Преносима конзола за дете?

• 204
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, някой има ли впечатления от бюджетна преносима конзола от типа на тази на снимката? АКо има Супер  Марио ще е чудесно, няма нужда от 1000 игри и голяма цветност, нещо с ретро усещане. Заглеждам конзолите на Legami в Orange но не намирам отзиви за тях, в Emag има разни с противоречиви мнения.

# 1
Купих такава китайска тип ретро с хиляда игри, като си спомнях супер мариото от детството ми, за сина ми, когато беше на 6-7. Конзолата си бачка супер, като за китайска - с хубав цветен дисплей и звук и сносни копчета. От хиляда си въртеше 2-3 игри той - Мариото, най-вече. За съжаление му я отнех форевър в момента, в който видях, че се нерви и вика по тъпите игри. Бях взела конзола с цел да няма достъп до телефонни игри, заради които ми крадеше телефона нощем. Ами ефектът от конзолата е същият като от телефона, така че я скатах и си спасих здравето на детето. От както му прекъснах достъпа до игри, се успокои като характер. Той единствено от класа си няма телефон. По другите класове вече има родители, следващи модата "без телефон", което много ме радва.
Учител съм и наблюденията ми са преки и "жестоки". Децата с телефон в ръцете имат сериозни проблеми. Родителите не виждат какво се случва в междучасията с децата, на които са дали телефон.

Общи условия

Активация на акаунт