🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 13 119
  • 209
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз отдавна го писах, имаше и анкета (вижте архива), но да се повторя.
Правят 2 сезона на година. Единият с известни, а другият с неизвестни. И всички доволни.

Иначе по спора, категорично съм 'ЗА' сезон с неизвестни ако трябва да избирам.

Пускам си Надкаста с Цецо.

# 76
  • Другата България
Ох, моля ви, това е несериозно, някой си Цецо бг режисьор обяснява как не можело да станат неща, които са станали в поне 20 други държави и то по няколко пъти...
Скрит текст:
Мери_Ан, да, буквалист си, това го разбрах бързо. Smile Спойлерната тема не беше единственият източник, просто затвърди няколко други индикации и информации. Не я чета само аз, а и много други, които също коментират свободно тук; никой няма за цел да блесне форумно, просто спазваме правилата, иначе не трябва да пишем изобщо. А защо съм следил подобни "спойлери" вместо да гледам формата с незнание - трудно ми е да обясня, може би защото повече ме интересуваше как ще го направят у нас и какъв ще е медийният отзвук, отколкото реалната интрига за победителя. Пък и когато има достатъчно "спойлерна" информация буквално на един клик разстояние (което, повярвай ми, просто го няма при чуждите версии), някакси ми се губи споделенето усещане.
За игрите преекспонираш и иронизираш. Не гледаш чужди сезони, но в някои от тях почти всичките мисии са тип психо, а не спортни. При нас пак имаше някакъв баланс, очаквах да е по-едностранчиво като знам какви са хитовите други предавания.
Нали? Joy
Друго си е някой си Алкор, анонимен потребител във форум да обяснява как може да станат неща, които е гледал някъде, някога с други участници в други държави, и всички да приемаме неговото мнение за меродавно, а не на Цецо, който между другото е доста добър режисьор не на един и два ТВ формата. Joy

# 77
Нали? Joy
Друго си е някой си Алкор, анонимен потребител във форум да обяснява как може да станат неща, които е гледал някъде, някога с други участници в други държави, и всички да приемаме неговото мнение за меродавно, а не на Цецо, който между другото е доста добър режисьор не на един и два ТВ формата. Joy

Сарказмът ти го оставям без коментар. Да, може да станат нещата. Сори, но не сме някакъв световен уникум. Колкото и да ни се иска.

# 78
  • Другата България
Защо да е сарказъм?
Всичко, с което не си съгласен и не ти “изнася“, е сарказъм.
Ами не, не е. Това е моето мнение и не ти го казвам за първи път, изявяваш се като някакъв гуру що се отнася до формата и не приемаш чуждо мнение, или о, анатема - положително мнение за чуждо изказване, независимо чие.
Това човек да си отстоява позицията никак не е зле, но когато започне да се изявява едва ли не като писал Библията на формата няма как поне аз да съм безучастна, и си казвам кое за мен не е ок.

Интересен е “храста“ с Цецо, препоръчвам го.
Дава отговор на доста въпроси, които сме дискутирали тук, не само относно т.нар. Библия, ами като цяло.
И потвърди за предварителната коалиция Неве - Гъмов, към която е била и....Диляна Попова.
Тъй че Антоне, не успя да ни заблудиш.

# 79
Под известни не казвам да вкарват Христо Стоичков, а дори някоя бивша ергенка или по-нишов инфлуенсър като теб например. Толкова популярният каст в сезон 1 беше за привличане на вниманието, сега могат да заложат на по-непопулярни.
Е, виж сега, ако поставяме въпроса по този начин, то няма да откажа да имаме още един сезон с популярни личности Smile (дано наистина продукцията чете тук)

Какъвто и да е каста със сигурност ще има и моралисти и такива, които не са много в час, просто ако са обикновени хора все си мисля, че бройката ще е по-малка и ще играят по-интересно. Но може и да бъркам.
Както се каза многократно: два сезона на година е перфектно, за да могат и двете групи да са доволни

# 80
Под известни не казвам да вкарват Христо Стоичков, а дори някоя бивша ергенка или по-нишов инфлуенсър като теб например. Толкова популярният каст в сезон 1 беше за привличане на вниманието, сега могат да заложат на по-непопулярни.
Е, виж сега, ако поставяме въпроса по този начин, то няма да откажа да имаме още един сезон с популярни личности Smile (дано наистина продукцията чете тук)

Какъвто и да е каста със сигурност ще има и моралисти и такива, които не са много в час, просто ако са обикновени хора все си мисля, че бройката ще е по-малка и ще играят по-интересно. Но може и да бъркам.
Както се каза многократно: два сезона на година е перфектно, за да могат и двете групи да са доволни
За мен изобщо няма да е нелогично да участваш ти, Неделчо и Туджаров дори го коментираха. Даяна има по-голям reach заради ТикТок, но ако приемем, че в сезон 2 нивото на популярност ще е по-ниско, профилът ти е идеален.

Моралисти ще има, въпросът е да не са най-шумните и да не са най-голямата бройка. Надявам се, че реакцията към Антон, Владо, Венци и последните изцепки на Ева (която сама си заклеймява, поздравления за което), ще са обица на ухото им.

# 81
Започна. Искрено се надявам да не премине в мазнене на Бачорски.

Едит - Надежда всяка тука оставете 😅

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 22:44 от Pipylotta

# 82
Аз ли недовиждам, или Юруков го няма?

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 20:25 от Janelle

# 83
  • Stockholm
Хубаво е, че дават кадри от предаването. Много ясно се вижда как Неве имаше извънземно самочувствие в началото, но со кротце, со благо и с малко кютек си намери майстора от някакъвси Бачорски.

# 84
Деси дали ще ги пита за чата, който после се раздвои?

# 85
  • Другата България
Мега неприятен ми е Гъмов.
Продължава да се държи като.....някакъв капацитет, а всъщност обикновено дуелулу.
Владо обаче коренно различно поведение, осъзнал е грешките си, признава си ги, дори Цецо разказа, че са се видяли на общо събитие и Владо е споделил, че иска да влезе в All старс и да бъде....предател.
Сега гледам и Невена, и отново ще цитирам Цецо - била е супер изтощена, изморена, буквално се е предала накрая.
Ами, личи ѝ, наистина.

Антон чак от кеф.
Милия! Imp

# 86
Кефи ме Невето. Има доминантен характер и го комплексира Бачора.

# 87
Мира Радева съвсем е изплискала легена Flushed

# 88
  • Stockholm
Аз пък съм напълно, напълно съгласна с думите на Мира. И изключително ме издразни дебилния кикот от масата на гъзолизците на Бачо, както винаги подкладен от него самия.

# 89
Освен Иван и Мира, всички ли са налични?

Общи условия

Активация на акаунт