VIP Brother 2 - 11

• 29 161
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 180
MimeNi
*зън-зън* много добре сте го написали, smile3501
няма какво да добавя,но ви поздравявам  bouquet
Подкрепям напълно.
Не харесвам Здравко и искам да излезе, и понеже реагирам първосигнално много ще ми е кеф Хиса да го победи във вота на зрителите и да му свие малко перките.Не ме разбирайте погрешно - НЕ харесвам Христина, но Здравко се държи отвратително с нея, колкото и да си го е заслужила с нейното непрекъснато мрънкане и ревност.

# 181
  • сред маслини и портокалов цвят
И сега аз не разбрах: Верно ли Хриса е получила съвет в изповедялнята да не излиза ? Верно ли се е натаралянкала и камерите не са го показали или просто се е напушила от наргилето?  Laughing

Що ми се струва, че Здравко ще спечели.  Thinking Поне в Бургас така се говори.

Незнам какво е правила в изповедалнята Христина, но ББ наистина я извика късно вечерта.
И да, напи се и се напуши. Laughing

И на мен ми се струва, че ако остане утре Здравко в къщата, може и да спечели. Вота другата седмица ще е положителен и не виждам кой друг ще спечели повече гласове.

# 182
И сега аз не разбрах: Верно ли Хриса е получила съвет в изповедялнята да не излиза ? Верно ли се е натаралянкала и камерите не са го показали или просто се е напушила от наргилето?  Laughing

Що ми се струва, че Здравко ще спечели.  Thinking Поне в Бургас така се говори.
И се натаралянка и се напуши, това момиче явно не е виждало наргиле не го пусна два часа, смука кат смок, и монолози си спретна, Роска втори номер, много тихо обаче и нищо не се разбра. Викнаха я в изповедалнята, но там какво стана не дават, може само да предполагаме.
После заспа във всекидневната...стресна се ...събуди се.....постоя,постоя...и олюлявайки се отиде в спалнята.
Тъкмо започна да разговаря с тоалетната и смениха камерата.
Е те това е .

# 183
Хехехе Катерина с това исказване за Приморско дали не бутна победата в ръцете на Здравко Simple Smile
Ако Сливен и Приморско се обединят никви фенове няма да помогнат на Деса. Simple Smile  Mr. Green

# 184
Деси и Маги си говорят за раждането. И двете са раждали нормално.

# 185
Имаше ли вече акета "кой искате да спечели"?

# 186
Благодаря за разясненията.   bouquet

# 187
  • при Arctic Monkeys
...Лежи си на стара слава и хубост,но май е време някой да и каже,че и двете неща са отдавна преминали за нея и да я сложи на място.

Какво имаш предвид като пишеш 'стара слава'? "Време за жени" е по кината в момента  newsm78?
гледал ли е някой филма? новото българско кино, с много малки изключения, ме отчайва Tired имам чувството, че никога повече няма да се сътвори нещо прилично Sad

# 188
  • Стара Загора
И аз благодаря за разясненията Hug
Аз искам да спечели или Калин, или Маги Желязкова Peace

# 189
Катето преди малко си изпроси пътека, като подарък за рождения и ден от Деси.
Ей на почна се. Joy #2gunfire

# 190
Май  и аз клоня нататък. Деси също я харесвам.

# 191
От репортерския форум:

Цитат
катерина си изпроси пътека за РД.
Ех, как няма кой да ми подари
Деси: Нали имаш РД
Катето: Ма, моите приятели са мизерници, нямат пари, не могат да съберат. Уж имах юбилей преднатат година, уж пари събираха, а нищо свястно не можаха да ми подарят
Деси: е, нали и ние с Кметиица ще учавстваме на РД, ще направим по едно участие и...

Нейните приятели били мизерници.
Ми тя като не е мизерница, що не вземе да си купи сама? newsm78

# 192
  • сред маслини и портокалов цвят
Май  и аз клоня нататък. Деси също я харесвам.

И аз така. Мисля, че е най-добре да спечели Калин, защото ще направи хубави неща с парите. Има талант и ми се вижда земен и практичен човек.

# 193
От репортерския форум:

Цитат
катерина си изпроси пътека за РД.
Ех, как няма кой да ми подари
Деси: Нали имаш РД
Катето: Ма, моите приятели са мизерници, нямат пари, не могат да съберат. Уж имах юбилей преднатат година, уж пари събираха, а нищо свястно не можаха да ми подарят
Деси: е, нали и ние с Кметиица ще учавстваме на РД, ще направим по едно участие и...

Нейните приятели били мизерници.
Ми тя като не е мизерница, що не вземе да си купи сама? newsm78
ужас
аз ако съм на мястото на някой от тези приятели ще я заплюя публично
да ядеш  и пиеш на една маса с някого и да го плюеш пред цяла България

# 194
  • Стара Загора
Накрая на шоуто, ако имах възможност, щях да гласувам да спечели Калин (така ме е яд, че не съм в БГ да ги следя по телевизията и да имам шанс да гласувам #Cussing out).За мен като фаворити (както вече писах) са ми N:1-Калин,N2:-Маги и До там се изчерпват моите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт