VIP Brother 2 - 11

• 29 076
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 915
 smile3533 smile3533 smile3533 smile3501 smile3508 newsm10 newsm47 newsm51 smile3525 smile3533 smile3512  love001 newsm62 smile3534 smile3534 smile3534
УХАААААААААААААААААААА
СЕГА МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ КОЙДО И ДА Е

# 916
сега ще има ли още един излязъл?

нема, каке...понеделник - финал

ба.. си, аз се подведох по сопранов и си купих за следващата седмица да гледам ВИП а онлайн!
Сопранов, дължиш ми 2,10 лв.
по курса на деня и уестърн юнион да си ги получа  Mr. Green

# 917
Здравко да си вземе и детето- и да снимат брадър от хотела-как го гледа и се грижи за него.

# 918
ба.. си, аз се подведох по сопранов и си купих за следващата седмица да гледам ВИП а онлайн!

Joy Joy Joy

# 919
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз пък исках Деса да излезе. Щеше да ми е любопитно да й видя физиономията и да я чуя какви ще ги дрънка, че е загубила срещу някакви си там селяни...
И аз това исках Peace

И аз така,ама тцъъ - измамиха пак бедният бг народ hahaha

# 920
  • До хладилника, който обичам
ЕЕЕ, КОЙ ПОМЕТЕ ТОЛКОВА БЪРЗО ТЕМАТА НА ТОНИ?  Crossing Arms

# 921
Много жалко! Трябваше Деса да си иде та да и видим физиономията. А катето сигурно щеше да получи аритмия направо. Абе нагласено си беше всичко ама айде. Жалко, че си тръгва Здравко, а не Деса.

# 922
, че разкара гларуса. Нещо много беше се главозамаял.

# 923
В момента играят финален голф и Здравко обвинява Христина за излизане то си... Tired

# 924
Аз пък исках Деса да излезе. Щеше да ми е любопитно да й видя физиономията и да я чуя какви ще ги дрънка, че е загубила срещу някакви си там селяни...

Тъпо тъпо ,тъпо ,че и комплексарско ..........

Изобщо не е тъпо! Защо не допускате и другите да имат мнение и да се радват на неща, които вас не ви радват.

# 925

И ти ли, Бруте?!

# 926
Много жалко! Трябваше Деса да си иде та да и видим физиономията. А катето сигурно щеше да получи аритмия направо. Абе нагласено си беше всичко ама айде. Жалко, че си тръгва Здравко, а не Деса.

наистина много жалко.
И аз исках Деса да изхвърчи.........

# 927

И ти ли, Бруте?!

Heart Eyes

# 928
  • София
 Party

# 929
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
В момента играят финален голф и Здравко обвинява Христина за излизане то си... Tired

И с право - тя и само тя прецака така обичаният от нея мъж - ако аз съм Здравко,директно я чакам навън с решението за развод - подписано лично от бат Бойко...сериозно #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт