VIP Brother 2 - 11

• 29 223
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 270
Сопрано-то го каза много отдавна, само че никой не му обърна внимание тогава.
Хората не са равни и точка. Няма смисъл да се заблуждаваме. Примери около нас - бол.
Само дето като го кажеш на някой и веднага скача "Какво е еди-кой повече от мен?" и т.н. Tired
Да,съгласна съм,че не са равни,но Катето след истерясването си се изравни с Христина.
Христина, не ми харесва.Тя е всичко онова,коета аз не искам да съм,но не е виновна,че Катето си изтърва нервите.
Ако не беше си изляла злобата върху Христина,щеше да го направи срещу друг безащитен.

# 271
...Мечо Пух, и ти малко си чела по диагонала, ми се струва... Катето, за съжаление, при цялото ми уважение към актьорския й принос за българското кино, предпочита да дели хората на известни (т.е. важни, значими) и неизвестни (т.е. плебеи, прости и заслужаващи само пренебрежение). Доста потребители смятат (включително и аз), че това не е позиция, достойна за уважение.

Оки, да си поговорим за разделението: хората се разделят на много групи - това е навсякъде и си е факт. Делят се по най-различни признаци. Делят се на София и провинция. София се дели на примерно на Люлин и Лозенец... Брадър предаванията се делят на ВИП и обикновени. Дори ако някой в къщата е направил разлика между обикновени хора и ВИП персони - не виждам къде е проблема. Да, всички сме уникални. Но не всички сме ВИП. Както не всички сме химици, да речем. Не виждам кое ви се вижда толкова страшно?

P.S. Някой в Къщата използва ли понятието 'плебеи' или тук си го добавихме за повече цвят  newsm78?

# 272
  • Шотландия

Моля,някой да даде точно и ясно определение за "ВИП"-човек.

Да се проясни ситуацията и да не се спори за различни неща.Пак моля!

Свободен превод от английската УИКИПЕДИЯ, че ме мързи да съм прецизна:

От английски - Very Important Person, or VIP  е човек, на когото са дадени особени привилегии поради общественото му положение или важността му.

Примерите включват известни личности, глави на държави, богати разточителни хора или просто богати хора, политици, бизнесмени от високо ниво и всякакви други личности, които получават особено отношение по някаква причина. 

Има и VVP (very very important person) е статут над ВИП.

В английския Биг Брадър вместо ВИП Брадър се използва съчетанието Celebrity Big Brother, което значи ББ с известни личности. Влизали са както такива, каквито има в нашия ВИП, така и политици.

И нека да напомня, че вкарването на неВИП личности във ВИП Брадъра също е схема, която явно се вкарва във всички страни, защото тя провокира конфликти от типа на този с избухването на КАтето. Все пак това е шоу ...

# 273
   ВИП-овете не се дупят, не дразнят другарчетата си, винаги се държат на положение  и, вместо да изпадат в истерии, организират дискусионни студия да си разясняват отношенията. Не танцуват по бански и никакви големи деколтета, щото да не съблазнят мъжа на ближната си Peace! Mr. Green

# 274
  • Шотландия
...Мечо Пух, и ти малко си чела по диагонала, ми се струва... Катето, за съжаление, при цялото ми уважение към актьорския й принос за българското кино, предпочита да дели хората на известни (т.е. важни, значими) и неизвестни (т.е. плебеи, прости и заслужаващи само пренебрежение). Доста потребители смятат (включително и аз), че това не е позиция, достойна за уважение.

Оки, да си поговорим за разделението: хората се разделят на много групи - това е навсякъде и си е факт. Делят се по най-различни признаци. Делят се на София и провинция. София се дели на примерно на Люлин и Лозенец... Брадър предаванията се делят на ВИП и обикновени. Дори ако някой в къщата е направил разлика между обикновени хора и ВИП персони - не виждам къде е проблема. Да, всички сме уникални. Но не всички сме ВИП. Както не всички сме химици, да речем. Не виждам кое ви се вижда толкова страшно?

P.S. Някой в Къщата използва ли понятието 'плебеи' или тук си го добавихме за повече цвят  newsm78?
Страшно няма в това, че не всички сме ВИП. Страшното идва, че някои ВИП забравят, че не винаги са били ВИП и не желаят да съществуват в една къща с не-ВИП... Изразяват го гласно, по обиден начин и в продължение на часове- Което, поне в моите очи,  слага край на ВИПския им имидж.

Аз използвах понятието плебеи, за да обясня гледната си точка  и не зная дали в къщата е използвано. Със сигурност обаче Катето имаше точно това предвид, дори и без да е използвала тази дума. Ако искаш, се порови във фенския форум, там обикновено има доста точни записи на казаното, особено при скандали...

# 275
   ВИП-овете не се дупят, не дразнят другарчетата си, винаги се държат на положение  и, вместо да изпадат в истерии, организират дискусионни студия да си разясняват отношенията. Не танцуват по бански и никакви големи деколтета, щото да не съблазнят мъжа на ближната си Peace! Mr. Green
Това ме развесели.Благодаря  bouquet
Темата нещо замря.
То и Брадъра така.
Настана скука.

# 276
Нейните приятели били мизерници.

Ама, защо се хващате за всяка нейна дума като удавници за сламка? И толкова буквално вече й приемате изказванията.
Не я защитавам тая кранта, в никакъв случай..., но аз също съм пъшкала с моята дружка на кафе като сме: "Оф, какви сме мизерници с тебе". Нито тя се засяга, нито аз рева сърцераздирателно след това.

# 277
Само че ''съблазняването'' е в главата само на ''ближната'' Joyама че дума.
Спомням си лятото в Приморско ,моят син искаше да се снима със Здравко.Помолих го ,той не отказа.Ама Христинчето какъв поглед ми извади #Crazy,щях да падна ooooh!Сигурно и аз исках да съблазнявам мъжлето и.Ах, мръсницата аз Joy

# 278
Тази събота 21 април водещ на „Горещо” стана Крум Савов
Sick Ще повърна. Това е лудост.

# 279
  • Шотландия
Става ясно дали някой е ВИП , след като влезе във ВБ и се види дали :пере си гащите, държи се угоднически дори към дразнещи субекти, има опъната кожа и ултра скъпи и модерни дрехи....
 Ако субекта,претендиращ да е ВИП ,не притежава и не изпълнява гореописаното,статутът му бива отнет!
 И Деса не е ВИП щот не пере , И Катя не е ВИП щот изпада в истерии....

Еи тва е ВИП според голям процент форусмко съсловие   Mr. Green
Някъде в по-ранна тема бях обяснила какво е моето разбиране за ВИП - това, което наблюдавах в последния английски ВИП Брадър. Не го демонстрираха всички ВИП-ове, естествено, но и те си имаха вкарано не-ВИП семейство, дори участничката там не беше спечелила предишен ББ,  излязла е 4-та, но е спечелила 8-9 милиона лири след това от продажба на нейн парфюм и касети за отслабване. Простичко момиче, добродушно, с ужасен речник, но несравнимо по-добър от майка си,  която за 1-2 дена направи страхотни скандали. Гаджето й пък едва ли обели и 100-тина думи, особено в началото.

Та като ВИП се държаха Джърмейн Джексън, предполагам, знаете кой е. Трудно му беше дори да ги разбира на моменти, защото разликата между уличния език и неговия е доста голяма в английския, но нито веднъж дори и не си помисли да каже - "какво прави тая тука с мен, такова величие." Напротив, той беше този, който се опитваше да разбере всеки и да му каже точните думи, за да го успокои, когато изпуши.

Лио Сеър, международно известен певец в миналото, също в началото успя да се държи като ВИП - когато не му хареса мисията "господари и слуги", където господари бяха не-ВИП-овете, а слуги (в буквалния смисъл на думата, както в миналите векове) бяха ВИП-овете, той изрази протеста си, като спря да говори и използваше езика на жестовете и мимовете, за да се разбира с останалите.

За съжаление, той също изпуши по-нататък и излезе, защото каза, че явно напрежението му идва в повече и той не може да се познае. Каза - "Това не съм аз" - и излезе.

Това за мен е ВИП. Дори когато не устпееш да се държиш достойно, да си го признаеш и да кажеш - провалих се, не харесвам това, което направих, срамувам се от него.

Катето, с целия й принос към българската култура, е доста далеч от моето разбиране за ВИП.

Ама много сериозни станах, нещо... Я кажете сега Христинчето ще излиза ли преди гласуването или... Какви са клюките?

# 280
Хахаха, наистина никой не иска вече да й е гост на Венета  hahaha hahaha hahaha
Абе, как си вярвате на това?
Венета си е гост в момента, защото иска да разкаже, какво е било вътре и да поизчисти името си.
А за гости - не се притеснявайте... , ако тръгне да кажи фолк-певиците, които няма да откажат изобщо... елате да гледате, гости до края на годината, че и следващата ще има.

# 281
На Евро не и се получават шегите!Когато счупи яйцето на Калин пак беше на майтап newsm78
Подкрепям Peace

# 282
Венета си е гост в момента, защото иска да разкаже, какво е било вътре и да поизчисти името си.
А за гости - не се притеснявайте... , ако тръгне да кажи фолк-певиците, които няма да откажат изобщо... елате да гледате, гости до края на годината, че и следващата ще има.
Hug

# 283
  • София
... Верно ли се е натаралянкала и камерите не са го показали или просто се е напушила от наргилето?  Laughing...

...И да, напи се и се напуши. Laughing..

Вие нещо май не сте в час с тенденциите, м?! Какво значи да се напуши от наргилето?! Мислите ли, че са им дали нещо яко за пушене  ooooh! В наргилето  се слага съвсем обикновен тютюн, но ароматизиран. В сравнение с повечето цигари, този тютюн е направо планински въздух  Naughty
Да, човек може да се напуши от наргиле- ако сложи тревичка, хашишче и прочее благинки. Я се вземете малко в ръце и не говорете глупости  Naughty Или от злоба и вие съвсем изтрещехте?!
Точно това и аз написах снощи.Имаме нергиле вкъщи.И двамата с мъжа ми сме НЕпушачи,но пушим от нергилето.Слагат се сушени плодове-продават се в магазините за нергилета.Е с плодове посмъртно не можеш да се напушиш,даже да дърпаш 24 часа.Жената явно просто си е била пияна.Не вярвам да са им дали опиати да пушат.

# 284

202uu

Общи условия

Активация на акаунт