🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 13 021
  • 209
  •   1
Отговори
# 60
Според мен Трейтърс имат шанс да намерят много добър каст, независимо дали говорим за известни или неизвестни. Основният им проблем сега е, че ще имат твърде много избор и то все от интересни хора.

Другите реалити-та  нямат много разнообразни участници. Но тук биха се явили хора които няма да стъпят никъде другаде по ТВ. Няколко неща са в плюс на Трейтърс
- времето - Едни 2 седмици много хора ще успеят да отделят.  Голяма част от другите предавания са доста по ангажиращи . Тези които могат да си паузират живота за няколко месеца заради предаване вече са съвсем друга категория хора. Нормално повечето да са инфлуенсъри и да го гледат като инвестиция в себе си. Гледала съм разни интервюта с реалити участниците, чувала съм неведнъж за напускане на работа и прочее за да се отдадат на приключението което ще преживеят. Та само по фактор време Трейлър получават достъп до коренно различна група от потенцилани участници
- нямат изисквания за визия или умения - ако искаш да отидеш в Игрите, Острова, Сървайвър (някои вече ги няма) и тн ти трябва сериозна физическа подготовка . Ако си в готварско предяване ще трябва да може да готвиш, ако си в живот на кантар трябва да имаш килца за сваляне, ако си Ергенка трябва да си сравнително млада и необвързана жена, и тн. Май само в Биг Брадър ще вземат всеки и тези които искат да са известни, но не и да се тормозят с допълни неща ходят там. Трейтърс и тук изпъква, нищо не ти трябва за са участваш в тази криминална и психологическа игра. За другите шоута си трябва вид характер, интереси, умения,.визия, години. При Трейтърс няма такова нещо и отново имат достъп до много повече хора. Които няма къде другаде да ги видиш
- не те тормозят с цел скандали и съдържание - Като цяло Трейтърс условията са доста по приемливи. Не те наказват да ходиш на блатото, да те хапят екзотични бълхи, нямаш големи шансове да се потрошиш физически и влезеш в болница заради игрите им, не те държат гладен да те изнервят и да правиш скандали, не си делиш банята с 10 други жени и да воюваш за огледалото и топлата вода. Тука напрежението е психологическо и си идва от самото естество на играта, не е тръгнала продукцията специално да те мъчи. И тук автоматически получават достъп до повече хора за кастинг.
- и още неща има ама ме мързи...

Но думата ми е че Трейрърс имат достъп до каст и хора, за които другите шоута не са си и мечтали така да се каже..не само до кандидат инфлуенсърите. Основният им проблем ще са твърде многото желаещи. Но ако имат кастинги ще се явяват хора които в никое друго шоу не биха стъпили по ред причини. Големият им проблем няма да е липса на интересни и разнообразни личности, ами как да ги филтрират хаха.

# 61
Аз пиша "много добър" на сезона. Финалът беше слаб. Все ми е едно дали участниците ще са известни, или не (в този сезон имах непознати за мен хора, сред които Бачорски). По-важно е да има играчи, които знаят защо са там и да мислят стратегически. Ужасно много ми се иска да няма популисти, както и популистки ходове, но знам къде живеем...Относо уговорките, с непознати изобщо не е гарантирано, че няма да има такива - справка Сървайвър и ОСГ. Наградният фон трябва да се увеличи, за да е мотивация.

Любимка ми е Гло, харесвах и Оля, и Ана-Мария. Отделни ходове на Бачорски ми доставиха истинско удоволствие. Както и Жорката накрая.

Локацията беше топ!  

Очаквам през втория сезон да надградят.

# 62
  • София
Анна-Мария каза и за Мая, че е единственият играч този сезон, който е бил и в двете роли.
Това също си беше спойлер, че друг вербуван няма да има.
Доста се спрягаше Венци за победител, което пък излезе невярно.
За мен от към спойлери беше окей. Не издадоха самите победители (и 4-мата), но имаше и задоволяване на “глада” за спойлери.

Ако участва Любо Жечев ще е топ!
Като победител от къртицата, мисля е повече от подходящ.

# 63
  • София
Този първи сезон НЕ Е ИМАЛО НИКАКЪВ КАСТ!
Всички са били поканени
От тук идва всичко.

# 64
И отделно някои, които биха били интересни играчи като Миглена Ангелова, са отказали поканата. Нейните аргументи, че не й се бяга през полето в летни жеги, обаче е добре да се имат предвид. Финалната мисия от последния епизод беше доста натоварваща и не мога да си представя как щеше да бъде ако на финал бяха Онцова и Мира. Нека не слагат бариери пред неспортните хора.

# 65
  • Другата България
Скрит текст:
Clouded, разбирам, ти смяташ, че обикновените хора от кастингите не са достатъчно телевизионно атрактивни или нямат умения да се изразяват добре. Не съм гледал другите риалита освен Биг Брадър, но ако това, което казваш е така (все пак го поставям под съмнение, защото в началото на риалитата и първите Биг Брадъри и Сървайвъри нямаше никакъв проблем да намериш всякакви образи, защо с времето да е станало по-трудно?), то проблемът няма да се реши не с поне още 2 ВИП сезона, ами и след още 20. Освен това откривам известно противоречие, защото интересните според теб играчи идват точно от тези други риалита, така че не може кастингите да са чак такъв провал.
Предателите е с много по-различен профил от спортно-гладно-потно-селските риалита и ще привлече друг тип аудитория на кастингите. От ТВ игрите като Последният Печели и Стани Богат виждаме, че на обикновените хора не им липсва дар слово пред камера, просто такива хора не се записват за плажно-островните приключения, но много такива биха се пробвали за Предатели.
Иначе към идеята да се заложи на по-малко известни (т.е. пак инфлуенсъри и риалити герои) съм върло против. Мисля, че Diavolo добре описа няколко типажи от обикновени хора, които могат да намерят място в играта. Тази игра е с много лесни правила, няма стратегии и е съвършено лесно да влезеш във филма, а това е всичко, което се иска. Така че стига да не влизаш с предразсъдъци като Владо Николов или Антон Стефанов, няма как да си не на място. Хич не е нужно да си хитър геймър - ако си простоват и наивен, даже още по-добре, идеална партия за предателите.

Мери_Ан, това вече го говорихме. По същество няма какво да бистрим фактите, явно спорът е кое се приема за "достоверен и категоричен". Може би имаме различни дефиниции за това; от спойлерната тема разбрах, че за някои минали риалита ти си била надежден източник на информация (прощавай, ако бъркам), но фактите са такива, че спойлери и информация имаше. Ако искаш по разбивка:
- още Мира Радева издаде, че "доброто накрая побеждава", тоест праведните печелят
- в спойлерната тема в началото на октомври се написа за Ева и Коджабашев като победители, при това от различни хора.
- Ева специално в интервю за някакъв сайт още преди старта си каза че "добри пари е взела от предаването".
- Бачорски също се беше издал, че е стоял до края (ако не и че не е спечелил)
- Анна-Мария също намекна, че е напуснала преди края и дори даде относителна бройка на предателите.
Доколко всичко това е достоверно и дали са просто интерпретации, честно казано е без значение, когато всичко излезе вярно.
Аз не искам нито да споря, нито да “бистря“, исках просто да знам кое и какво се има предвид под “достоверен източник“ и сигурен спойлер.
Щото едно е сам да си правиш изводи от някакво интервю на Пенка пред ТВ “Шарено петле“, съвсем различно е да знаеш, че Пенка печели форматът, в който участва, и то да го знаеш от самата Пенка, примерно. Или от изпълнителния продуцент. Или от вторият монтажист.
Както и предположих, четеш спойлерната тема, тъй че нещата ми се изясниха. Там са 99% хипотези и анализи. Само не си разбрал точно - няма “минали риалитита“, има едно риалити, за което бях надежден източник - ИВ, и то за миналия сезон, който НЕ гледах. За този също знам по дни какво се случва, но умишлено не пиша.
Това да следиш формат и да знаеш какво се случва в него предварително не е било моето никога, и би било загубено време. Това да знам кой го печели и да “предполагам“ още от самото начало с цел да “блесна форумно“ също. Наистина имаме различни представи за това що е то спойлер, ама истински.
Иначе си прав за това, че участниците се изпускат понякога, и по казано от тях може да се разсъждава много. Моят проблем е, че аз съм някакъв абсолютен буквалист Blush, вероятно заради това държа на категоричността.
Благодаря за отговора.Blush
И отделно някои, които биха били интересни играчи като Миглена Ангелова, са отказали поканата. Нейните аргументи, че не й се бяга през полето в летни жеги, обаче е добре да се имат предвид. Финалната мисия от последния епизод беше доста натоварваща и не мога да си представя как щеше да бъде ако на финал бяха Онцова и Мира. Нека не слагат бариери пред неспортните хора.
Не мисля, че заради участници като Миглена с нейните безкрайни претенции, или Онцова ще има, и следва да има игри от рода на плетене на една кука, или бродиране на гоблен. Или пък пържене на мекици по Дунавски. Виж, ловене на риба на гола стръв би могло да вместят като асортимент.
Аз пък приветствам такива хора, които се отказват поради подобни причини и сами си преценяват силите, вместо да гледам последващ популизъм или преструвки, претенции и безкрайни мрънканици.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 15:21 от Merri_An

# 66
Именно защото не знаем кой от двата варианта би бил по-успешен в бъдеще при нас (дали с известни или неизвестни), най-вече си заслужава да се снимат 2 сезона един след друг и да имаме есенен и пролетен сезон. Възможно е 2-ри сезон отново се известни да бъде много по-успешен, защото много от тези, които са отказали, за втори може да се навият, и точно тогава би бил най-добрият момент да се направи директно сравнение между 2-та типа сезони. А след това вече да решат в какво направление иска да се развива предаването, ако виждат потенциал.

Цецо изложи като теза, че за едни обикновени хора са нужни 3-4 дена, докато свикнат със снимането на едно реалити, а това е много за предаването, което се снима само 15 дни. Възможно е до голяма степен да е така, той има поглед върху нещата на база други предавания, които е снимал, но ако алтернативата за това е да гледаме разни популярни хора, които гледат само как да си пазят имиджа, ами според мен не е по-добре, пък ако искат и да си говорят свободно на синхрони от първата секунда. Толкова ще намерят 15 човека (от 20-25), които да се справят със задачата.

Нещо интересно, което спомена извън предаването, той е човекът, който стои зад новото YouTube реалити Бърлогата, което ще излезе след нова година, също вдъхновено от настолната игра Мафия/Върколаци. Каза, че са се постарали да не изглежда като копие на Traitors. Бях попаднал на него в СМ, с интерес очаквам да видя какво се е получило.

# 67
  • Другата България
Излезе ли надкаст с Цецо?

За новото предаване вече има тема. Blush

# 68
Ох, моля ви, това е несериозно, някой си Цецо бг режисьор обяснява как не можело да станат неща, които са станали в поне 20 други държави и то по няколко пъти...

Мери_Ан, да, буквалист си, това го разбрах бързо. Smile Спойлерната тема не беше единственият източник, просто затвърди няколко други индикации и информации. Не я чета само аз, а и много други, които също коментират свободно тук; никой няма за цел да блесне форумно, просто спазваме правилата, иначе не трябва да пишем изобщо. А защо съм следил подобни "спойлери" вместо да гледам формата с незнание - трудно ми е да обясня, може би защото повече ме интересуваше как ще го направят у нас и какъв ще е медийният отзвук, отколкото реалната интрига за победителя. Пък и когато има достатъчно "спойлерна" информация буквално на един клик разстояние (което, повярвай ми, просто го няма при чуждите версии), някакси ми се губи споделенето усещане.
За игрите преекспонираш и иронизираш. Не гледаш чужди сезони, но в някои от тях почти всичките мисии са тип психо, а не спортни. При нас пак имаше някакъв баланс, очаквах да е по-едностранчиво като знам какви са хитовите други предавания.

# 69
Clouded, разбирам, ти смяташ, че обикновените хора от кастингите не са достатъчно телевизионно атрактивни или нямат умения да се изразяват добре. Не съм гледал другите риалита освен Биг Брадър, но ако това, което казваш е така (все пак го поставям под съмнение, защото в началото на риалитата и първите Биг Брадъри и Сървайвъри нямаше никакъв проблем да намериш всякакви образи, защо с времето да е станало по-трудно?), то проблемът няма да се реши не с поне още 2 ВИП сезона, ами и след още 20. Освен това откривам известно противоречие, защото интересните според теб играчи идват точно от тези други риалита, така че не може кастингите да са чак такъв провал.
Предателите е с много по-различен профил от спортно-гладно-потно-селските риалита и ще привлече друг тип аудитория на кастингите. От ТВ игрите като Последният Печели и Стани Богат виждаме, че на обикновените хора не им липсва дар слово пред камера, просто такива хора не се записват за плажно-островните приключения, но много такива биха се пробвали за Предатели.
Иначе към идеята да се заложи на по-малко известни (т.е. пак инфлуенсъри и риалити герои) съм върло против. Мисля, че Diavolo добре описа няколко типажи от обикновени хора, които могат да намерят място в играта. Тази игра е с много лесни правила, няма стратегии и е съвършено лесно да влезеш във филма, а това е всичко, което се иска. Така че стига да не влизаш с предразсъдъци като Владо Николов или Антон Стефанов, няма как да си не на място. Хич не е нужно да си хитър геймър - ако си простоват и наивен, даже още по-добре, идеална партия за предателите.

- Анна-Мария също намекна, че е напуснала преди края и дори даде относителна бройка на предателите.

В началото в Биг Брадър и Сървайвър наградите бяха чутовни - 100 000 лева в ББ и 250 000 лева в Сървайвър, говорим за преди 20 години. Това е огромна мотивация за това каста да се бори за победа и няма база за сравнение.

Цялостната ми теза е, че е твърде рано за сезон с нормални хора, ако се прави само по един сезон на година. Като предаването се наложи няма да има никакъв проблем с каста и сред нормалните хора. Телевизията няма да рискува толкова рано. И аз искам да гледам сезон с обикновени хора, но не виждам как ще е следващият такъв.

А болднатото за Анна-Мария просто не е вярно. Информацията дойде от мен и се разтълкува абсолютно погрешно. В подкаст преди да тръгне предаването Анна-Мария разясни правилата и по библия началната бройка предатели е между 2 и 5 (аз дори бях написала погрешно 6). Не знам защо се възприе, че общо 6 човека са били предатели, което и не се случи.

# 70
  • Другата България
То и за Ева и “добрите пари“ може да се тълкува по много начини, дори и да се визират само хонорарите им, които не са никак малки за престоя. Blush

# 71
Излезе ли надкаст с Цецо?

За новото предаване вече има тема. Blush

Излезе подкаста

Записвам се и в другата тема, добре, че каза. Наскоро бях проверявал, но все още нямаше, сега видях, че Diavolo е направил тема.

# 72
В началото в Биг Брадър и Сървайвър наградите бяха чутовни - 100 000 лева в ББ и 250 000 лева в Сървайвър, говорим за преди 20 години. Това е огромна мотивация за това каста да се бори за победа и няма база за сравнение.

Цялостната ми теза е, че е твърде рано за сезон с нормални хора, ако се прави само по един сезон на година. Като предаването се наложи няма да има никакъв проблем с каста и сред нормалните хора. Телевизията няма да рискува толкова рано. И аз искам да гледам сезон с обикновени хора, но не виждам как ще е следващият такъв.

А болднатото за Анна-Мария просто не е вярно. Информацията дойде от мен и се разтълкува абсолютно погрешно. В подкаст преди да тръгне предаването Анна-Мария разясни правилата и по библия началната бройка предатели е между 2 и 5 (аз дори бях написала погрешно 6). Не знам защо се възприе, че общо 6 човека са били предатели, което и не се случи.

Тя и сега е 100 000 лева за ББ. Smiley По-скоро проблемът е, че преди печели един, другите отиват в забвение (с малки изключения като Зара, Лео), а сега всички захлебват от всякакви участия и промоции, така че са на олимпийския принцип - не е важна победата, а участието. Smiley
За Анна-Мария разбрах, че е казала между 2 и 5, но тя каза и за Мая, изобщо от нея течовете бяха най-обилни.

# 73
  • София
Защо изобщо я споменете Анна-Мария като някакъв критерий или рамка за правило.
В колко предавания е имало четирима Предатели от старта? Максимум три според мен. От всички сезони във всички страни. Реално едно или две.
Петима?! Grinning
Това никога не се е случвало никъде.

5 от 25 чисто математически и с оглед ролите е 99.9% сигурна победа за Предателите.
Никога няма да го допуснат от държащите лиценза.

# 74
Гледал съм три версии, които почват с четирима предатели, а нямам претенции да съм гледал всичко. Въобще няма гаранция, че ще са само трима избраните.

Общи условия

Активация на акаунт