VIP Brother 2 - 11

• 29 139
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 120
  • при Arctic Monkeys
мен и друго ми е ужасно смешно-че селянинът Здравко сигурно е по-богат от нея. и преди да спечели наградата от ББ1 си е имал бизнес, бачкал е яко и е изкарвал пари.
така като я гледам Катето не е от най-заможните. беден и ВИП са ми взаимно изключващи се понятия. и стига с тези оправдания вече, че за театър и култура няма пари. който е кадърен успява и се справя. Теди Москов работи в Германия, например.
недолюбвам ги семейството, ама покрай тая ще ми станат симпатични...

# 121
Момичета, забравихте ли, че тук сме всички срещу тях, а не една срещу друга Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Давайте по същество, т.е. ВП, а не лични дразги и спорове. Все пак селото ни е в корените и няма как да го отречем Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Напълно съм съгласна , че във всяка от нас дреме по една Венета , Ката , Христина и част от другите .Едва ли има човек който да не е избухвал нито един път по т.н. селски начин с обиди упреци и прочие.

# 122
  • София-България, Израел - където си поискам
Ката е един добър пример какви
НЕ ТРЯБВА да бъдем  Naughty
Не може да тръбиш на ляво и
на дясно артистите колко широко
скроени били и в същото време
да не приемаш едно обикновено
момиче, а на всичкото отгоре и
да я обиждаш така просташки.
Това за мен не е широко скроен
човек, а тесногръд и сноб !
Може ли жена предендираща,
че е по- и най- да подкокоросва
Десислава да се дупи срещу мъжете,
а пък тази голяма бяла птица Деси да
й се връзва на малоумието ???
Защо Маги нито веднъж не направи
такива простотии каквито ги вършат
тези двете ??? Нали и тя е от тяхната
черга - артистичната ?
И какво стана накрая ? Плюха, обиждаха
и снощи до колкото разбирам - заедно,
та чак и ще си подаряват разни работи  Shocked
Е това не е ли висша форма на лицемерие ?

Абсолютно подкрепям това мнение.Много точно казано!

# 123
Дефиницията ми за ВИП не е много възпитан и мил човек, който да чете руска литература и да пие чай в свободното си време.  Това са хора, които са известни заради това, че имат НЯКАКЪВ принос към културата. Страничен ефект е тяхната популярност и заможност. Благия и уравновесен характер им идва като плюс, не като задължение.
Ред хот випове ли са? Може ли да се характеризират като възпитани?
ВИП-овете не са принцеса Даяна, за да се съобразяват и уважават народа по професия. Те са артисти, щото такива са родени и не могат да бъдат други.
Не харесвам Христина и това няма нищо общо с отношението на другите към нея, резултат е от наблюдението ми върху нейното отношение към тях.
 Харесвам Катето Евро, щото е експресивна, щото е забавна и душата на компанията, щото съм я гледала не само във филми, но и в театъра и по телевизията и щото зная нейното име от както се помня и нямам намерение да омаловажавам целия и живот заради това, че си е изтървала нервите идна вечер, в едно предаване, пред едни хора.
МИР!

# 124
Цитат на: baba_iaga link=topic=183335.msg3735545#msg3735545 date=11769637
  [/quote
Яйцата, хлябът, млякото, които купуваш от магазина не са ли дошли от селата? Да не мислиш, че ги правят в склада на METRO ?Че трудът на селяните е ниско заплатен е вярно. Това е така, защото досега живяхме в страната на абсурдите. Дано с влизането в ЕС нещата с дотациите за селското стопанство се оправят.
Живея в голям град, но мога да ти кажа че тук гледането в чуждата паничка, отричането на авторитетите, ревността, простотията и т.н. са мноооого повече отколкото при баба ми на село.
Сега ще кажете това не е обида за хората ,които живечт на село а е условно казано. И така да е пак е обидно за хората от селата. А и като се замисля, че 99процента от хората в България са със селски произход направо е смешно. Все едно някой циганин да каже "Циганска работа" hahaha

Ако идваха хранителните продукти само от българските села, тежко ни. Селското ни стопанство е много зле!!! Но това е друга тема.
    Знаеш ли кое е лошото- че много хора се засегнаха от тази обида. Да-условна е, да- 90% сме със селски произход! Всички обаче се смятаме за интелигентни, образовани, възпитани, а се идентифицираме със Здравкови и се обиждаме, като че ли нас са обидили? Комплекси някакви ли избиваме, или от истината боли?
     Аз лично не се обиждам от казаното от Катя, смятам, че семейството е простовато и не мога да приема мисълта, че са представителна извадка на народа.
      И Катя не одобрявам много, но предпочитам да спечели тя, отколкото  да ми надуват главата с коментарии, че "човекът от народа" Здравко спечелил! Ако приемем, че Здравко ни е представител, значи сме много зле!

# 125
  • София
  Катето нарече "селяни" точно Здравко и Христина, а не целокупния български народ, останалото е внушения и манипулации.
   Духът на  Катерина Евро е доста по-извисен от  елементарното светоусещане на "семейството". Обаче ей това ни е селянията на нас, българите- да оплюем таланти, авторитети, всичко , дето мъничко поне е над нас, и спокойно да си легнем в блатцето, спокойни,че всички сме в калта...

Подкрепям те с две ръце.

# 126
  • при Arctic Monkeys
julliana, съгласна!
Ката вчера си призна сама, че изневерява на мъж си. и защо беше тогава този вой срещу Венета? не, че и тя трябваше да го изтърсва така, но за всички е ясно, че е вярно...

# 127
Харесвам Катето Евро, щото е експресивна, щото е забавна и душата на компанията, щото съм я гледала не само във филми, но и в театъра и по телевизията и щото зная нейното име от както се помня и нямам намерение да омаловажавам целия и живот заради това, че си е изтървала нервите идна вечер, в едно предаване, пред едни хора.

newsm10 newsm10 newsm10

Ето какво казва тълковния речник

Селянин

1. Жител
село.
2.
Пренебр.
Нецивилизован, некултурен човек.

Приемете, че думата се използва с второто й значение  Peace

# 128
Моята представа за ВИП-персона е съвсем друга от тази в Биг Брадър.Тези хора там си мислят,че света се върти около тях и си живеят в свой измислен свят.Кой ги познава навън?
Смешни са ми просто.. Twisted Evil

# 129
  • при Arctic Monkeys
Ред хот випове ли са?
да, випове са. да не би според теб да са обикновени сърфисти?
в едно предаване пред едни хора? цяла България едни хора ли е? newsm78

# 130
  • София
Ха ха ха да й имам извисения дух на Ката  Joy
Това искрено ме разсмя  hahaha
Няма да приема, че е второто, защото
точните й думи бяха
" Да си ходи там на село "
Това вече е омаловажаване на всички хора,
които живеят там, в Приморско.
Аз не я намразих само за изпуснатите нерви,
онази въпросна вечер, а защото е дребна душица,
алчна, интригантка, алкохоличка, изобщо
за мен тази жена не е стойностен човек
и ако ще да си мисли, че идва от Луната
претендирам, че лично аз съм много повече
от нея пък дори и да не съм известна !
И когато я видя на живо няма да си хвърлям
капата от кеф, защото не виждам за какво !

# 131
  • Paris
Катето има много приятели, но си мисли, че мъжът и я мрази. Стана ми много, много мъчно за тази жена!!

# 132
  • при Arctic Monkeys
Катето има много приятели, но си мисли, че мъжът и я мрази. Стана ми много, много мъчно за тази жена!!
ми ако ходиш и ти да се плющиш наляво-надясно и цяла София го знае и твоя ще те намрази, извинявай!

# 133

Доста тънкообидни станахте нещо  Thinking

# 134
  • при Arctic Monkeys

Доста тънкообидни станахте нещо  Thinking
имаше преди време цяла такава тема тук, в Клюкарника. не копирай.

Общи условия

Активация на акаунт