Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 879
  • 635
  •   7
Отговори
# 465
В техния сайт е 118. А в елинор с кодовете предполагам пак става толкова. Но пък в сайта им имат 10 мл. за тестване.

# 466
Тези дни бях много притеснена. Изпратихме дъщерята и приятелят й в петък. Пристигнаха благополучно в Нидерландия, но полетът им беше с прекачване и куфарът се е загубил. Като парфюмен маниак, първото нещо за което се разтревожих са парфюмите. Сложихме им 4 хубави арабчета, 8 парфюма на Гиза, 8 на Заг и 3 Аристеа. Днес куфарът се е намерил, изпратили са го и е доставен благополучно. Олекна ми, но ми е чудно защо само за парфюмите се тревожих, като им бяхме сложили и много други подаръци Grinning
Обсебих се от Блонди Амбър на Гиза. Много мой аромат, но не ми се чака да ,,узрее,, и да си подобри трайността. Не мога да си позволя оригинал и търся нещо близко до този аромат на друга марка. Попаднах на мнения, че Montale - Oud Tobacco е доста сходен и май това ще е една от следващите покупки. Някакви други предложения?
Търся мнения и за парфюмите на  Ahmed Al Maghribi. Чета, че съдържали над 50 % парфюмни масла, имат и висок рейтинг. Ще ми се да пробвам нещо тяхно, но засега съм избрала само 1 парфюм, а искам да са поне 2-3 в една поръчка

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 00:44 от necha

# 467
Aerin Amber musk го имам от Shobi.
Имам и lilac path, който е близък до оригинала , по описание amber musk също мисля ,че ще е добре направен. Не е много траен , но съм чувала ,че и оригиналът не е .
За Ahmed Al Magribi сме писали няколко души по-напред в темата.
Ако имате колебания кажете към кои аромати сте се насочили.

# 468
Кой какво харесва като аромат е едно. Какво е качеството е съвсем друга работа.
За качеството говоря и аз.
Е, в крайна сметка тази дама от Гиза точно това прави, купува парфюмни  концентрати,  разрежда ги и продава. Няма нищо лошо в това, не виждам нищо неуважително към нейната дейност, но парфюмер не можем да я наречем, тя не създава нейни авторски парфюмни композиции🙂
Точно!
Ама не е просташко да се наричат парфюмите на Лидл и Зара тъпотии.
Отново съвсем точно!

# 469
Е, в крайна сметка тази дама от Гиза точно това прави, купува парфюмни  концентрати,  разрежда ги и продава. Няма нищо лошо в това, не виждам нищо неуважително към нейната дейност, но парфюмер не можем да я наречем, тя не създава нейни авторски парфюмни композиции🙂
Никой не твърди подобно нещо. И друг път нейното име е споменавано с немалка доза ирония, такива неща помня. Последно беше наречена разреждач. Не ми е никаква, не ми плаща, за да я защитавам, просто ми е неприятно да чета постове, изпълнени с грозни думи.

# 470
Здравейте,някой знае ли Immortal vanila на Зара кой парфюм имитира?
Вчера си го взех и на моята кожа е доста траен, усещам го и след душ

# 471
  • Deutschland
Според google асистента ми имитира Alien Goddess. Според Фрагрантика е копие на

https://www.fragrantica.com/perfume/Matiere-Premiere/Vanilla-Powder-84933.html

# 472
Момичета,
Простете невежеството ми, но да Ви питам: какво означава да узрее парфюмът?
 И това узряване само за реплики ли е валидно?

# 473
Абсолютно всички имитационни фирми внасят концентрат и ги подготвят тук.
Няма да водя разговори с хора, за които 1 лев е повод да те наричат всякак.

# 474
В момента тъна в блаженството на омайна тубероза вече пети час без подновяване и все още като се движа и усещам отчетлив полъх , онзи ден бях с черен диамант, разликата с оригинала от 2024 е почти незабележима, но от към трайност Гиза бие оригинала, та така.

# 475
Момичета,
Да  постои парфюмът известно време,  месец или два, за да е по-наситен и траен.
Същото важи както за имитациите,  така и за оригинали и  арабските парфюми.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 14:13 от Cristalle

# 476
Момичета,
Да  постои парфюмът известно време,  месец или два, за да е по-наситен и траен.
Същото важи както за имитациите,  така и за оригинал и  арабските парфюми.

Благодаря Ви. То някои от моите и бездруго престояват, рядко отварям всички наведнъж.

# 477
Утре смятам да мина през Зара и да пробвам имитацията им на Ванилата, не че нямам заредена, но ако е трайна ше ди взема и от нея да си имам за всеки случай 🤭🤭🤭🤭

# 478
Здравейте,
Някой има ли опит с Angelique или Samah Onyx на Riiffs?🤔

# 479
Абсолютно всички имитационни фирми внасят концентрат и ги подготвят тук.
Няма да водя разговори с хора, за които 1 лев е повод да те наричат всякак.
Е точно това казвам и аз. Абсолютно всички фирми разреждат внесени концентрати.  Точно това казвам.
the_demon, ти постоянно наричаш всичко освен фаворитизираната гиза всякак. Правиш внушения, че всичко, освен фаворитизираната гиза е "некачествено" /а опита ми говори, че това не отговаря на истината!/. Моите думи са реакция на това постоянно пренебрежително отношение към всичко, освен фаворитизираната гиза.
Реакция.
И както се вижда, не лобирам за никоя конкретна фирма. Ползвам по нещо от всяка от тях.
Все тая.

Общи условия

Активация на акаунт