по- нова, но има протеини в нея, това ми хвана окото. За моята коса е добре на хартия.

# 364
И още едно питане имам, този път за Лили. Дадоха ми каталог миналия месец към поръчката ми онлайн. Помня, че имаше някаква опция да го върна в техен магазин и да ми направят отстъпка на сметката. Важи ли, ако продуктите, които купувам са намалени?

# 365
  • оттам, откъдето започва България
Не, не важи.

# 366

Тези два препарата почистват ли наистина добре прозорците и ако да - кой от двата?

# 367
От години използвам този на Денкмит, доволна съм.

# 368
  • Deutschland
Кечър, при мен тази маска нищо не прави. Ползвала съм почти всички продукти от серията dream long и не. За моята суха коса не работят.

# 369
И аз използвам тези препарати, доволна съм и от двата. По-често използвам този на денк мит.

# 370
  • София
И двата препарата са хубави. Денкмит по-нищо не отстъпва на по-скъпите и е доста добра бюджетна алтернатива.

# 371
  • Light of Zartha
Cather, аз съм доволна от дрийм лонг ххл маската. Преди две седмици ми подариха Ш и Б от серията, а аз имах 8 секундната маска(magic water или нещо подобно). От нея съм доволна отдавна, но Ш и Б май ми изсушават много косата. Много странно. Но маските ххл и 8 секунди са топ за моята червена коса.

# 372
  • София
Благодаря, дами, може би ще я пробвам, но по- натам. Аз бялата с червената капачка харесвам от тези, но отдавна не съм купувала. Това 8- секундното ми допада като концепция и изглежда икономично. Grinning

# 373
  • Light of Zartha
И аз съм доволна от бялата. Водата според мен е нещо като маските на глис, но при мен тя имаше повече ефект от тях. За ххл маската, аз поне ще я взема пак. Имаше особеност, че като гребнеш и трябва да пляскаш за да се промени консистенцията и тогава нанасяш. И наистина в началото бях уау. Към края не помня, тя нямаше изхабяване. Дано не са променили нищо по нея и да е все още хубава.

# 374
  • Deutschland
Гарние имат нова серия. Само маската снимах. Почти нищо не купих, само един ароматен сапун на Балеа, май нов.
Бързам и ще е следващия път 😀

Общи условия

Активация на акаунт