VIP Brother 2 - 11

• 29 205
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 225
Току що чух
Здравко: Аз от тебе дете не съм искал да имам! Shocked
Жина мУ: Да си си намерил друга да и направиш...
Това по повод кратък спор детето само ли да е или не.
Е тез двамцата вече ми писнаха.Горкото дете.В каква среда ще израстне newsm78

# 226
И от Отдел Закрила на детето имаме представителки  Joy Joy Joy

# 227
# 228
Що и се връзвате толкова на езика на Катето newsm78
Не разбрахте ли,че тя така си говори по-принцип,по-цял ден е с детето и я слушам.Да езикът и е вулгарен и мръснишки,но няма злоба в нея,просто психиката и е  по лабилна,затова така и избухва.И въпреки всичко на мен ми харесва.
А за скуката...,ми то във всеки сезон на ВБ,ББ накрая е скука.

# 229
Цирка - ВИП дами хранят ВИП детенце свърши!
От СИА трябва да вкарат някаква интрига накрая, че нещо ще заспим....

# 230
  • София
От сайта на Горещо
Преди влизането на Венета Райкова във втория сезон на VIP Brother всички бяха убедени, че „Горещо” ще спре, докато водещата му е в къщата. Това обаче не стана. Напротив, за пръв път в историята на телевизията едно предаване се правеше в друго предаване.

След излизането на Венета - най-скандалният и най-коментираният участник във VIP Brother 2 - всички си задават въпроса „Какво ще се случи с Венета Райкова и ще има ли „Горещо” нов водещ?” Отговорът е: Да, „Горещо” има нов водещ, но... за кратко.

Тази събота 21 април водещ на „Горещо” стана Крум Савов – журналистът, превърнал се в лидер на общественото мнение срещу Венета Райкова заради участието си в живото предаване на VIP Brother на 30 март, както и заради митичния „Спортен свят”, излъчен на 15 април, където заедно с Азис и Седрик Бардон направи всичко възможно да срине Венета Райкова. Крум Савов – човекът, който изобщо не харесва Венета, защото тя „притежава всички качества, които ненавиждам у жените” и който твърди, че бил готов да защитава дори и дявола, само и само водещата на „Горещо” да излезе от къщата седна на стола на водещата на „Горещо” и зададе на Венета Райкова всички въпроси, които бяха дискутирани в медиите, по форумите и чиито отговори вълнуват всички. И Венета като гост в собственото си предаване му отговори – искрено и директно – така, както само тя си може... А за любителите на залозите - мачът завърши с неочакван резултат.

Само в „Горещо”, събота 21 април 2007 г. от 22:30 по Нова телевизия от горещия стол най-скандалната водеща Венета Райкова ще отговори на всички въпроси към нея. И още: кадри от митичния „Спортен свят” с участието на Азис и Седрик Бардон, чиято реплика на не много добър български „Тази змия цялата България я мрази” стана прословута.

# 231
А за любителите на залозите - мачът завърши с неочакван резултат.

Въобще не е неочакван - мир и любов между Венета и Крум.....То това ако е неочакван.....
Друг вариант 1:0 за Тишо, защото се развежда с Венета.... Вярно ли гледам,че след излизането на венета , Райков е доста по-забавен, поне видяхме,че може да говори.....

Катето им погоди някакъв номер - май им лакира ноктите на ръцете... Само Калинко усети обаче... Да си им го върне заради млякото....

# 232
  • София
Това ще трябва да се гледа Simple Smile

# 233
Идеи за анкета, че взех да зациклям вече?  Laughing

Пускате ли СМС-и за гласуването във ВБ?

# 234
От сайта на Горещо

Само в „Горещо”, събота 21 април 2007 г. от 22:30 по Нова телевизия от горещия стол най-скандалната водеща Венета Райкова ще отговори на всички въпроси към нея. И още: кадри от митичния „Спортен свят” с участието на Азис и Седрик Бардон, чиято реплика на не много добър български „Тази змия цялата България я мрази” стана прословута.

Венета наистина душа дава за висок рейтинг. Дори аз ще го гледам.

# 235
  • Шотландия
И аз ще се опитам да го гледам това.

А вие знаете ли, че от жените само Петя, Венета и Христина  имат висше образование??? Христина е  магистър  по Стопанско управление - МЕИ Варна.

# 236
След като нямаше кой да покани-покани себе си ooooh!
Ей тва е....,но чудно ми е другата седмица кой ще покани Rolling Eyes

# 237
  • София

А вие знаете ли, че от жените само Петя, Венета и Христина  имат висше образование???

То в днешно време куцо и сакато има висше образование - така че това не е мерило за интелект!

# 238
   Катето нарече "селяни" точно Здравко и Христина, а не целокупния български народ, останалото е внушения и манипулации.
   Духът на  Катерина Евро е доста по-извисен от  елементарното светоусещане на "семейството". Обаче ей това ни е селянията на нас, българите- да оплюем таланти, авторитети, всичко , дето мъничко поне е над нас, и спокойно да си легнем в блатцето, спокойни,че всички сме в калта...
Shocked
и е много извисено да нагъзиш деси слава за да дразни христина и здравко
или да лицемерничиш е много извисено
ако това и извисен дух  Stop нека съм си селянка.
Много ми беше симпатична тая жена преди да влезе в къщата.
Сега...  Sick

# 239
  • Шотландия

А вие знаете ли, че от жените само Петя, Венета и Христина  имат висше образование???

То в днешно време куцо и сакато има висше образование - така че това не е мерило за интелект!
Ако говориш за Венета... съм съгласна. Такива са данните от очевидци.... За Христина нямам данни. Учебното заведение беше сериозно по мое време.

Общи условия

Активация на акаунт