Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 6 866
  • 549
  •   1
Отговори
# 450
По-големи, тип котешко око

# 451
Любим стил не мога да кажа, че имам при очилата. Купувам очила след като видя как ми стоят и се харесам с тях.

# 452
Нямам любим стил, защото лицето ми е малко и големи очила не ми стоят добре, а аз искам понякога да разнообразя формата.Наскоро започнах да нося слънчеви с лек диоптър за далечно виждане, но пак не улучих формата. Сега имам нужда от нови очила, но  да имат по-голяма затъмняваща степен, защото въпреки диоптъра, пак ми блести слънцето. Моите са хелиоматик, но трябва да са по-тъмни.

# 453
Като мъж харесвам авиаторски тип очила, а  моята съпруга обожава класически стил или котешко око.

# 454
Kой е любимият ви стил очила? 
Не бих казала, че имам любим стил. Винаги си избирам очилата според формата на лицето ми. Аз съм с широко лице.
Не се водя от модата. Гледам да ми подхождат, да са ми удобни и функционални.
Избирам рамките и стъклата в кафявата гама, защото повече ми подхождат на цвят на кожата и косата.
А диоптричните ми очила, винаги ги избирам с черна рамка.

# 455
Трудно си харесвам очила и задължително трябва да меря. Обичам плътни рамки с черни стъкла.

# 456
Харесвам винтидж очила с овална форма.

# 457
Харесвам очила, които стоят почти незабелижимо на лицето.

# 458
Обичам да меря различни модели очила ,но най -често се спирам на авиаторски

# 459
  • София
Нямам любим стил очила - пробвам в оптиката различни варианти, докато намеря тези очила, които са ми удобни и ми стоят добре.

# 460
Харесвам очила с големи квадратни рамки, но задължително меря как ми стоят.

# 461
Много модели очила си харесвам, но не всички ми отиват.
Може би ми отиват повече тип котешко око и някои в ретро стил очила и с по-тънки рамки. ♥

# 462
Понеже нося лещи и слънцето и светлината ми пречат доста, избирам все големи форми Simple Smile

# 463
Отиват ми по-големи и широки очила, цветове - всякакви.

# 464
тип "пеперуда" предпочитам, но зависи от модела

Общи условия

Активация на акаунт