Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 33 509
  • 657
  •   1
Отговори
# 75
Днес купих Jimmy Choo I Want Choo за дъщеря ми, червения. Много ѝ харесва, много. Има ли прилична имитация?
https://lillydrogerie.bg/jimmy-choo-i-want-choo-damska-parfjumna … voda-40-ml-533399
Menerva, ако още проявяваш интерес, Shiseido Zen е намален в Коледния каталог на Лили - 90 лв./100 мл. За съжаление, нямаше тестер.
Скрит текст:

# 76
D-Frag имам един део спрей точно без едно фъз, купен лятото от DP на More then words.
ММ тотално не го одобри, а на мен дори ми става лошо от него. Та аз няма какво да го правя и ако имаш удобно Спиди шкафче около теб, мога тези дни да ти го пусна да му се радваш.

# 77
  • Deutschland
Mixed emotion на Рефан и на мен ми е много любим. Имам го в капсулован вариант, от шишетата, наподобяващи тези на ТФ.
Ако не заспя от умора, ще търся от кой парфюм по дяволите Тезори д'Ориенте са заимствали идеята за серията им Кралска ванилия. Тази ванилия е разкошна, сладка, умопомрачителна. Искам такъв парфюм ♥️

# 78
  • Варна
D-Frag имам един део спрей точно без едно фъз, купен лятото от DP на More then words.
ММ тотално не го одобри, а на мен дори ми става лошо от него. Та аз няма какво да го правя и ако имаш удобно Спиди шкафче около теб, мога тези дни да ти го пусна да му се радваш.
Стига бе, не харесвате никак More Than Words, ухааааа:

Шкафчета на Спиди около мен колкото искаш, ама чак и за ароматизатор за гардероб, тоалетна или мазе ли не става.

# 79
Днес купих Jimmy Choo I Want Choo за дъщеря ми, червения. Много ѝ харесва, много. Има ли прилична имитация?
https://lillydrogerie.bg/jimmy-choo-i-want-choo-damska-parfjumna … voda-40-ml-533399
Menerva, ако още проявяваш интерес, Shiseido Zen е намален в Коледния каталог на Лили - 90 лв./100 мл. За съжаление, нямаше тестер.
Скрит текст:
Заповядай,  този на Гиза го имитира - https://giza-perfumes.eu/plodov/593-parfyum-d337-zhelanie.html#/28-vid-spray

# 80
Стига бе, не харесвате никак More Than Words, ухааааа:
Шкафчета на Спиди около мен колкото искаш, ама чак и за ароматизатор за гардероб, тоалетна или мазе ли не става.
Ох защо всички тук пишат на Вие 😂🤣,
На мен буквално физически ми става лошо от Oud нотката и рязко ме заболява глава, когато го взех търсех вариант за део спрей за ММ и беше малко без много много да го душа. Та, за жалост не става, предполагам че е хипер траен, защото на D&P ползваме вкъщи много део спрейове и са страхотни.
Драсни ми някое Спиди шкафче с данни на лични и ще ти го пратя. Simple Smile

# 81
  • София
Абе хора, защо си давате парите за боклуци като Лидл при условие че пазара е пълен с хубави имитации , и Гиза има череша и други също, толкова мнения негативни и пак ще си взимате от там. По цената се вижда че е боклук, ще ме извинявате....
Недей така категорично. Ако по цената се виждаше, че е боклук, то цялата тема трябва да е боклук доколкото обсъждаме и успешни аромати които са десетки пъти по-евтини от първообразите.
Лидълските аромати, които познавам, не ми харесват, но хора покрай мен ги купуват защото искат точно това - по-еднослойно, дискретно, без облаци.. Те никога няма да купят неща, които тук хвалим. Не това търсят и харесват.

# 82
Преди година - две, целия офис бяхме луднали по имитацията на Заг Зодиак. Всички жени го харесахме този парфюм, въпреки различните склонности и вкусове. Не познавам оригинала, но парфюмът на Заг Зодиак /този, моя, от преди година - две, купен от Иво/ има фантастични технически показатели /трайност, шлейф и т.н./ Не го нося редовно, защото в момента имам други любимци, но когато го нося, не се налага да го подновявам въобще, околните също го усещат на мен през целия ден. С оглед споделеното напоследък от съфорумците за "разваленото качество на Заг Зодиак", не знам какво да посъветвам друго, освен да се тества.

# 83
Аз залагам, че Royal Vanilla e dupe на Sol de Janeiro Cheirosa 71. Но не мога да съм сигурна.
Иначе говоренето на вие за мен е професионално изкривяване и уважение, не е изкуствено високомерие. Често ги смесвам.

Да се оплача, че Дивайн даже още не са предали на куриер пратката ми, а на мен толкова ми се носи Mixed emotions и Nomade naturelle... въпреки зимата.

# 84
  • Deutschland
Според Фрагрантика наподобява Кензо Амор и наистина. Много подобен е. За мен Амор е прекрасна сладка ванилия.

# 85
Толкова чаках имитация на Angel Fantasm, но 1046 Divain не е сполучлив.... само ананас и някаква сладост.. не са успели да се доближат, няма пачули, няма трайност и шлейф като оригинала. Продължавам да търся.

# 86
  • Sofia
D-frag, обожавам грейпфрут. Louise колко става за дамски?

# 87
Cristalle, solar_fields, сърдечно благодаря, момичета! Ще го пробваме. Замислих се откога не съм купувала от Заг и установих, че последно е било пролетта. Нямам наблизо и обикновено отида ли, зареждам в промишлени количества, тогава всичко си беше ок, никакви забележки.

# 88
  • BG-DE
Днес ходихме до Коледния маркт в едно съседно градче и преди да си тръгнем влязох да разгледам тамошния Мюлер, а там на цена от 29€ Lattafa Her confession, веднага го забодох и вкъщи с нетърпение се напръсках 🙂 Преди няколко месеца като бяхме в София го мирисах и помня, че много ми хареса, но огромното шише ме спря да го купя, обаче този който взех мирише доста различно, много силно ми напомня Kenzo Amour, не че е лошо но не е същото 😂 Ето затова не съм голям фен на арабските парфюми, малко като да купуваш котка в чувал, никога не знаеш каква партида ще ти се падне 😂😂😂

# 89
Относно Заг, според мен само някои като Angel Nova са вече по-нетрайни, заради новите EU регулации, както уж те самите твърдят, но аз през седмица ходя да си зареждам някое от 15мл шишенца, които имам, когато свърши и освен на Angel Nova, не съм забелязала друг да има по-малка трайност. Поминалата седмица забърсах два от новите им, като 599 Yum Boujee Marshmallow Kayali е точно за това време, още не съм го разносвала, но няколко пъти си пръсках на китките преди сън и след 8 часа сутрин още отчетливо кожата ухае.
Та според мен е само за някои аромати  и не е правило.

Общи условия

Активация на акаунт