Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 6 886
  • 549
  •   1
Отговори
# 510
За слънчеви очила обожавам издължените встрани тип "котешко око".

# 511
Любим стил очила са ми всички тип "котешко око" с цветни рамки. Харесвам много и класически "полицейски" очила с черни стъкла. На времето имах любим модел очила с рамки - безкрайност, а стъклата като преплетена осмица. Никъде не намерих подобен дизайн

# 512
Любимият ми стил очила е котешко око 🥰

# 513
WAYFARER на Ray-Ban с черни рамки и зелени стъкла и на полароид - светли рамки и кафяви стъкла.

# 514
  • Сливен
Предпочитам големи стъкла и тънка рамка. В повечето случаи май избирам правоъгълни.

# 515
Любими за мен при слънчевите очила са тип котешки очи.
Диоптричните ми рамки също са задължително също с този акцент

# 516
Точно любим стил нямам, гледам да са по-големи. Не харесвам малки очила. Като си харесам даден модел и пробвам, ако ми хареса как ми седят купувам. Единственото ми изискване е да са качествени

# 517
Фен съм на всякакви модели очила, защото обичам да експериментирам и да ги сменям според настроението и визията си

# 518
Очилата за мен са не са само моден аксесоар и винаги са с мен. Предпочитам по квадратни, но не много тъмни. Винаги ги пробвам и марката не е водеща. Даже ако има такива които много ми харесват си взимам два чифта.

# 519
Нямам стил, след като ги пробва и видя как стоят, тогава купувам.

# 520
Kой е любимият ви стил очила? Нещо елегантно ,  тъмни стъкла,  изчистени и стилни.

# 521
Такива,които ми отиват.

# 522
Харесвам тип котешко око като форма. Предпочитам стъклата да са черни.

# 523
Kой е любимият ви стил очила?
Стабилни пластмасови рамки , тъмни стъкла, цветни, изчистени и стилни.

# 524
Kой е любимият ви стил очила?

Слънчеви очила не нося. Нося диоптрични с голям диоптър, затова винаги търся с по малки стъкла, за дане се вижда дебелината на стъклото. Предпочитам изчистени рамки. Напоследък забелязвам доста "украси" по рамките,  което не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт