🎭 Traitors: Игра на предатели - в очакване на сезон 2 🎭

• 59 872
  • 813
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Аз мисля, че Венци Мицов ще участва, при него много си личеше по постовете му.

Наистина половината са в диапазона 30-40 години, но пък и миналата година видяхме, че това са основните лица. 20-годишните са лесни играчи, а на повечето по-възрастни сякаш не им се занимава и да не е игра в стил Владо Николов .

Емил Марков е на 63 години, Милен Керемедчиев, Ваня Щерева и Венци Мицов са 55+, Йокко е към 50-те, Неделчо е на 43.

Под 30 са Кристина, Денислава, Йордан, Даниел Върбанов.

В ролята на Мирела и Даяна очаквам Теа.

# 796
  • Варна
Аз искрено се надявам Теа да не е там или ако е - да са като един участник с Наум. И без това делят една мозъчна клетка.

# 797
Повечето от списъка изобщо не изглеждат като мислещи хора, и отново рециклираме едни и същи скучни типажи… Жалко.

Гледах Карамазов тези дни и може и да греша, но от податките му предполагам, че може би е спечелил предател. А може и само да се прави на интересен, но каза, че в този сезон предателите били топ.

# 798
В коя вселена виждате Карамазов да излезе и да каже "всички са популисти и играта им е посредствена"? Нали трябва да създаде интерес.

# 799
То и предният сезон беше уау и с прецеденти, а беше пълна пародия. Единственото интересно беше как Анна-Мария и Глория свалиха маската на Владо Николов.

# 800
Е, то Владо и за Бачорски каза, че бил някакъв уникално-фантастичен предател, който скрил шапката на всички, ама не беше точно така.

# 801
Отговарям на забележката за Емил Марков - артист е, наистина, прощавайте, че обърках първоначално.

Друго, което искам да кажа, е че както миналата година, така и сега играчите са разнородни по професии и възрастта им е горе-долу еднаква като преди (25-60г.), от определени хора очаквам повече стратегия и активност от други - но засега това ще остане за по-нататъшно коментиране.

Не бих казал, че предишният сезон беше чак пародия или провал, но можеше и по-добре вместо да се въртят някак по-предвидими сюжети - преди да видя какво е излязло като продукт не мога да дам заключение, оставам с надеждата да не наблъскат пак линията с един предател който си слага ореол накрая, това миналата година беше що-годе добре като развитие, но само само за тогава, или стратег праведен, който гони своите - това нека се избягва, дано измислят или развият нови и по-интригуващи ходове и обрати, които да задържат интереса на зрителите, ако не ѝ да ги изненадат (нещо в стила на австралийските или британските сезони - който е гледал знае)

Последна редакция: вт, 22 сеп 2026, 20:44 от Vladi Aleks 797845

# 802
Сайта на БиТиВи е бъгав. Пуска ми една минута и вика да си изключа ад блокъра.
Той е изключен още от миналата година (за техния сайт) когато проблемът беше същия.

# 803
  • София
Аз искрено се надявам Теа да не е там или ако е - да са като един участник с Наум. И без това делят една мозъчна клетка.

Това изобщо  случвало ли се е някога?

# 804
А да не е другата Теа? От Ергенът, Диви и красиви, Къде е златото и Битката на поколенията?

# 805
А да не е другата Теа? От Ергенът, Диви и красиви, Къде е златото и Битката на поколенията?

Ти шегуваш ли се? Тази е толкова проста, че няма кой да я покани и в “Семейни войни”.

# 806
Ами за съжаление канили са я вече в 4 предавания. А точно в “Къде е златото” (Трейтърс от Тему) тя като трябваше да разкаже уликата на останалите, ги излъга. И не разбрах дали нарочно ги заблуди, или самата тя не беше разбрала уликата.

Скрит текст:

От 5:45

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 10:03 от diziler

# 807
Боже опази!

# 808
Не, Теа Минкова е и е вътре със сигурност.
Аз не се настройвам предварително за никого - Глория Петкова по принцип не я харесвам, а в Трейтърс беше чуден образ.

# 809
Аз също държа отворен ум, но и гледам да не си задавам напразно високи очаквания, защото миналия сезон бях разочарована. Силвия Петкова примерно като бивша жена на Зоран от Сървайвър, очаквах, че също като него, много здраво ще се е подготвила, а тя милата беше от най-неориентираните какво се случва. За съжаление не мисля, че някой ме е изненадал позитивно миналия сезон, защото от малкото дейни хора бяха Глория и Ева, които аз очаквах, че ще са такива, а за Бачорски, Владимир Николов, Петканов очаквах, че ще вредят на играта, точно както го и направиха Grinning този сезон от изброените имена не мисля, че има чак такива очеизбодни елементарни популисти и четкачи на имидж, което поне е добър знак.

Общи условия

Активация на акаунт