Ева Кю или Мелилакс преди секцио?

• 37
  • 2
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте, дами!

Извинете ме за неудобната тема, но това за съжаление е част от предстоящото ми секцио.
Поради това, че клизмата в болницата вече се смята за нещо нехуманно, не ме взеха на сериозно, че имам редовен, чувствителен и даже на моменти хлабав стомах…
Та ме поставиха в ситуация да си избера между Ева Кю и Мелилакс, а аз през живота си лаксативи не съм използвала, а все затягащи пробиотици и тем подобни.
Търся нещо с бърз, еднократен и безболезнен ефект от двете?
Единият фармацевт в аптеката на болницата твърди, че с Ева Кю ще ме боли корема няколко дни след това, което ме тревожи, защото ще съм с операция, а колежката му спореше, че Мелилакс е по-щадящ, обаче в моя случай ще ходя с часове в тоалета, заради редовния стомах…
Та моля ви споделете опит, остават ми по-малко от два дни до секциото, трябва да взема решение…
Не искам да изкарам вечерта в тоалета, нито след това от такива пориви, че както ми става лошо от вятъра, няма да е готино..
Знам, че ще прозвучи несериозно, но ме е страх от лаксативите да не родя преди секциото, без майтап, че лежах цяла бременност да не отърва фронта 🥲
Благодаря предварително и че ме изчетохте!

# 1
Ще ви отговоря на база моя опит. На мен ми дадоха Ева кю за вечерта преди секциото. Така или иначе от притеснението преди операцията си отидох до тоалетна няколко пъти предния ден, та се прочистих и след свещичката така или иначе пак отидох, но само веднъж и изобщо не ме е болял корем и не съм имала никакъв дискомфорт.
Пожелавам ви леко раждане!

# 2
  • Варна
Аз също имам едни опасения, че целият ден от притеснение ще прихождам.
Благодаря за споделеният опит и пожеланията! 🌷🙏🏼

Общи условия

Активация на акаунт