Извинете ме за неудобната тема, но това за съжаление е част от предстоящото ми секцио.
Поради това, че клизмата в болницата вече се смята за нещо нехуманно, не ме взеха на сериозно, че имам редовен, чувствителен и даже на моменти хлабав стомах…
Та ме поставиха в ситуация да си избера между Ева Кю и Мелилакс, а аз през живота си лаксативи не съм използвала, а все затягащи пробиотици и тем подобни.
Търся нещо с бърз, еднократен и безболезнен ефект от двете?
Единият фармацевт в аптеката на болницата твърди, че с Ева Кю ще ме боли корема няколко дни след това, което ме тревожи, защото ще съм с операция, а колежката му спореше, че Мелилакс е по-щадящ, обаче в моя случай ще ходя с часове в тоалета, заради редовния стомах…
Та моля ви споделете опит, остават ми по-малко от два дни до секциото, трябва да взема решение…
Не искам да изкарам вечерта в тоалета, нито след това от такива пориви, че както ми става лошо от вятъра, няма да е готино..
Знам, че ще прозвучи несериозно, но ме е страх от лаксативите да не родя преди секциото, без майтап, че лежах цяла бременност да не отърва фронта 🥲
Благодаря предварително и че ме изчетохте!