VIP Brother 2 - 11

• 29 146
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ОХ божеееееееее

ВИП за мен е човек който да служи за пример , да се занимава с благотворителност да има добра езикова култура и перфектно възпитание .
Неможе ти да се държиш по селски от селяците и после да искаш да си хвърлят Капата защото видиш ли те видели.

Дали за теб Елвис Пресли е бил ВИП, защото се е друсал като прасе и въобще не е бил за пример. Това важи и за половина от съвременните знаменитости по света. Само по комунистическо време имаха желание да ни показват известни, които са за пример- от работническо семейство и тн. Аз лично нямам нужда от ВИП-ски пример- и сама добре зная каква е хубаво да бъда. Известните са, за да ни забавляват с дарбите си, а не да ни възпитават.

Аз не съм чула Елвис да плюе и псува някъде някого защото видиш ли не му бил от "блатцето" ... Ти чувала ли си го ? Аз не казвам на Катя да спре да пие или да пуши ?! Не съм я плюла за това ...
Чувала съм да крещят и псуват само папараци .
Казвам че по човека съдиш като видиш как се отнася с другите хора.
Що се отнася до примера на ВИП... Ами когато детето ми почне да гледа и слуша и да подражава на любима звезда не искам това да е Екатерина ЕВРО.

Елвис не съм го чувала, защото не е участвал във ВИП брадър, но да не забравяме, че преди да стане известен е бил шофьор на камион. Много световни звезди не само псуват, но и пикаят върху публиката на концерти и правят и други гадости, които ме мързи да изброявам. А децата ни, за радост, ще подражават най- вече на нас. Когато станат пубери, пък ще подражават на хора, които им помагат да ни се опълчат. Та не зависи от такива като Катето, а от теб на кого ще избере да подражава детето. Все пак и в моето поколение идол на някои беше Кърт Кобейн, който се друса, друса и като ме писна се самоуби, но аз далеч не съм му подражавала, защото родителите ми са ме възпитали като здрава, самостоятелна личност.

# 166
Идеи за анкета, че взех да зациклям вече?  Laughing

# 167

А ти всъщност защо всеки ден слагаш нова анкета  Laughing
В темите за предишните ВБ и ББ винаги е имало по една анкета..."кой ще излезе според вас в понеделник/петък"

# 168
MimeNi
*зън-зън* много добре сте го написали, smile3501
няма какво да добавя,но ви поздравявам  bouquet

# 169
]

А ти всъщност защо всеки ден слагаш нова анкета  Laughing
В темите за предишните ВБ и ББ винаги е имало по една анкета..."кой ще излезе според вас в понеделник/петък"

Скучно ми се види с една Whistling А и гласуването кой ще излезне е ясно вече, ама ще я пусна пак, може някой да е размислил за Хриса  Laughing

# 170
Винаги има един период в пубертета в който се подражава на някой ... Обикновенно на любимата звезда... Тогава зависи от родителя да реагира навреме и да посочи по съответния начин за да насо4и детето си в правилна посока. Поне аз така мисля.
Да от родителя зависи, но определено външните фактори също имат значение.
Надявам се ти да си права не аз. Но определено мисля че съм  и когато този момент дойде наистина искам да има по- малко екатерини ЕВРО наоколо.

# 171

Има ли според вас истински ВИП персони в България? - ако може..... или

ВИП персони ли са персоните в Къщата на ВБ2?

Трябва ли да има смесване на ВИП и обикновени хора във ВБ?

Да има ли деца в Къщите на ББ?

То май прекалих.....Извинявам се!

# 172
...Лежи си на стара слава и хубост,но май е време някой да и каже,че и двете неща са отдавна преминали за нея и да я сложи на място.

Какво имаш предвид като пишеш 'стара слава'? "Време за жени" е по кината в момента  newsm78?

# 173
И сега аз не разбрах: Верно ли Хриса е получила съвет в изповедялнята да не излиза ? Верно ли се е натаралянкала и камерите не са го показали или просто се е напушила от наргилето?  Laughing

Що ми се струва, че Здравко ще спечели.  Thinking Поне в Бургас така се говори.

# 174
Моето предложение във връзка с дискусията, която се вихри в момента:

Кой от съкварЧиранЧиЧи определяте като  "VIP"?   newsm78
(Много ме кефи пародията на Господарите  Mr. Green)

# 175
  • София
Винаги има един период в пубертета в който се подражава на някой ... Обикновенно на любимата звезда... Тогава зависи от родителя да реагира навреме и да посочи по съответния начин за да насо4и детето си в правилна посока. Поне аз така мисля.
Надявам се ти да си права не аз. Но определено мисля че съм  и когато този момент дойде наистина искам да има по- малко екатерини ЕВРО наоколо.

Аз Катето не я защитавам изобщо. Преди седмица казах, това което мисля за нея и доста хора ме нападнаха. Просто според психологията моделите и примерите се формират през първите 4-5 (дори не 7) години. Ако детето се развие свободно и здраво психически ще може да гледа Катето и други подобни и само да се възмути както правиш ти.

# 176

Аз Катето не я защитавам изобщо. Преди седмица казах, това което мисля за нея и доста хора ме нападнаха. Просто според психологията моделите и примерите се формират през първите 4-5 (дори не 7) години. Ако детето се развие свободно и здраво психически ще може да гледа Катето и други подобни и само да се възмути както правиш ти.

ОК спираме по темата Simple Smile   bouquet

# 177
според мен христина не трябва да излиза. изпусна момента да си излезе с чест и достойнство. сега ще изглежда като бягство или зле скалъпен план.

# 178
Тук много сериозно е станало.Ония вътре не го заслужават.

Хм, знаеш ли всъщност си много права Hug Хубав аватар Heart Eyes

Зън-зън, върнах се малко назад. Наистина не съм прочела правилно поста ти, за което се извинявам Peace

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 13:20 от baba_iaga

# 179
  • София
   bouquet WomaniTka

Общи условия

Активация на акаунт