VIP Brother 2 - 11

• 29 456
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Тоя Здравко така ме дразни #Cussing out, ето това е селското и подлото - на всяка цена да се добереш до парите, независимо от това, че предаваш близък човек, нещастник, така ме е яд, че ми идва да му се изплюя бавно на тъпото лице!!!! Sick

# 361
че ми идва да му се изплюя бавно на тъпото лице!!!! Sick

бавно и напоително  Mr. Green

# 362
  • София
че ми идва да му се изплюя бавно на тъпото лице!!!! Sick

бавно и напоително  Mr. Green
Да, защото ако е бързо няма да е толкова гадно Hug

# 363
  • в ябълковата градина
Добре, Азис може да излезе един ден преди гонене, Христина не може. Е, ако не е двоен стандарт това!

# 364
  • София
Ама тогава номинирани бяха двама, сега са трима и това е от голямо значение, няма двоен стандарт Peace

# 365
Добре, Азис може да излезе един ден преди гонене, Христина не може. Е, ако не е двоен стандарт това!
Освен това Азис беше предупредил почти седмица преди да излезе.
А и на Христина ББ каза, че не приема такива желания след известна употреба на алкохол.

# 366
В 168 часа има гигантско интервю с бащата на Венета.

# 367
Направи сбит преразказ,моля! Wink

# 368
  • София

И какво казва той накратко (ако не те затруднявам)?

# 369
Ако не е късно утре ще го метна тук. newsm78

# 370
Ако не е късно утре ще го метна тук. newsm78
ок Laughing

# 371
Всички са смешници ooooh!

# 372
Не искам да съм груба но Катерина Евро е много гадна и плоскоскроена жена #Cussing out #2gunfire,по много гнусен начин се изказа как те са нещо повече от нас непомазаните разбираш ли,никакъв такт,поне като се мисли за много ИМПОРТАНТ ,да притежаваше такт и малко повече смирение,така само показа какъв боклук е,и какво са Десислава и Маги хахахах,едната пробила първоначално с яко чукане ,докато и обърнат внимание на таланта,другата съжалявам ама си е жива циганка-нищо против малцинставата,но все пак  Naughty.......,та не виждам чак толкова да им синее кръвта на тия кокошки  Sick

# 373
Не искам да съм груба но Катерина Евро е много гадна и плоскоскроена жена #Cussing out #2gunfire,по много гнусен начин се изказа как те са нещо повече от нас непомазаните разбираш ли,никакъв такт,поне като се мисли за много ИМПОРТАНТ ,....

К. Евро наистина прекалява на моменти, но не разбирам едно нещо  - защо да не е нещо повече от нас, непомазаните? Сакън някой да не е с 2 глави по-висок другия.
Ми не са си равни с Христинка - факт ли е?
Аман от тия нагласи, че в България всички сме равни. ми не сме, приемете го най-после.
Жената си има самочувствие, че е някой, че е известна , че е направила нещо в живота си и смята, че Хриси не й е равна.
И аз съм съгласна.

# 374
  • София
Абе к`ва е тая мода с тия потурести дънки  #Crazy
И Маги и Деси са с такива, ми не ми харесва, много е грозно  Sick

Общи условия

Активация на акаунт