Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 015
  • 587
  •   2
Отговори
# 405
  • BG-DE
ЧНГ!Сайтът да не е Мейкъп, че в темата за сайтовете се коментира, че още не са си коригирали софтуера 🙂

# 406
И в мейкъпбг погледнах, има завишение на цените. На някои Латафи повече, на други по-малко. Там един от Еклерите е почти  176 лв. Как си мислят, че ще имат клиенти, не знам. Ще карам на стари запаси, ако положението с цените не се нормализира. Аз нямам никой от Еклерите, защото са много масови.  На старите цени не исках да ги купувам, а сега на новите, съвсем. Посоката на цените като цяло не ми харесва, че върви нагоре. Нали уж само превалутиране щеше да има
 и цените щяха да се запазят, а какво стана....

# 407
  • BG-DE
Изчакайте до следващата седмица, предпорагам, че дотогава ще се нормализират нещата, аз с електронното банкиране имам проблем, че още в лева ми излиза сметка, какво остава за парфюмните сайтове 🙂

# 408
И в елинор, makeup, парфимо... Същата работа. Надявам се да е някскъв бъг в системата и да го оправят скоро. 150+ лв за еклер няма шанс да дам.. особено при положение, че ще ида в чужбина и ще си го взема за няма и 50 ...
От Гиза, колкото и да ми харесват някои неща мисля да си сложа спирачки. И без това съм натрупала количество парфюми за години напред... 🤣

# 409
Заигравката с цените винаги е била факт, ще се укротят, няма страшно Simple Smile Нали знаете че търсенето определя предлагането - като спрат да купуват хората, няма как да се държат такива безумни цени. Не е хляб в крайна сметка, а и конкуренция има достатъчно.
Сега влезнах в Елинор да погледна - имат код за 50% намаление, но прозорчето излиза за секунда и който видял - видял...Изтъркан трик.
*редактирам се, оф...22% е и кодът е същият като от декември. Но виждам, че каквото поръчах тогава, сега е на същата цена.
Еклерът в Емаг е:

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 11:28 от Café del Mar

# 410
Ма хич няма да ме уплашат с тези цени, не стига , че имам парфюми за два живота, ами и постоянно пътувам та възможности много. А иначе да споделя за Юсуф Бей разнасях по празниците ориана от неговите, направо е блаженство, цял ден облака е около мен, но и те са скъпи с цени на оригинални парфюми.

# 411
Минах да си взема 30 мл от Immortal Vanilla  на Зара ... Пръснах си ръката да си го душа по пътя към вкъщи иии общо взето обърнах колата и се върнах за голямо шише 🤣🤣🤣
Жесток е.  Благодаря за препоръката за него. Даже няма и да ми липсва Гиза с такива хубави аромати от Зара.

# 412
Аз днес преоткривам за пореден път едно истинско бижу - Club For Her Sergio Tacchini  - имитация на Armani Code Cashmere Giorgio Armani. За "без пари" съм се запасила с няколко шишенца от него /буквално за по 9 лв./30 мл.бяха/...Беше ми малко нетраен спрямо оригинала когато ги купих няколкото бройки. В момента, обаче,  така хубаво се е "настоял", че с две /буквално! две!/ пръсвания /което е абсолютно изключение от правилото за мен/, ароматът е цял ден с мен. От сутринта до този момент - това са 10 часа вече. И най - потресаващото е, че го усещам от кожата си, а не от дрехата си. Този път /като никога/ не пръснах на дрехата си, а само от горе, на китките си. Не отвътре, а от външната - горна страна на китките си, където кожата е по - дебела/. Това за мен е сладък бадем и велур с прокрадващ се от време на време ...лимон... Simple Smile /по - скоро не е лимон , а жасмин, който звучи като лимон.../ "Гушлив" както се казва, като мек голям пуловер... Фантастика.

# 413
Купих Еклер в началото на декември за 64 лв. Как не ги е срам да вдигат така цените?!
Зара май ще се окажат новия ми парфюмен пристан. Хем добри, хем по-евтини от другите търговци на реплики.

# 414
  • Deutschland
Добро утро. Ще ми пращат едни неща до Германия и реших да си поръчам още парфюми. 310 на Рефан, който е Burberry Goddess не са го открили никъде. Изчерпан бил, спрян бил бла бла. Евентуално някой на Заг да е тествал същия?
Парфюмните лосиони на Рефан вероятно са с номерата на парфюмите. Някой с опит? Дали са трайни като аромати ме интересува.
Гиза никога не съм пробвала. По едно време исках да поръчвам, но не ми се занимава с доставки.

# 415
Добро утро. Ще ми пращат едни неща до Германия и реших да си поръчам още парфюми. 310 на Рефан, който е Burberry Goddess не са го открили никъде. Изчерпан бил, спрян бил бла бла. Евентуално някой на Заг да е тествал същия?
Парфюмните лосиони на Рефан вероятно са с номерата на парфюмите. Някой с опит? Дали са трайни като аромати ме интересува.
Гиза никога не съм пробвала. По едно време исках да поръчвам, но не ми се занимава с доставки.
Да аз го имам на заг много е добър
Смело напред

# 416
Фрау, онзи ден тествах в Лили на Лумс имитацията и много ми хареса Purple Heart Може да видиш някъде за нея, 26лв май беше.

# 417
  • Пловдив
В никакъв случай не препоръчвам поръчване на сляпо на тези парфюми.Тествах един и има тежка база на арабски парфюм.

# 418
В никакъв случай не препоръчвам поръчване на сляпо на тези парфюми.Тествах един и има тежка база на арабски парфюм.

Аз подуших 4 и само на Годес ми хареса.

# 419
Точно този ми хареса, стоя на блотера три дни.
После минах специално да се напръскам и ... никой, нито на китка, нито никъде. Много странно, абсолютно нищо не подуших.

Общи условия

Активация на акаунт