Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 515
  • 631
  •   4
Отговори
# 270
Вчера ми пристигнаха 12 парфюма на Гиза. Пробвах Blonde Amber - разкошен унисекс аромат с мъжки уклон. Има какво да се желае откъм сила и трайност. Трябва му време да престои и ще стане ядрен. Получих подъръци към поръчката - масло Ред Табак и химикал. Към парфюмите имаше и бележка с текст как да се отварят правилно. Явно доста клиенти се затрудняват с новите шишенца и  капачки.

Скрит текст:

# 271
  • Истанбул
Бих искала да попитам, вие намирате ли разлика между Devotion D&G на Гиза и този на Рефан? Ползвах първо на Рефан и го свърших за 2 седмици, такава обсесия, но не беше траен. Поръчах от Гиза и ми стои ужасно, на нещо вкиснато, като го пробвах 1-2 седмици да видя да не е от хормони примерно, но все същото.
Вчера дъщеря ми сподели същото за Devotion. Само ,че моят е от една марка аналогови парфюми в Турция онлайн."Не усещаш ли нещо кисело,накрая,сякаш парфюмът се е развалил"?"Не,отвърнах й,ще опитам отново".Обаче едно е вярно-поразителна прилика и шлейф.

# 272
  • София
Сдобих се неочаквано със списъка на Рефан и го качвам по единствения възможен начин - във вид на снимки. Предполага се, че е напълно актуален. Оцветеното не е оцветено от мен. Може би това са по - новите предложения - не знам. Ако е твърде ситно като шрифт - сейвате на компа си и зумвате Simple Smile
Скрит текст:

Супер. Тъкмо мислех като имам време да поогледам списъка на 1 стр. за да го актуализирам. Иначе скоро оправих списъка на Заг

# 273
  • Sofia
Днес Заг много ме изненадаха. Вчера поръчах и днес получих в празнична опаковка, 3 мостри на парфюми, 1 на душ гел и една на боди лосион. Не съм им фен на лосионите, но нали е подарък Simple Smile.
Сега остава да душкам:
448 Tilia
362 Elexir Des Merveilles
599 Yum boujee marshmallow
560 Kirke
588 Lira
369 Good girl

И мострите:
427 Ombre Nomade Louis Vuitton
430 Tonka Cola
431 HA - не намирам на кой отговаря

# 274
  • София
Моля, сподели за поведението на Кирке като трайност, развитие, излъчване. Знам, че е субективно, но все пак.

431 е Nishane Hacivat

# 275
  • Sofia
#RebelHeart
На първо впръскване усещам коктейл от плодове и хелиотроп. Звучи ми някак луксозен, но е близо до кожата. Ще видя след няколко часа, дали ще остане нещо. На моята кожа много малко паефюми се задържат дълго или просто аз спирам да ги усещам, защото мъжът ми ме надушва и вечер от сутрешно напръскване Simple Smile

Tilia  е доста по силен от Kirke и много ми хареса. Като току що цъфнала липа, но и още нещо.
Другите няма да ги пробвам сега.

# 276
На Заг Kirke е с една идея по-дамски, на мен ми е един от любимите точно на Заг. На D&P е страхотен също, но там е по-унисекс и към мъжката част. И двете са трайни и шлейфови. На D&P има и део спрей, което е супер.
На Рефан също е унисекс разположен, но не помня трайност, защото само на блотер съм тествала.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 12:36 от Sansola

# 277
  • Стара Загора
Преди 2-3 дни налях Kirke от Заг, 10 мл за проба.
За мен е свеж, по-скоро летен, цитрусов аромат - абсолютен унисекс. Много приятен. Но съставки не мога да описвам.
Пръснах на дреха вечерта..и на другия ден още се усещаше много добре. Много траен.На кожа, не мога да определя все още, но ме хвана и вирус и обонянието ми не е ок.

# 278
  • Sofia
Ъпдейт:
Да, за мен също е определено дамски този Кирке на Заг. Но вече не се усеща. Пращам го да отлежава.
Тилията все още излъчва много силно и приятно.

# 279
  • София
Готово. Списъка на Рефан на 1 стр. е актуализиран, благодарение на Солар Heart Eyes

# 280
Днес отново ми е парфюмен ден. Пристигнаха на Аристеа за мен и дъщерята по 1 брой Hypnotic Poison, Angel Muse,
Scandal By Night и една Aura - за мен. Доволна съм. На китките напръсках Angel Muse и Aurа. Усещах ги отчетливо поне 5-6 часа, като съм си мила ръцете многократно. Scandal By Night  на шията. Също много излъчващ.
Мили момичета, много благодаря за препоръките Flowers Hibiscus
За следваща поръчка планирам Good Girl, Crystal Noir, Narciso и нещо друго тяхно да препоръчате? Мъжките аромати как са?
Доста парфюми взех напоследък, за подаръци, за мен и вече ще се кротвам с покупките за тази година. Почти..... Ще поръчам от Елинор резерва на   La Collection d'antiquités 1505 на Lattafa, ако се появи и нещо друго, ако ми хареса да има какво да чакам в началото на следващата година.

# 281
Освежителите за помещения на Латафа.

Само Еклера не ми хареса,много тежък аромат.Другите са много хубави.

# 282
Днес отново ми е парфюмен ден. Пристигнаха на Аристеа за мен и дъщерята по 1 брой Hypnotic Poison, Angel Muse
От къде ги взехте, че буквално не помня от къде последно поръчвах Aristea 😂🤣?

# 283
Ето, от тук. Доставката беше много бърза.

Последна редакция: нд, 21 дек 2025, 08:33 от necha

# 284
Necha, благодаря много 😊

Общи условия

Активация на акаунт