VIP Brother 2 - 11

• 29 444
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм раздвоена - чудя се кой ми е по-противен - Здравко или благоверната му съпруга? Мисля, че ми е жал за Здравко - и би ми било жал за всички онези мъже, които са принудени от обстоятелствата да съжителстват с болезнено ревниво мрънкало... Но не мога да отрека, че двамцата са си лика-прилика. Тоест на самонадеян селски бек като Здравко точно такава дружка му отива. Mr. Green Сдруги думи бих се радвала който и да е от двамата да излезе. Може би повече за Здравко - да му направят на пух и прах стратегиите... Mr. Green

# 721
  • София
Цитирам от сайта:

Петък, 2007-04-20 19:05:00
Непрагнати моменти
Христина е депресивно настроена. Тя прегръща дъщеря си и я пита ще си ходим ли в къщи тази вечер. Младата съпруга е убедена, че днес ще напусне Къщата. Кой ще си тръгне завинаги от шоуто - решават зрителите!

Може на някой да не са му издържали нервите и затова пак да има драма...човешко е, а и все пак мъжът ти да остане там...

# 722
Ако Христина срещаше повече уважение и подкрепа от страна на Здравко, едва ли щеше да е толкова мрънкава и ревнива.

# 723
  • София-Лагера
Цитат
[Савов се превърна в лидер на общественото мнение срещу Венета заради участието му в живото предаване на "VIP Brother" на 30 март. В друго интервю той заявява: "Венета притежава всички качества, които ненавиждам у жените. Тя е злобна, завистлива, комплексирана и меркантилна. Двулична е и има измамно самочувствие на голяма звезда." От следващата седмица Райкова отново ще задава въпроси на своите гости, уточниха от "Телеман/quote]

Това ми хареса.Интерсно ми е Венетка като про4ете ,как ще реагира?

# 724
  • София
Какви са тия драматични събития днес, вярно ли, че нямало предаване?

# 725
Савов се превърна в лидер на общественото мнение срещу Венета заради участието му в живото предаване на "VIP Brother" на 30 март. В друго интервю той заявява: "Венета притежава всички качества, които ненавиждам у жените. Тя е злобна, завистлива, комплексирана и меркантилна. Двулична е и има измамно самочувствие на голяма звезда." От следващата седмица Райкова отново ще задава въпроси на своите гости, уточниха от "Телеман

Това ми хареса.Интерсно ми е Венетка като про4ете ,как ще реагира?

Как да реагира? Ще изсъска нещо, с високо вдигнати вежди.

# 726
  • София

Е, стига де...

# 727

Е, стига де...

Мдам, зрители били загрели телефоните на Нова, защо прекъсвал сигнала по денонощния  канал.

# 728
Аз си мисля, че "Горещо" с водещ Крум ще е голяма глупост - едва ли Венета и продуцентите ще допуснат в собственото й предаване да я злепоставят. Иначе би било чудесно Венчето да отговаря на същите въпроси, които тя обикновено задава на гостите си. А дано, ама надали...

# 729
  • на село

1742

Хайде спри се вече, не разбра ли, че тук няма кой да пуска смс-и.
По -добре си пускай зарибявките в някой тийн форум.

# 730
  • София

On-line също нямаше предаване поне час (не мога да кажа точно колко, защото имах работа и не съм следила). Какво ли е станало? Може Сопрано да знае и да си трае... Rolling Eyes

# 731
Аз си мисля, че "Горещо" с водещ Крум ще е голяма глупост - едва ли Венета и продуцентите ще допуснат в собственото й предаване да я злепоставят. Иначе би било чудесно Венчето да отговаря на същите въпроси, които тя обикновено задава на гостите си. А дано, ама надали...
Тя заради един рейтинг и задника ще си даде.Мисля,че тя прави сега всичко възможно да си изчисти името.Сега ще е ред сълзи,ред сополи Mr. GreenИ съм 100 %сигурна,че много народ ще и се върже Outta Joint

# 732
Нямало да има номинации?????? И в студиото щели да бъдат излезлите до сега съквартиранти от ВБ2??????

Ушетата, кажете нещо....

# 733
  • София
Оооооох, пак ли нещо не виждано и не чувано.....!!! Писна ми от тоя Ники Кънчев!  Tired По 3 часа плямпа за някакви уникални събития и накрая - нищо кой знае какво.

# 734
Ако няма номинации - идеално! Катето няма да бъде номинирана! Laughing Явно ще продължат с положителен вот и ще ги изкарват един по един...

Общи условия

Активация на акаунт