VIP Brother 2 - 11

• 29 187
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 195
Пак ли се излага възрастната дама ,бе Confused Ееее, не спря тая жена с простотийките Laughing
Ми да вземем да направим една благотворителна инициатива  за нея

# 196
Христина: имала съм само една връзка в която не са ми изневерявали..
Здравко: да аз...
Христина: как не те досрамя да го кажеш... Laughing Laughing

# 197
Довчера коментирахте колко зла е Венета и как мрънкала, че няма пари за апартамент. Вече подхвахате любимата ви Катето, която е не по-малко злобна, Венета поне не е истерична и не е обвинила приятерите си, че са мизерници, та един свестен подарък не са й направили.
И таз Катя освен пътека Деси и някоя парцалка да й даде, че тя има едно сако и дънки, една лилава блуза и една шарена рокля за село. Това й е гардероба на голямата ВИП актриса с 20-те филма #Crazy #Crazy

# 198
  • Стара Загора
Аз ли имам чувството, или Христина наистина само супи готви newsm78 (колко съм любопитна Laughing ) ?
Joy rotfImao

# 199
  • Mediterraneo
... Верно ли се е натаралянкала и камерите не са го показали или просто се е напушила от наргилето?  Laughing...

...И да, напи се и се напуши. Laughing..

Вие нещо май не сте в час с тенденциите, м?! Какво значи да се напуши от наргилето?! Мислите ли, че са им дали нещо яко за пушене  ooooh! В наргилето  се слага съвсем обикновен тютюн, но ароматизиран. В сравнение с повечето цигари, този тютюн е направо планински въздух  Naughty
Да, човек може да се напуши от наргиле- ако сложи тревичка, хашишче и прочее благинки. Я се вземете малко в ръце и не говорете глупости  Naughty Или от злоба и вие съвсем изтрещехте?!

# 200

Репликата на Христина не беше ли - Пък как ти се събра в устата да го кажеш?????

# 201
  • Шотландия
И аз да се изходя по въпроса с Катето...  WinkНе й отричам приноса към културата. Беше ми забавна в началото на Брадъра. МОга да разбера, че иска да спечели, защото не е много богата - тя май е най-зле финансово от всички в Брадъра, защото ВИнетка, колкото и да мрънка, работи, и Тишо има бизнес, а Катето снима от дъжд на вятър, а и възрастта й вече...

Разочарова ме това, че уж е артистка, а не можа да се овладее, по-точно не поиска тогава. Отблъснаха ме думите й в стил "Тая коя е бе, до вчера ни гледаше само на снимка - нас, великите, а сега си е въобразила, че е една от нас".

Всеки, който може да дели хората на "Ние и плебеите" би изгубил моето уважение, независимо какво е постигнал. Според мен в подобни "изплисъци" излиза наяве завист към тези, които не са артисти, а са по-добре материално от нея и не много достоен опит да си спаси самочувствието, което явно страда от подобни сравнения. В България наистина артистите не са добре платени, но съм гледала доста от тях, вече на възраст, които се държат като кралски особи  - с достойнство, с уважение и преклонение към обикновените хора, които са техни (потенциални) зрители - защото имат самочувствието на артисти, на хора, които са си издигнали неръкотворен паметник и са над ежедневната дребнотия.  Катето е далеч от тях. Няма да спечели наградата, дано поне спечели повече зрители на новия й филм, каквато всъщност е целта на влизането й, според мен. Ако се е надявала да спечели паричката, значи много е изгубила връзката си с реалността...

# 202
Нейните приятели били мизерници.
Ми тя като не е мизерница, що не вземе да си купи сама? newsm78

Ама, защо се хващате за всяка нейна дума като удавници за сламка? И толкова буквално вече й приемате изказванията.
Мизерници в смисъл, че нямат пари. Тя слага и себе си в това число.Затова не може да си купи пътека и иска някой да й подари.Какво е мизерия?
Да не говорим, че може и да е било майтап.Но някой поства нещо от друг някой, в друг форум и тук се почват припадъците.

# 203
  • сред маслини и портокалов цвят
... Верно ли се е натаралянкала и камерите не са го показали или просто се е напушила от наргилето?  Laughing...

...И да, напи се и се напуши. Laughing..

Вие нещо май не сте в час с тенденциите, м?! Какво значи да се напуши от наргилето?! Мислите ли, че са им дали нещо яко за пушене  ooooh! В наргилето  се слага съвсем обикновен тютюн, но ароматизиран. В сравнение с повечето цигари, този тютюн е направо планински въздух  Naughty
Да, човек може да се напуши от наргиле- ако сложи тревичка, хашишче и прочее благинки. Я се вземете малко в ръце и не говорете глупости  Naughty Или от злоба и вие съвсем изтрещехте?!

Аз злоба не съм вложила.
Знам много добре какво е да пушиш наргиле. Незнам какъв тютюн са им дали, предполагам плодов.
Но Христина дърпаше здраво и непрекъснато, а така може да ти стане лошо. Особено в комбинация с алкохол.
И пак казвам- нямаше злоба, на всички ни се е случвало. А при проблемите, които тя има, си е съвсем разбираемо.  bouquet

# 204
Риста и Деси обсъждат изневярата. Теорията на Ристето е, че чуждите жени са основния фактор за това, че мъжете изневеряват, т.е. виновни били жените, които си лягат с женени мъже. Деси и опонира, че не винаги жените са причина, мъжете често крият, че са женени и не им го пише на челото. Ристето каза, че тогава пак били виновни жените, щото си лягали още след първите срещи с мъжете, ако ги опознаели, щяли да разберат по някакъв начин, че са женени... Видиш, моя Здравко все е невинен...ooooh!

# 205
Айде стига с тоя хумор .. Голям хумор голяма работа. Имам чуството че и шегите й са такива зависливо - злобни. Казва го тауш на майтап ама реже та се нетрае чак.

# 206
На Евро не и се получават шегите!Когато счупи яйцето на Калин пак беше на майтап newsm78

# 207
Защо пък да се хващаме за всяка дума?Това нормално изказване ли е-да обвинява приятелите си,че са бедни и не могат да и купят нещо?Кой е длъжен да и купува на нея,нали е звезда?А и да не беше-кой на кого изобщо е длъжен,освен на близките си?И понеже тук напъните да я сравняваме със световни звезди продължават-да сте чули-Джулия Робъртс да си проси пътека?
Това отново показва,че целта и  е да се докопа до някоя кьор-софра и да се намаА аванта.
Как и светнаха очичките като видя масата за РД на селянина Тишо и даже се хвърли да го прегръща. hahaha hahaha hahaha

# 208
НТВ 3 дни излъчва 1 скандал, а всъщност
"лошата" Катя Евро в момента отново се занимава и си играе с детето. Защо ли преди финала 3 дни подред ни показват как Катето е "яхнала метлата" / може би за час/ ? Wink
Аз лично, в предаването на живо, доста често съм я гледала именно в компанията на Яница.тя е единственната която се занимава с натресеното насила хлапе в къщата
Кога Калин,Китаеца ,Маги , Деси или Пишо са му обърнали повече от 2 реплики внимание а?! нали злословят и те зад гърба на семейството /как се карали пред всички и т.н. ИНТРИГАНТИ по битер от Гаро ама не никой не гледа внимателно и не ги анализира !!

А сега кажете че ни Ви плакне умишленно мозъците ББ срещу нея та 3 дни излъчва 1 скандал,/вгледайте се в дрехите им!  а всъщност като я изкарат на номинации да може да я изхвърлим та да не пречи на финала на "Приморскиу кмет"

ха сега да ви вида едно скандалче всеки е изтрещявал понякой път в живота за нещо сигурация ама като ни го навират в очите във всеки рекламен блок цяла седмица поред и то става 3-та световна

# 209
Или от злоба и вие съвсем изтрещехте?!
Не съм злобна, бре.  Joy  Joy  Joy
А че съм изтрещЕла, сигурно. Никога не съм казвала, че съм в ред.
Много знам аз к'во е да се пуши наргиле, нито какво се слага, не съм по пушенето на каквото и да е.
Просто попитах, защото се подмяташе из темите именно това, че се е напушила.
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт