Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 40 431
  • 545
  •   9
Отговори
# 525
Да, някои талони се комбинират. Например този, който съм отбелязала от лоялната програма, ще се комбинира с останалите:

Обаче този, преди него - 10% за ДМ марка продукти, той не се комбинира с текущия за 15% за почистващи препарати от марката на ДМ.
Талоните често намаляват допълнително продукти от аутлета. Както сега има 15% на Буржоа например и в аутлета има вече намалени техни гримове, талонът е приложим. Пробвайте в приложението, сега вече и като се деактивират талоните е доста удобно.

# 526
Здравейте, моля препоръчайте ми хидратиращ лосион за тяло, от който сте доволни, за много суха кожа, особено на краката, благодаря!
Аз използвам този:
Като според мен е по-добър от тези с помпичката. Не оставя "кир" ефект по тялото.
Вечер задължително си мажа ходилата и дланите, защото понякога се будя от сухота, ако съм пропуснала.

# 527
  • Deutschland
Този препоръчвам с две ръце. След намазване, кожата е супер хидратирана. Ефектът се усеща дълго. Освен това попива бързо и има лек, приятен аромат. Честно казано обаче, не знам дали баш той се продава в България. Евентуално някъде онлайн може да го има.

# 528
На микса имам червената показана кутия и същия в шише с помпа, което е по-лекия вариант от тази серия. За лятото са ми в повече и двата, но през останалото време ги ползвам. Подновявам неколкократно и кутията и помпата. Напоследък се мажа с олиото на икаров при целулит, то също попива докато си правя масажа и не ме сърби кожата от сухота. А и оставя зелено-цитрусов аромат по пижамата ми, което ми допада.

# 529
Здравейте, моля препоръчайте ми хидратиращ лосион за тяло, от който сте доволни, за много суха кожа, особено на краката, благодаря!
Аз използвам този:
Като според мен е по-добър от тези с помпичката. Не оставя "кир" ефект по тялото.
Вечер задължително си мажа ходилата и дланите, защото понякога се будя от сухота, ако съм пропуснала.

Toчно от този съм получавала "кир" ефект, може би е от партидата, защото беше в срок, или просто не е за моята кожа, след като виждам позитивните отзиви за него.

# 530
  • Light of Zartha
Този препоръчвам с две ръце. След намазване, кожата е супер хидратирана. Ефектът се усеща дълго. Освен това попива бързо и има лек, приятен аромат. Честно казано обаче, не знам дали баш той се продава в България. Евентуално някъде онлайн може да го има.

Обожавам го. Особено този с кокос. За жалост го спряха в дм(където беше 10лв) и сега го има само в К (където е 15лв). И са само два вида.

# 531
  • Deutschland
Тук е 2,75€. С кокос не съм пробвала. Серията Дерма спа ми е фаворит, за съжаление вече не я откривам никъде.

# 532
  • София
Тук е 2,75€. С кокос не съм пробвала. Серията Дерма спа ми е фаворит, за съжаление вече не я откривам никъде.
Фрау, наистина е много хубав.Аз имам един в запас 😊

# 533
# 534

Обожавам го. Особено този с кокос. За жалост го спряха в дм(където беше 10лв) и сега го има само в К (където е 15лв). И са само два вида.

Бързо ли попива?

# 535
  • Deutschland
Да. Принципно всички лосиони на Dove, които съм пробвала попиват бързо.

# 536
  • Light of Zartha
Да. И ароматът е деликатен но сравнително траен. Няма проблеми после да се сложи боди мист или парфюм.

# 537
Този гланц - ключодържател струва ли си? Понеже е затворен, не се вижда колко е като количество и как се усеща на устните?

# 538
Този гланц - ключодържател струва ли си? Понеже е затворен, не се вижда колко е като количество и как се усеща на устните?
Купих го след много “изнудване” на една малка госпожица, взехме 3 по спомен, защото в тикток са хит и са различен цвят мечета има и едно “специално” и него търсихме.
Гланца не е уау, аз си оставих едното мече, защото не беше розово и ми го подариха (хаха), буквално е прозрачен, не лепне, но и според мен нищо не прави на устните. Тип отбий номера със съдържание, компенсиран с мистериозна опаковка на мече.

# 539
  • Deutschland
Аз имах от предната серия мечета, гланц и ключодържател. Розови бяха всички. Една събота ходихме с мъжа ми на фермерски пазар и детето на единия от фермерите с такъв копнеж гледаше мечето (бях го закачила на чантата), че го свалих и й го подарих. Не го бях ползвала изобщо, та не му знам консистенцията. Е, това дете скачаше от щастие, защото получи заветното мече.

Общи условия

Активация на акаунт