Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 967
  • 637
  •   3
Отговори
# 195
Днес посетих D&P и си взех Burberry Her и Goddess. Според мен имитацията на Her е една от най-добрите, но ще видим каква ще е трайността. Вие ползвали ли сте ги и доволни ли сте от трайността и шлейфа? Защото аз, освен за Eclaire на Lattafa, от който ми писна вече, комплименти не получавам (и доста страдам от този факт). Търся си нещо оригинално и креативно, но уви, все се спирам на едни такива сладникави аромати, които масово се носят :,)

# 196
  • Deutschland
А Goddes как е на D&P?

# 197
  • Sofia
Аз от толкова много парфюми, купени през последните години – оригинални и имитации, комплименти съм получавала само за Омниа Парайба и Кабочард. Даже Кабочард преди няколко дни го открих в дъното на шкафа и пак го извадих Simple Smile

# 198

добре е, доста близък до оригинала. Аз лично във всички имитации, които съм душила, усещам една пиперлива нотка, която не съм надушвала при оригинала - но лично за мен, е по-готин така

# 199
Минавам да споделя отзиви за 2 аромата, на които, за щастие, поръчах само отливки.

Прекрасен дюп на Lost Cherry, но не се задържа повече от 1 час, направо е нелепо...Търсех трайна алтернатива на Cote d'azur Cherry smoke - опияняваща череша, бадем, сочен ликьор и нещо като черен шоколад с малко подправки...Е, това арабче ухае почти толкова добре, но трайността е никаква...

Това...това си струва да се пробва, но е трудно за носене...едно фъс на китката вчера сутринта, издушух се цял ден, не се шегувам...изкъпах се вечерта, днес китката ми ухае още, макар и слабо. Много интересна роза е това, но има и много пудрен елемент, от него сякаш идва задушливостта. Ако беше по-притихнал, щеше да е прекрасен нежен, класен парфюм. Имам чувството, че това трябва да се пръска нагоре във въздуха и да се минава бързо под него, за да може да се носи някак приемливо...Розовата му другарка е също толкова тежка за носене, задушливи рози, това поне се отличава с нещо.

# 200
Не знам момичета, това с комплиментите е наистина жалко, аз също съм получавала много рядко комплименти само за alien оригинал, но преди 10 години и тази пролет от много колеги за зелена липа на Гиза , като самият оригинал тилия ( взех 10 мл отливка от старкорп) изобщо не излъчва толкова мощно и толкова дълго като на Гиза . Обаче при толкова много колежки, повечето от които ползват и силни и оригинални аз почти никога не усещам техните аромати, само едната колежка която всъщност се полива с Ейвън . Та явно повечето аромати просто се слягат на кожата твърде бързо и нямат шлейф

# 201
Аз съм получавала комплименти само за Омайна тубероза и Белуга на Гиза. Другите са си за мен явно.

# 202
Не знам момичета, това с комплиментите е наистина жалко, аз също съм получавала много рядко комплименти само за alien оригинал, но преди 10 години и тази пролет от много колеги за зелена липа на Гиза , като самият оригинал тилия ( взех 10 мл отливка от старкорп) изобщо не излъчва толкова мощно и толкова дълго като на Гиза . Обаче при толкова много колежки, повечето от които ползват и силни и оригинални аз почти никога не усещам техните аромати, само едната колежка която всъщност се полива с Ейвън . Та явно повечето аромати просто се слягат на кожата твърде бързо и нямат шлейф

аз има една арабска имитация на Alien - Aura се казва, не знам коя е марката. На работа ми я надушват, харесват я, но офиса е много тесен и според мен е за това. Иначе тоя еклер където и да мина, все някой ще се обади, че мирише на сладко, но вече ми става лошо от него, не знам защо… Утре смятам да разнося Goddess или Her и ще споделя ако някой ме надуши 🥲

# 203
Здравейте. Търся реплика на този Guerlain. Ще се радвам ако споделите.

# 204

Това...това си струва да се пробва, но е трудно за носене...едно фъс на китката вчера сутринта, издушух се цял ден, не се шегувам...изкъпах се вечерта, днес китката ми ухае още, макар и слабо. Много интересна роза е това, но има и много пудрен елемент, от него сякаш идва задушливостта. Ако беше по-притихнал, щеше да е прекрасен нежен, класен парфюм. Имам чувството, че това трябва да се пръска нагоре във въздуха и да се минава бързо под него, за да може да се носи някак приемливо...Розовата му другарка е също толкова тежка за носене, задушливи рози, това поне се отличава с нещо.
Това трябва да е имитация на Кирке нищо чудно,че е толкова хард.

Най-много комплименти съм получавала за Ани (Дивайн) и Делина Ексклузив (Франгрансиага) и най-масово коментираният ми аромат-комбинация, Омния Кристалин(Парфен) наслоен с Лалето(Заг). Оказа се неочаквано добра комбинация.
Имала съм единични комплименти за Джипси Уотър (Дивайн),Бал Дафрик(Мартинез) и преди години Прасковата(Заг).
От масовките които имам,не съм получавала комплименти.Те повечето вече се превърнаха в ароматизатори де.

Около мен напоследък се носят само Монтали.Повдига ми се вече от тях

# 205
Café del Mar,  La Collection d'antiquités 1505 на Lattafa е разкошен.  Сравняват го с Cherry Smoke на Том Форд. Миналата зима го взех и ми е голяма любов. Тогава усещах основно черна, зряла череша и черешов ликьор, а сега се усещат и другите нотки. Превърнал се е в сложен аромат с развитие. Трайност, сила и шлейф  - ядрени, но съм чакала почти година за да видя тази трансформация. Сега мисля да си взема една резерва да имам.

В петък ходих до Спиди за една пратка от Елинор с Afnan 9 pm Elixir и Lattafa Teriaq Intense. Една малка част от парфюмните подаръци. Служителката носи кашончето и казва, че има проблем с него. Целият беше мокър. Направиха протокол за връщане и го отвориха за да опишат щетите. Teriaq-а беше текъл. За втори път ми се случва вече такъв проблем. Само, че сега съм на зор, празниците наближават и не ме устройва да чакам още 2 седмици за доставка от Елинор. Още в движение, през телефона прегледах откъде да поръчам с по-бърза доставка и в началото на следващата седмица чакам  2 броя Afnan 9 pm Elixir и 1 The Kingdom на Lattafa. От  Teriaq Intense се отказах, въпреки че знам, че приятелят на дъщеря ми го е помирисал в една парфюмерия и го е харесал. Имам този аромат и вече доста отлежал. Ами, мисля, че е по-подходящ за жена, а и не е нещо специално. Дано новите парфюми да се харесат, не познавам оригинала Le Male Elixir на Jean Paul Gaultier. Само по описание се ориентирах.
Минах и през Заг да пробвам Lost Cherry,  Chocolate Greedy на Montale и Elexir Des Merveilles на Hermes. Вече трети ден проверявам от време на време блотерите. Черешата ми е някак слаба за моят вкус, Шоколада на Монтал още от началото не ми хареса. И двата аромата почти избледняха и не се усещат от блотерите, но Elexir Des Merveilles на Hermes е доста силен, дано и на кожата да е такъв.  Планирам го за следваща покупка от Заг.

# 206
necha The Kingdom мъжкият е много хубав.Имитация на Le Male Elixir Jean Paul Gaultier.Не прави невъобразим шлейф,но дъщеря ти ще остане доволна Wink

# 207
Vanessa De Тази лилавата Zimaya с розите няма нищо общо с Kirke, от рода на много тежка задушлива Delina е. Имам отливка от парфюма, а Kirke го имам и в оригинал освен  любимата ми версия на Заг. И да, адски трайна е, защото е екстракт.
А да питам Зелената Липа на Гиза и Tilia на Заг как са една спрямо друга, ако някой познава и двете? Душих Заг и ми допадна, на Гиза не съм.
Иначе нещо на starcorp отливките на оригинали са малко странни, имам 2 които също не са трайни, като на едната имам и целия парфюм, но купен от друго място и е със супер трайност. А точно от там сега съм заредила 5 отливки и се чудя дали изобщо да поръчвам.

# 208
Vanessa De Тази лилавата Zimaya с розите няма нищо общо с Kirke, от рода на много тежка задушлива Delina е. Имам отливка от парфюма, а Kirke го имам и в оригинал освен  любимата ми версия на Заг. И да, адски трайна е, защото е екстракт.
А да питам Зелената Липа на Гиза и Tilia на Заг как са една спрямо друга, ако някой познава и двете? Душих Заг и ми допадна, на Гиза не съм.
Иначе нещо на starcorp отливките на оригинали са малко странни, имам 2 които също не са трайни, като на едната имам и целия парфюм, но купен от друго място и е със супер трайност. А точно от там сега съм заредила 5 отливки и се чудя дали изобщо да поръчвам.
аз писах за Tilia оригинал и Гиза липата малко по -нагоре на същата страница, ароматите са идентични, но шлейф и развитие Гиза печели.

# 209
necha, ползвала съм Еликсира на Заг доста време -траен и излъчващ е. Просто ме дразнеше разликата с оригинала, защото е по-солен някак и се запасих с оригинал. Но ако нямаш такива претенции като мен, е добър избор

Общи условия

Активация на акаунт