VIP Brother 2 - 11

• 29 189
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 210
Защо пък да се хващаме за всяка дума?Това нормално изказване ли е-да обвинява приятелите си,че са бедни и не могат да и купят нещо?Кой е длъжен да и купува на нея,нали е звезда?А и да не беше-кой на кого изобщо е длъжен,освен на близките си?И понеже тук напъните да я сравняваме със световни звезди продължават-да сте чули-Джулия Робъртс да си проси пътека?
Това отново показва,че целта и  е да се докопа до някоя кьор-софра и да се намаА аванта.
Как и светнаха очичките като видя масата за РД на селянина Тишо и даже се хвърли да го прегръща. hahaha hahaha hahaha

Ами хващате се да.
Но , карай.Кой от вас го е видял този разговор?
Хайде когато  го излъчат и чуя с ушите си как го е казала тогава ще коментирам и аз.Сега е излишно.

# 211
Хайдеее,отиде коня в реката.
Като кажеш нещо по нечий адрес веднага се явява някоя добра душа да ти каже,че си злобен.
Ами тук все злобили сме се събрали,добрите души кво правят?
Много лежерно си коментирам даже,съвсем лежерничко.

# 212
Милото на Христина чете списание Мода, а самата тя - глади на Яница дрешките.....(леле, както я дават в момента колко много прилича на Пеньо.....)

# 213
  • Mediterraneo
...леле, както я дават в момента колко много прилича на Пеньо.....)

Mr. Green

# 214
Като кажеш нещо по нечий адрес веднага се явява някоя добра душа да ти каже,че си злобен.
Емия,забележи,че добрите души ни казват колко сме злобни само,когато коментираме определени хора!
Ако кажеш нещо за Христина,тогава няма да си злобна.

# 215
ох Simple Smile Запис в змиярника Simple Smile
Направо не мога да повярвам с каква скорост пишете Simple Smile

# 216
  • Има много детски смях.
И кво стана сега?
В къщата скука, а фронта на словесните престрелки се пренесъл във ВИП- темите  newsm78

# 217
  • София
И кво стана сега?
В къщата скука, а фронта на словесните престрелки се пренесъл във ВИП- темите  newsm78

Да, защото нямаме зрелища в момента. Нашия резил ще излезне по-голям от техния, още малко!

# 218
  • София
Мисис Маги каква е водеща/журналистка???
Та на нея половината съгласни не и се чуват.

# 219
  • София
Довчера коментирахте колко зла е Венета и как мрънкала, че няма пари за апартамент. Вече подхвахате любимата ви Катето, която е не по-малко злобна, Венета поне не е истерична и не е обвинила приятерите си, че са мизерници, та един свестен подарък не са й направили.
И таз Катя освен пътека Деси и някоя парцалка да й даде, че тя има едно сако и дънки, една лилава блуза и една шарена рокля за село. Това й е гардероба на голямата ВИП актриса с 20-те филма #Crazy #Crazy

Мдааа, разликата е , че ВЕНЕТА НЯМА ПРИЯТЕЛИ! Нито веднъж не спомена приятел, те затова така се и ожениха - кумове им бяха служителките в кметството - даже няма змията кого да покани за кум.

# 220
Емия,забележи,че добрите души ни казват колко сме злобни само,когато коментираме определени хора!
Ако кажеш нещо за Христина,тогава няма да си злобна.
Да кажа ли  и за Христина да се реабилитирам! Joy

# 221
  • София
Току що чух
Здравко: Аз от тебе дете не съм искал да имам! Shocked
Жина мУ: Да си си намерил друга да и направиш...
Това по повод кратък спор детето само ли да е или не.

# 222
  • София
Току що чух
Здравко: Аз от тебе дете не съм искал да имам! Shocked
Жина мУ: Да си си намерил друга да и направиш...

АУУУ, каква любов струи!!!

# 223
Мдааа, разликата е , че ВЕНЕТА НЯМА ПРИЯТЕЛИ! Нито веднъж не спомена приятел, те затова така се и ожениха - кумове им бяха служителките в кметството - даже няма змията кого да покани за кум.

мдааа,кофти

# 224
Хриси още глади... Да дойде и у нас да изглади както е набрала инерция !!!!

Ще сядат да обядват обикновените хора....

Маги предложи нова мисия - мъжете до кръста  голи в басейна, а Здравко допълни - а жените от кръстта голи пак в басейна.....

Общи условия

Активация на акаунт