VIP Brother 2 - 11

• 29 140
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 135
в едно предаване пред едни хора? цяла България едни хора ли е? newsm78

Доста тънкообидни станахте нещо  Thinking
имаше преди време цяла такава тема тук, в Клюкарника. не копирай.

Мислиш ли, че знам всички теми в Клюкарника наизуст?Бъркаш ме с някой  Whistling

# 136
Ред хот випове ли са?
да, випове са. да не би според теб да са обикновени сърфисти?
И ако те са твоята представа за ВИП,то  за мен не са!

# 137
Ред хот випове ли са?

Не си ме разбрала, казвам че Ред хот са ВИП-ове, но не можеш да кажеш, че са възпитани и благи хора и съответно не се вписват в прочетените от мен тук определения на някои хора за ВИПове.

А с това просто оправдавам основателното избухване на Катето, не смятам че е болка за умиране и основание да се зачерква целия и живат и чак да се пита какво е направила тя, айде моля ви се.

# 138
Духът на  Катерина Евро е доста по-извисен от  елементарното светоусещане на "семейството". Обаче ей това ни е селянията на нас, българите- да оплюем таланти, авторитети, всичко , дето мъничко поне е над нас, и спокойно да си легнем в блатцето, спокойни,че всички сме в калта...
Подкрепям те с две ръце.
Талантите ги обсъждаме в темите за изявите им и там похвали не се пестят.
Как определяш,че някой е "мъничко над нас" и "под нас"?По образование,заплата,семейно положение?Ами ако вземе да излезе,че печеля по тези точки,трябва ли да ходя да обиждам г-жа Актрисата на селянка и неуспяла?Аз си тежа на моето място,тя на нейното и следва взаимно да се уважаваме.А не да си ги мерим...ей това е селянията.

# 139
Чета в предишната тема как Хриса щяла да готви отделно и да мие само нейните си чинии. Не виждам нищо очудващо. Разбирам я в това отношение. Аз в момента съм наложила същата практика, не живеем сами. А и гледам я сега прави нещо на печката.

С Яничка всеки друг се занимава, но не и баща й.

# 140
  • Стара Загора
Аз пък това, да си готвят отделно не го разбирам.Бюджетът е общ, хранят се на една маса...

# 141

Извинявай ама ти вестници не четеш ли? Не си ли наясно, че родното ни земеделие има потенциала да произвежда достатъчно за родния пазар и дори да изнася. По-изгодно е обаче да се внася месо от Бразилия и от Китай и фъсъци от Гамбия. Нали си наясно какви далавери стават на правителствено ниво с помощите по САПАРД и че от тях не се облагодетелстват "селските тарикати", а хората с бели якички.
Ти пък къде видя да се идентифицирам със Здравкови newsm78 newsm78. Едва ли избивам комплекси. Ако избивам сигурно щях да се държа и аз като Ката. Не мисля, че Здравко блести с кой знае какъв интелект, но и не върви да го наричаш човек от народа, защото ако хората от народа имаха по 3хотела блазе му на такъв народ. Само че повечето живеят с по 300 лева заплатки, навират се под наем в гарсониерки и едвам свързват двата края.
И така Здравко може да хитрец, подличък тип, да изневерява на жена си, но айде да не го наричаме селянин, а. Че е обидно за селяните като мен и много други Wink.

# 142
  • при Arctic Monkeys
Ред хот випове ли са?
Не си ме разбрала, казвам че Ред хот са ВИП-ове, но не можеш да кажеш, че са възпитани и благи хора и съответно не се вписват в прочетените от мен тук определения на някои хора за ВИПове.

аз определения не давам. но казвам, че са луди, талантливи, вече 20 години на върха, световно известни и безумно богати. пък нека да не са ВИП, а Катето Евро да е Mr. Green

# 143
  • Стара Загора
Вижте какво прочетох от форума в сайта на "Биг Брадър":
Цитат
НОВА ТВ ПОКРИ РЕЗИЛА НА ХРИСТИНА!     killerbee     2007-04-19 10:07
Интересно защо! Защо пишат глупости в новините, че била самотна в хола! А не напишат: Христина се налива и пуши безпаметно в продължение на 2-3 часа и полуприпаднала едва се завлече в спалнята при Здравко?

Или защо го излъга, след като той я вдина от пода на банята и му каза, че и е много лошо и той я попита: Пила ли си? Тя каза: Не.

Камерите на секундата бяха насочени към спящия Тишо.

Манипулатори.
Истина ли е това? newsm78

# 144
Колко от нас биха издържали такова отношение на съпрузите си? Ние молим ли се за минутка внимание? Мисля, че Христина няма достойнство загубила е всякакъв образ на жена? Вие как бихте коментирали държанието и?

# 145
  • София
ОХ божеееееееее

ВИП за мен е човек който да служи за пример , да се занимава с благотворителност да има добра езикова култура и перфектно възпитание .
Неможе ти да се държиш по селски от селяците и после да искаш да си хвърлят Капата защото видиш ли те видели.

Дали за теб Елвис Пресли е бил ВИП, защото се е друсал като прасе и въобще не е бил за пример. Това важи и за половина от съвременните знаменитости по света. Само по комунистическо време имаха желание да ни показват известни, които са за пример- от работническо семейство и тн. Аз лично нямам нужда от ВИП-ски пример- и сама добре зная каква е хубаво да бъда. Известните са, за да ни забавляват с дарбите си, а не да ни възпитават.

# 146
Духът на  Катерина Евро е доста по-извисен от  елементарното светоусещане на "семейството". Обаче ей това ни е селянията на нас, българите- да оплюем таланти, авторитети, всичко , дето мъничко поне е над нас, и спокойно да си легнем в блатцето, спокойни,че всички сме в калта...
Подкрепям те с две ръце.
Как определяш,че някой е "мъничко над нас" и "под нас"?По образование,заплата,семейно положение?Ами ако вземе да излезе,че печеля по тези точки,трябва ли да ходя да обиждам г-жа Актрисата на селянка и неуспяла?Аз си тежа на моето място,тя на нейното и следва взаимно да се уважаваме.А не да си ги мерим...ей това е селянията.

Много ама много си права.

# 147
Подкрепям те с две ръце.

Ти отново подкрепяш мисълта ми, че много хора се идентифицират със Здравкови. Въпросът не е за теб и мен, а за семейството и Катя. Нас ни остави. Но не можеш да ме убедиш, че Катя не е поне "мъничко" над тях- в каквото си искаш отношение! Обаче какво направиха семейството ? Кой пръв започна да се сравнява с Деси? Христина ли се определи за по-красива, или Деси се сравняваше с някого? Кои започнаха първи да злобеят и да говорят за другите? За простотията на Здравко пък да не говорим!
  Определено съм за артистите и певците пред елементарната във всяко отношение двойка.

# 148
Не мисля, че Здравко блести с кой знае какъв интелект, но и не върви да го наричаш човек от народа, защото ако хората от народа имаха по 3хотела блазе му на такъв народ.

Ако и ти беше от Приморско и ти щеше да имаш 3 хотела.Хайде да не му се кланяме сега.Логично е, че ще има  - 3,5, 10...какво друго да има освен хотели?
Това обаче не му пречи да е тъпак.
Да не казвам селяк, че явно не можем да се разберем за думата.

# 149
  Обаче странното е защо много се обидиха, сякаш за тях е казано, може би се идентифицират със семейството? Чудна работа? newsm78
Много си права и не чакай отговор. Никой няма да си признае.
С интерес чета темите за ББ и ВБ. Много неща ми се изясняват относно мисленето и психологията на хората.

Общи условия

Активация на акаунт