Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 010
  • 625
  •   5
Отговори
# 600
Доста упорито ми рекламират тези реплики.
https://leparfumdelart.com/
Чак се зачудих дали да не пробвам, когато някой ден изпръскам поне една трета от всичко, което съм насъбрала.
Някой има ли впечатления?

# 601
  • Sofia
Някой душил ли е нещо на La Fede? Интересува ме този с ягодите White Forest Strawberry.

# 602
  • БГ
Здравейте,
как са се справили Парфен с Addict - ADDICT № 874 ? Чудя му се за сляпа  покупка Simple Smile

# 603
Здравейте
Оня ден си взех наливен Рефан Келвин Клайн,но няма номер и се опитвам да се сетя кой беше. Колко реплики на Келвин Клайн дамски имат:grinning:

# 604
Да не е Еуфорията - той е един от най-копираните.

# 605
Да не е Еуфорията - той е един от най-копираните.
Не не е прилича на него

# 606
Здарвейте!
Много се чудя за този парфюм . Има го и в Le Parfum. Първата ми среща с него не беше кой знае колко завладяваща, но има доста позитивни мнения за него.

# 607
  • Sofia
Въпрос на вкус е. На мен много ми харесва. Имам го от Divain

# 608
  • София
Позитивни мнения ще намериш в някакво количество за всеки един аромат предвид различните ни вкусове, нужди и различно поведение на конкретна кожа.
Това принципно не е критерий за покупка.

# 609
  • Sofia
Новите на Divain:
divain.1080 Audace Rochas
divain.1081 Miss Dior Essence Dior
divain.1308 Perseus from Parfums de Marly
divain.1310 Sea My Love Stéphane Humbert Lucas 777
divain.1083 Eilish Billie Eilish
divain.1309 Torino21 Xerjoff

# 610
  • София
Понеже имаше търсене и питания за тях, от понеделник отново в Лидл :

# 611
След поста на Фрау С, вчера набързо отидох да пробвам Mod Vanilla на Рефан. На първо четене ми хареса. Взех си 30 мл. После минах и през Парфен да си взема Burberry - Weekend. Бяха ми дали на блотер, хареса ми и само го мислех тези дни. Взех 20 мл, които ми струваха 12 евро. По време на самото плащане не се замислих, но впоследствие се усетих, че цената е доста завишена спрямо предлаганите цени от сайта им.
Днес пък минах през Le parfum да си купя Hypnotic poison, след препоръки оттук. Преди съм ползвала версията на Парфен и ми харесваше, но и тази е чудесна.
В общи линии вчера и днес съм като отвързана. Трябва да се спра с покупките. 😬

# 612
Той оригиналният Burberry Weekend не е толкова скъп, че да си струва човек да даде 30 лв. за реплика.

# 613
Така е. Ако още имам мерак за него след тези 20 мл, ще си купя оригинал.

# 614
Тези Лидълските май, като ги пуснаха бяха по 8 лв. Аз от лакомия купих два, този с черешата и аналога на Gypsy water Byredo, но така си седят. А сега дори за 12 лв.... и то с такава трайност..
Аз пък от грешка установих много приятна комбинация. Tilia и Yum Bujee Marshmallow се съчетават супер. Получава се една захаросана медена липа 🤣😂. Особено, ако първо човек сложи Marshmallow и после Tilia. И двата на Заг и имат страхотна трайност.

Общи условия

Активация на акаунт