Включете се в играта на Optika.bg и спечелете!

• 2 113
  • 398
  •   3
Отговори
# 90
Нямам любим стил, меря и купувам тези очила, които ми стоят добре и са ми удобни.

# 91
И аз така - пробвам и ако се харесам, тогава купувам.

# 92
  • София
Харесвам изчистени класически очила с по-тъмни стъкла.

# 93
Харесвам очила в авиаторски стил и котешко око.

# 94
Определено съм фен на правоъгълните рамки за очила. Но, сегашните са тип котешко око, в красив червен цвят. Предпочитам заигравка с цвета, а не с формата на рамките за очила.

# 95
  • In The Middle Of Nowhere
Имам няколко любими стилове очила, но едни от които са ми кръгли, средно големи и по възможност черни. Харесвам и по-класически също 🙂

# 96
  • София
Важното е да са големи и черни.

# 97
Много трудно си избирам очила,пробвам и тогава решавам

# 98
Залагам на класическите модели

# 99
Очила си избирам след проба и тогава решавам дали да ги купя. Харесвам екстравагантни модели, както и цветни рамки.

# 100
Нося предимно очила с по-тънки до средно дебели рамки. Формата на стъклото гледам да е по-правоъгълна.

# 101
  • София
Нося само слънчеви очила, харесвам с тънка метална рамка и малко мъжкарски стил ..в лек зелен нюанс.

# 102
Харесвам класически форми, с по-големи рамки.

# 103
Kой е любимият ви стил очила?
Харесвам вечната класика и винаги залагам на нея. Очилата, които харесвам и ми стоят добре са не прекалено обемни, с леко обли форми.

# 104
  • Пазарджик
Наскоро си направих диоптрични очила с едно кръгло и едно квадратно стъкло, зелена рамка - много са яки! За слънчеви очила предпочитам черни с дебели рамки и големи тъмни стъкла... да приличам на холивудска актриса с тях, хахах! Grinning Шегата настрана, най-много се харесвам с такива.

Общи условия

Активация на акаунт