Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 99

• 39 386
  • 530
  •   4
Отговори
# 510
  • София
И аз препоръчвам лосиона за тяло на Mixa Cica Repair с червената помпа, за много суха кожа. Попива веднага, не мазнее, хидратира много добре.

# 511
Някой с отзиви за новата серия на Syoss - ламинираща?

# 512
Аз. Бих кръстила тази серия матираща... Особено на нископорьозна коса, фина... Важно е каква е косата, не на всички ще действа като на мен. Така че дами казвайте каква коса имате, когато хвалите или не даден продукт. Ще е в полза наистина за другите. Имам ламиниращата терапия и ламиниращия крем без отмиване.

# 513
Напомням за лайфа днес от 18:00 часа в приложението.
Талоните ще са:

# 514
monada3

От мен също един глас за Балеа с уреа
и от Лидл на Циен този 

# 515
Аз. Бих кръстила тази серия матираща... Особено на нископорьозна коса, фина... Важно е каква е косата, не на всички ще действа като на мен. Така че дами казвайте каква коса имате, когато хвалите или не даден продукт. Ще е в полза наистина за другите. Имам ламиниращата терапия и ламиниращия крем без отмиване.

И аз съм с фина коса, досега маската с гликолова киселина на Балеа и една течна на Милкшейк са ми правили като “ламиниращ” (изгладена и лъскава коса) ефект. Какво имаш предвид под матираща, обратен на очаквания ефект ли?

# 516
Серията на сайос съдържа силициев комплекс, не гликолова киселина. Двата продукта не мога да сравя, защото не съм използвала нищо с гликолова киселина. Третирала съм едната половина на косата със сайос, а другата с нищо и бих дала положителна оценка на частта без сайос. Третираната половина е странна на пипане ( не мазна) , но немита текстура и въобще текстура, различна от гладкост и хлъзгавост, а за блясък не може и да се говори..

# 517
Гледах този лайф с удоволствие. Ева е много по-приятната водеща, а дамата, която е гост, гримьорката, е толкова прекрасна, че заради нея изгледах докрай. За пръв път я виждам, ама да я канят по-често. Надя чух като име, има много красиви очи! Ще я потърся в социалните мрежи.

# 518
  • Бургас
Аййй,пропуснах лайфа Simple Smile
Изобщо не се сетих....

# 519
То и аз ,излезе ми напомняне но аз го махнах с идеята сама да се подсетя след 15 минути да да ама не ..

# 520
Кои са най-добрите лентички за премахване на черни точки във Lilly и Dm?
Ама такива дето наистина отлепват всичко.

# 521
Аз не ги препоръчвам тях.
По принцип преди си правех домашна маска с активен въглен и желатин, слагах само на Т зоната о бях доволна. Но като цяло знам, че такива отлепващи работи не са добре за кожата.

# 522
Още 3 талона има, но за -10% Bowtie

# 523
  • София
Кои са най-добрите лентички за премахване на черни точки във Lilly и Dm?
Ама такива дето наистина отлепват всичко.
Аз ползвам тези и съм много доволна. Нямам големи черни точки и ги ползвам рядко. Не знам всичко ли отлепват, но като гледам какво чудо излиза...

https://lillydrogerie.bg/nos-s-aktiven-v-glen-6-br

# 524
  • на последния етаж
Сигурно сме го обсъждали, но не си спомням дали при повече от един талон отстъпките се натрупват?

Общи условия

Активация на акаунт