VIP Brother 2 - 11

• 29 241
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 285
И мен ме дразни Еврото  Crossing Arms Тя била Катето Евро  Crazy И?! Ми хубаво, звезда е, но защо не се държи на положение?! Толкова инфантилно поведение отдавна не бях наблюдавала  Stop
И мен #Crazy Абе в крайна сметка може да са ВИП ама и те изтропкват сащото като нас във WC-то,а не снасят злато

# 286
...Със сигурност обаче Катето имаше точно това предвид, дори и без да е използвала тази дума...

Може да е така, а може и да не е. За мен не е. Освен всичко друго всеки тълкува думите според собствената си среда и много други фактори.. И на мен една мацка* като ми каза за първи път 'ей, кифло' ми беше доста неприятно, но когато тя ми обясни смисъла който влага дори ми хареса. Та тъй - и за селяните, и за мизерниците, и за на Азис 'парцал'-ите и всички бъдещи подобни думички.

*Мацката не е съфорумка.

# 287
  • София
   ВИП-овете не се дупят, не дразнят другарчетата си, винаги се държат на положение  и, вместо да изпадат в истерии, организират дискусионни студия да си разясняват отношенията. Не танцуват по бански и никакви големи деколтета, щото да не съблазнят мъжа на ближната си Peace! Mr. Green
Отивам да си изхвърля банските,потниците,къси - поли,панталони.Отсега нататък ще се обличам в чували и за по сигурно ще престана и да танцувам.На мъжа ми ще забраня да ходи на работа,те там са повечето мъже,ама откъде да съм сигурна,че по улиците няма да се загледа.
Дали ще ме вземат в следващия ВБ?Съгласна съм в къщата да направя сватба и да си кръстя децата.

# 288
   ВИП-овете не се дупят, не дразнят другарчетата си, винаги се държат на положение  и, вместо да изпадат в истерии, организират дискусионни студия да си разясняват отношенията. Не танцуват по бански и никакви големи деколтета, щото да не съблазнят мъжа на ближната си Peace! Mr. Green
Отивам да си изхвърля банските,потниците,къси - поли,панталони.Отсега нататък ще се обличам в чували и за по сигурно ще престана и да танцувам.На мъжа ми ще забраня да ходи на работа,те там са повечето мъже,ама откъде да съм сигурна,че по улиците няма да се загледа.
Дали ще ме вземат в следващия ВБ?Съгласна съм в къщата да направя сватба и да си кръстя децата.
  Не, сакън, нека си ходи на работа човекът. По-важното е, ако искаш да си ВИП, ТИ да си прилична и скромничко облеченка, и ако може и в критическата да не влизаш... Ако може така- хем да работиш до последно,за да не лежиш на стара слава, хем пък и да не прекаляваш като Лили Иванова, така...златната среда да хванеш, за да ни хване нас пък златна скука. smile3507

# 289
...Абе в крайна сметка може да са ВИП ама и те изтропкват сащото като нас във WC-то,а не снасят злато...

Какво всъщност трябва да е направил някой, за да заслужи уважението ти, че нещо се обърках? Кого би признала за нещо повече от теб и на какъв принцип  newsm78? Аз например, правя много по-малко правописни грешки. Призната ли съм  Flushed? Или истината за човека се разбира само и единствено в тоалетната  Flushed?

Уф, не вярвах, че мога да напиша подобен постинг  Sick.

# 290
Сега ще се изпитваме ли, колко имена знам.
               Тц, въпросът е принципен, не само към теб - нали знаеш, че си те обичкам  Hug. Но когато се говори за стойностно кино и изобщо, мисля че не трябва да намесваме Холивуд  Naughty.

Мисис Маги каква е водеща/журналистка??? Та на нея половината съгласни не и се чуват.
                Това явно не е важно. На Венета пък се чуваха дори повече гласни, отколкото трябва  Mr. Green.

# 291
Преди малко Здравко каза,че Христина му направила някакъв номер Thinking,обаче не каза какъв.Каза ще разберете.

# 292
преди малко

изведнъж Здравко изръси, че жена му не била солидарна с него, щом не искала да направи това - разбирай да излезе.
И я заразпитва, защо не - а тя не й било позволено
Тя: Ще научиш, като излезеш, не мога да говоря
Той: Прецака ме ти, прецака ме

Туй значи ли, че излизането й е блъф Явно ББ й е разяснил. че по този начин прецаква семейството /тя едва ли би могла сама да се сети/

е какво ви казах по рано днес че семейството е с привилегии и нали са рода пак са напред с един ход пред другите Съкварчиранчи
така че който харесва Христина и ненавижда Катето Евро да спи споко

# 293
...Абе в крайна сметка може да са ВИП ама и те изтропкват сащото като нас във WC-то,а не снасят злато...

Какво всъщност трябва да е направил някой, за да заслужи уважението ти, че нещо се обърках? Кого би признала за нещо повече от теб и на какъв принцип  newsm78? Аз например, правя много по-малко правописни грешки. Призната ли съм  Flushed? Или истината за човека се разбира само и единствено в тоалетната  Flushed?

Уф, не вярвах, че мога да напиша подобен постинг  Sick.
Не е нужно да си злобна:Първо не виждам правописни грешки и второ имах впредвид това,че те не са с нищо повече от нас обикновенните хора.И мога да ти кажа,че съм сигурна,че ние обикновенните сме много по щастливи и обичани от тези,които са ВИП.Да не говорим,че сигурно живеем сто пъти по спокойно от тях дори и с малкото което имаме.

# 294
Китаеца: Здравко, кажи ся утре кой ще си ходи
Здравко: Ами аз, та кой, с тоя номер дето Христина ми го направи
Китаеца: Къв номер бе??
Здравко: Ще видите, стой , та гледай

Здравко се кефи предварително на дватат дни свободен живот из София

Китаеца се опитва да разчопли историята: да не ти сика развод бе

# 295
Не само, че ще се гледа предаването на Венета, не само, че ще има гости, но и ще се изтрепят да и гостуват.В това съм сигурна-участието и във ВИП брадър е провокация за всякакви номера с предаването ГОРЕЩО за да бъде интересо, гледаемо и да те задържи буден до 22.30 в събота(а то почнеш ли да гледаш -оставаш до края в повечето случаи)

# 296
Ха,ще удължават ВИП-а..Знаете ли?

# 297
Китаеца: Здравко, кажи ся утре кой ще си ходи
Здравко: Ами аз, та кой, с тоя номер дето Христина ми го направи
Китаеца: Къв номер бе??
Здравко: Ще видите, стой , та гледай

Здравко се кефи предварително на дватат дни свободен живот из София

Китаеца се опитва да разчопли историята: да не ти сика развод бе

Ако излезе ЗДравко, БИг брадър трябва да го задължи да си вземе и детето............да види той баща ли е и какво има да се кефи.........нека Хриси остане сама вътре(ве щев изтрае два дни до финала)за да има възможност, за по-добра борба за наградата...............

# 298
  • Някъде на път....
Ха,ще удължават ВИП-а..Знаете ли?
Да бе!

# 299
  • при Arctic Monkeys
Но когато се говори за стойностно кино и изобщо, мисля че не трябва да намесваме Холивуд  Naughty.

ама разбира се! всички тук сме почитатели на алтернативното европейско кино! какъв ти Холивуд! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт