VIP Brother 2 - 11

• 29 111
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 75
  • при Arctic Monkeys
А защо си мислите, че ако Аня Пенчева беше в Къщата щеше да изглежда по същия начин както в списанията и на светски събития? newsm78
И аз това се чудя. Да не би някой да беше виждал провисналата кожа на Катето преди? По списания е пичка и половина. И според мен, при все хирургичните и намеси на Пенчева, Катето пак по-добре изглежда. Онова ми прилича на дърт курветин  Sick

Peace подкрепям натуралното както го е майка създала пред тоя модел на пластиката

а вие на театър не ходите ли и Аня Пенчева на живо не сте ли я виждали? не е провиснала и не е сбръчкана като скумрия. мерси, такова натурално не го предпочитам пред красивото Tired

# 76
снощи Биг Брадър към полунощ викна Христина в изповедалнята и и съобщи че ако излезне предварително ще се прецакат със Здравко и номинациите няма да бъдат отменени
ейййййййййййй аман от нагласена работа  и шуробаджанащина всички знаем че Николов - ББ е кръстника на детето им и че коли и беси в къщата АМА НЕ Е ЧЕСТНО ДА ИМ ДАВА СЪВЕТИ е..ати Sick Sick Sick  

# 77

а вие на театър не ходите ли и Аня Пенчева на живо не сте ли я виждали? не е провиснала и не е сбръчкана като скумрия. мерси, такова натурално не го предпочитам пред красивото Tired
Не, не ходим. Ние във Варна сме лишени от удоволствието да гледаме вирнатия нос на Аня Пенчева  Mr. Green

# 78
Цитат
Превеждала е говеда от един байр на друг !

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

това е много готино(само Й-да е  И)

# 79
Не мисля, че Христина трябва да излиза доброволно!

# 80
снощи Биг Брадър към полунощ викна Христина в изповедалнята и и съобщи че ако излезне предварително ще се прецакат със Здравко и номинациите няма да бъдат отменени
ейййййййййййй аман от нагласена работа  и шуробаджанащина всички знаем че Николов - ББ е кръстника на детето им и че коли и беси в къщата АМА НЕ Е ЧЕСТНО ДА ИМ ДАВА СЪВЕТИ е..ати Sick Sick Sick  
Къде го видя това!? Къде пускат разговори от изповедалнята !?

# 81
  • при Arctic Monkeys

Не, не ходим. Ние във Варна сме лишени от удоволствието да гледаме вирнатия нос на Аня Пенчева  Mr. Green
че тя и във Варна е идвала... както и да е.

# 82
  • при Arctic Monkeys
Къде го видя това!? Къде пускат разговори от изповедалнята !?
фантазията на някои хора рабои на бясни обороти Tired

# 83
  • София
Кога изписахте 5 страници бе! Crossing Arms

# 84
Видяхте ли хитрите селянчета Христина и Здравко какви сметки си правят под завивките в леглото? И после не била права Катето Евро. Това че обсъждат номинации и излизания не е ли конспирация, защо не ги накажат?

# 85
Не е проблема, според мен, в каква от кои се мисли Христина.Тя има онова поведение, което често дори не можеш да обясниш спкакво точно те дразни, но те дразни адски. Равен тон, звучащ . аз съм винаги права!Тотална липса на чари и елементарна женска кокетност. Изказване по теми всякакви, по-често-абсолютно не намясто.Вечна намръщеност, комбинирана с демонстративна ревност. Подчиняване на общите взаимоотношения на междусемейните си проблеми. Това няма как да стане симпатично просто.Една

# 86
Не е от такова значение коя имала операции и корекции и коя нямала.По-важното е коя полага грижи за себе си и коя не.Аня Пенчева е жена на 50 години,но се потдържа жената,суетна е и няма нищо лошо в това,че има корекции-усетила е ,че е дошло времето за това и го е направила.Не е дропла като Катето,която в лице изглежда като стафида.Няма нито вкус да се облича,нито знае как да се държи,а претендира,че е голямата звезда.Лежи си на стара слава и хубост,но май е време някой да и каже,че и двете неща са отдавна преминали за нея и да я сложи на място.

# 87
  • София
Кога изписахте 5 страници бе! Crossing Arms

Thinking И аз това питам  Thinking
Има ли нещо интересно до момента Simple Smile
Какво става със стратега от Приморско Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 88
Dобре де защо в думата селянин трябва да се влага нещо лошо newsm78 Селянин е човек, който живее на село и се занимава със земеделие или животновъдство. Това са хората , които ни хранят.

Точно така -това са хората, които хранят и Катето-а тя ги е виждала само на картичка.

Не знам защо мислите, че селата ни хранят? Моите впечатления са, че там хората едва себе си изхранват. Може би преди 20 години, но сега-не.
  И аз не приемам обида на селянин, но факт е, че се е наложила със значение твърде различно от буквалното и всички знаят това. Освен това селото е твърде много идеализирано от нашите автори, но дребнавостта, сметкаджийството, хитруването , гледането в чуждата паничка, отричането на авторитетите, ревността, простотията , определението к-ва за жените-артисти са били по-присъщи за тези затворени общества в миналото . А всички тези качества ги притежават Здравко и Христина.

# 89
  • варненка от София
Да се позапиша в новата тема и аз.

Общи условия

Активация на акаунт