Алое Вера, дехидратация и хепатит

• 339
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Преди един месец открих в интернет случайно, че прекомерният прием на алое Вера може да причини дехидратация, а аз изпих половин шише наведнъж! Трябва ли да се консултирам със специалист и какъв? Освен това е противопоказно при хепатит, а аз имам! Сега пак пия Алое Вера все пак, но ме е страх, че може да има пагубни последици, а имам и нарушено кръвосъсирване и го пия и с аспирин! Трябва ли да спра приема? И, ако трябва да го спра, може ли да го ползвам като вода за уста, или и така влияе на хепатита?

# 1
А защо трябва да пиете Алое Вера?
Четете, че е противопоказно за вас ама го пиете! Защо?

# 2
Е, защо... Погледни ѝ другите постове и си отговори защо...

# 3
Пия го, защото имам тежък запек.

# 4
То не е единственото решение за запек.

Прави ми впечатление, че постовете ти са ... ами като някакво лудешко бягане през дрогерия.
Спри се да пиеш добавки, витамини и каквото и да е след като имаш хепатит. И хабер си нямаш кое е добре за теб.

Хайде да потърсим лекар или нутриционист, който да те води какви доабвки да приемаш и как да се възстановиш от хепатита! Искаш ли?

# 5
Мен ме е страх от лекари, защото имат против да си правиш само диагноза, а за хепатита си направих само диагноза! Освен това четох, че това може да те доведе до психиатрия, в "Св.Иван Рилски", а аз не мисля, че лечението ми е подходящо там!

# 6
Как сама си направи диагноза за хепатит?
Това са някакви глупости!

# 7
Не е тема, която се обсъжда публично!

Общи условия

Активация на акаунт