Топче около ануса

• 384
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Жена съм на 22 години и днес усетих, че имам топченце от външната страна на ануса. Не изпитвам болка или някакво дразнене. Разчетох се в интернет, че най-вероятно е външен хемороид. Никога не съм имала някакви проблеми с това и йих искала да попитам за някакви кремчета в такъв случай и за съвет, ако някой е преминавал през същото. Благодаря!

# 1
Абока Фитороид за мазане е добър продукт. Иначе бях слушала в тик ток една рецепта, насипва се върху найлон захар и сядаш върху нея, стои се 20- тина минути да речем...ама не съм я пробвала, не знам дали е толкова ефективна наистина.

# 2
Здравейте! Благодаря за отговора. Изпробвали ли сте този крем и имаше ли ефект?

# 3
Да, но аз имам фисура и за нея го ползвах. Имаше ефект, в един момент за съжаление пак се разрани. Мисля обаче, че проблемът не е в мехлема, просто фисурата има специфично протичане, ако не се лекува в началото, после става трудно лечението с мазила.

# 4
Да, но аз имам фисура и за нея го ползвах. Имаше ефект, в един момент за съжаление пак се разрани. Мисля обаче, че проблемът не е в мехлема, просто фисурата има специфично протичане, ако не се лекува в началото, после става трудно лечението с мазила.

Как открихте какво имате? На лекар ли отидохте и ако сте ходили в София може ли мнение за добър лекар?

# 5
В София не съм ходила. Ходих в Стара Загора при Матев, има частна клиника. След това и в Пловдив при Антон Тодоров. Относно избора при кой лекар да отида, основно стана от четене на темите за фисура в БГМама.
Вашето не звучи като нещо много сериозно, ако е хемороид действително. Все пак не е лошо да го види лекар, щом досега не го е имало.

# 6
Моят съвет е да отидете първо на преглед при лекар, за да сте наясно какво точно имате и след това да решите дали да си прилагате самолечение. Гледах майка си да си самолекува подобно нещо в продължение на няколко години, мислейки си че няма нужда от лекар и смао ще кажа че това не доведе до нищо хубаво

Здравейте! Жена съм на 22 години и днес усетих, че имам топченце от външната страна на ануса. Не изпитвам болка или някакво дразнене. Разчетох се в интернет, че най-вероятно е външен хемороид. Никога не съм имала някакви проблеми с това и йих искала да попитам за някакви кремчета в такъв случай и за съвет, ако някой е преминавал през същото. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт