VIP Brother 2 - 11

• 29 212
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 255
  • Paris
Хриси към Здравко- Ти не си ебач, ти си коцкар!

# 256
  • София
От прочетеното дотук не разбрах Христина излиза ли или не?
Лично аз предпочитам да остане и зрителите да изгонят Здравко, че да му се натрие носа на тази приморска джинка. И Христина не ми е любимка, ама мъжът й си заслужава изгонването. А тя и секунда няма да остане, ако той излезе.

Като сте неспособни да направите нещо значимо за България, поне не злобейте толкова, оставете тия, които могат.
Това да участваш в няколко филма по никакъв начин не означава, че си направил "нещо значимо за България". Да не мислиш, че който и да било голям актьор или спортист като прави това, което може, го прави за България или за българския народ?! Прави го заради себе си на първо място. Нека не се заблуждаваме Wink

# 257
Катето Евро каза "мизерници" с чувство за хумор, тя просто така се изразява и вярвам, че приятелите й добре са разбрали това. Някои жени във форума са големи сухарки, всяка дума приемат буквално.
Ох,добре че има такива,които да разясняват мислите на Катето-великите!Че така и ще си остане неразбрана ,горката. smile3508
Ами сухарка съм,използвам алкохол в умерено количество за разлика от Катка.Тя добре се самополива. smile3534

# 258
Аре за любителите на Баш Брадър Нюню – гювеч във вид на клипчета. Никой не е пожален  Joy (може би Катето малко, ама карай, ще й прощаваме, нали е актриса  Wink).

Зарежда бавно и за да не ми прекъсва, аз натискам бутона за пауза, за да не приказва, докато се зареди и после гледам без проблеми.

Баш Брадър Нюню - Здравко И Азис Сватба
http://www.vbox7.com/play:191227c7

Aууу как съм се хилила rotfImbo rotfImbo - яяяяякоооо,ааа благодаря Мила, много се развеселииииих Joy

# 259
...да сте чули-Джулия Робъртс да си проси пътека?...

А ти колко имена на американски актьори знаеш извън Холивуд? Щото Холивуд далеч не е американското кино. Дайте да сравняваме актьорите от истинското американско кино с актьорите от българското кино  Crossing Arms?
                Дали Лили Иванова е мръхла, понеже няма феновете на Бритни Спиърс? И какво аджеба е направила едната и какво другата  newsm78.. Коя от двете е ВИП и коя не е?

# 260
Сега ще се изпитваме ли,колко имена знам.Почва да ми става много весело. newsm44Ами не знам други,само на Джулия. Mr. Green
Нещо не ми разбра примера,но ме мързи да разяснявам. Joy

# 261
Ако някой не е разбрал,че Деси може да чете ..... вече е разбрал ако е гледал последните 30 мин. он лайн в нета.....

# 262
След като нямаше кой да покани-покани себе си ooooh!
Ей тва е...., но чудно ми е другата седмица кой ще покани Rolling Eyes

Нееее, любопитното е кой ще се съгласи  Peace.

# 263
  • Шотландия
...И таз Катя освен пътека Деси и някоя парцалка да й даде, че тя има едно сако и дънки, една лилава блуза и една шарена рокля за село. Това й е гардероба на голямата ВИП актриса с 20-те филма...
                 Много грозно изказване  Crossing Arms. Хора, вие откачихте вече  ooooh!. Като сте неспособни да направите нещо значимо за България, поне не злобейте толкова, оставете тия, които могат. Направо паднах като прочетох малко по-назад в темите нещо в смисъл "ми кво като има 20 филма, аз пък съм добра готвачка и добра в леглото"... Ужасявам се как някой може да мисли толкова елементарно, честна пионерска  Crossing Arms...
Мечо Пух, и ти малко си чела по диагонала, ми се струва.... В онова изказване за добрата готвачка потребителката (не помня коя беше) имаше предвид, че всеки е уникален по своему и има нещо, в което е много добър. Катето, за съжаление, при цялото ми уважение към актьорския й принос за българското кино, предпочита да дели хората на известни (т.е. важни, значими) и неизвестни (т.е. плебеи, прости и заслужаващи само пренебрежение). Доста потребители смятат (включително и аз), че това не е позиция, достойна за уважение.

# 264

Моля,някой да даде точно и ясно определение за "ВИП"-човек.

Да се проясни ситуацията и да не се спори за различни неща.Пак моля!

# 265
Сопрано-то го каза много отдавна, само че никой не му обърна внимание тогава.
Хората не са равни и точка. Няма смисъл да се заблуждаваме. Примери около нас - бол.
Само дето като го кажеш на някой и веднага скача "Какво е еди-кой повече от мен?" и т.н. Tired

# 266
Сигурен източник ми потвърди, че главният редактор Ники Николов наистина е кръстник на Яница. Така че не се чудете защо от три дни ни набиват скандалите на Еврото и по живия канал дават предимно младото семейство. От екипа на предаването били безпомощни да се справят с поредната "шуробаджанащина".

# 267
Ако някой не е разбрал,че Деси може да чете ..... вече е разбрал ако е гледал последните 30 мин. он лайн в нета.....

Да не чете география на света или да учи столиците на държавите? smile3532

# 268
  • София

Моля,някой да даде точно и ясно определение за "ВИП"-човек.

Да се проясни ситуацията и да не се спори за различни неща.Пак моля!

Става ясно дали някой е ВИП , след като влезе във ВБ и се види дали :пере си гащите, държи се угоднически дори към дразнещи субекти, има опъната кожа и ултра скъпи и модерни дрехи....
 Ако субекта,претендиращ да е ВИП ,не притежава и не изпълнява гореописаното,статутът му бива отнет!
 И Деса не е ВИП щот не пере , И Катя не е ВИП щот изпада в истерии....

Еи тва е ВИП според голям процент форусмко съсловие   Mr. Green

# 269
  • София
Не мисля, че има точно опредление на ВИП, нито че е само едно.
Видяхме, че в думата "селянин" се влага различен смисъл от различните хора.

Общи условия

Активация на акаунт