Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 813
  • 633
  •   4
Отговори
# 480
Здравейте,
Някой има ли опит с Angelique или Samah Onyx на Riiffs?🤔
За Коледа ми подариха Noor на Riiffs и много ме впечатли. Поръчала съм 3 парфюмни екстракта  от Елинор на марката, един от тях е Samah Onyx . Към 12-ти трябва да пристигнат и ще мога да споделя мнение.

# 481
И аз имам по нещо от всякакви български фирми, всяка има сполучливи и не много, аромати. В момента се спрях на Гиза, понеже си поръчах сладки бутилчици от Тему и нямам търпение да ги напълня с някои "направени от мен" парфюми😅 Дали някой е тествал Опиум в червено на Гиза, сходен ли е с оригинала?

# 482
Здравейте момичета , знаете ли къде мога да видя кой номер на кой парфюм отговаря  от серияta на Refan "Intense" https://refanshop.bg/produkt-kategoriya/parfyumi/refan-intense-perfumes/ ? В Кипърския сайт още ги няма , или поне новите...Интересува ме  076 ,361 , 077 ,079   Flowers Hibiscus

# 483
  • София
Момичета, споделете добра имитация на Bvlgari Omnia Crystalline (ако има такава). Пробвах тази на Le Parfum и няма нищо общо с оригинала Sad

# 484
Aerin Amber musk го имам от Shobi.
Имам и lilac path, който е близък до оригинала , по описание amber musk също мисля ,че ще е добре направен. Не е много траен , но съм чувала ,че и оригиналът не е .
Даммм, никак даже, след тест на мострата (Estée Lauder Aerin Amber Musk)
 1-2 часа на китката, 2-3 часа на дреха, понеже нямам вяра на себа си, накарах цялото фемили да души, срамота, вода за 455 лв., поне в Notino, направо ме отказа на първо четене.

# 485
Шоколдка, на МЛ е много хубав парфюма. При приятелка фъснато сутринта до вечерта ухае

# 486
  • Deutschland
Здравейте момичета , знаете ли къде мога да видя кой номер на кой парфюм отговаря  от серияta на Refan "Intense" https://refanshop.bg/produkt-kategoriya/parfyumi/refan-intense-perfumes/ ? В Кипърския сайт още ги няма , или поне новите...Интересува ме  076 ,361 , 077 ,079   Flowers Hibiscus

Рефан Кипър имат и ФБ страница. От там взех снимките. Заповядай

# 487
ЧНГ!Сайтът да не е Мейкъп, че в темата за сайтовете се коментира, че още не са си коригирали софтуера 🙂

Мейкъп просто си бяха сменили символчето от лев на евро за целия сайт. Като бях влезнала в стари поръчки и такива за 40лв от октомври ги пишеше 40 евро. Бързо писахме имейл до тях, пък и на КЗП. Много нагло, не знам колко хора са се излъгали да си поръчат тогава на двойни цени.... Наречи го невежо, наречи го спекула, но никой търговец не може да оправдае двойно поскъпване за едно денонощие. Ако видите подобни изпълнения, съветвам да подавате сигнали.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 07:59 от b14g4

# 488
Търся най добрата имитация на Mugler angel nova

Заповядайте, трайна и доближаваща се до оригинала:
 https://giza-perfumes.eu/plodov/455-parfyum-d310-ejndzhl-nova-ek … tml#/28-vid-spray

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 08:42 от Cristalle

# 489
Търся най добрата имитация на Mugler angel nova.....TТова което аз открих е Mayar
Имам Mayar,но за мен не е близък до Ангел нова.Ангела е малини,а Mayar повече ми бие на касис.
Имам и оригинала на Ангела. На Заг Зодиак(ако не са го развалили) е много близък,много траен и разкошен.Сигурно половин литър съм изпръскала от него!
За много години на всички:) Здрави и ароматни да сте!
Да похваля едно мое откритие на Зара(признавам,че не съм им фен заради ниската трайност на повечето) -Salty Ocean Bouquet създаден от Jo Malone. Пристрастена съм.Ухае на сол,черен пипер,портокалови цветчета и дървесни нотки.Много свеж,много чист и мноооооого траен. Пръснах се случайно и се върнах да го купя.Получих вече доста комплименти. Ще си го пазя за пролет-лято Green Heart
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Salty-Ocean-Bouquet-75204.html

# 490
Здравейте, ще направя поръчка от гиза, предложете хубавите мъжки аромати

# 491
  • BG-DE
Имам Angel Nova в оригинал и Lattafa Mayar. За мен арабчето е супер добра имитация и като близост и като трайност, много ми е любим 😍
Търся най добрата имитация на Mugler angel nova
TТова което аз открих е Mayar може ли мнение най- вече доближава ли се и като трайност как е?

# 492
  • София
...
Мейкъп просто си бяха сменили символчето от лев на евро за целия сайт.
...Много нагло, не знам колко хора са се излъгали да си поръчат тогава ... Ако видите подобни изпълнения, съветвам да подавате сигнали.
Аман от хиени - доносници като вас! Явно е трудно да допуснете, че хората са луднали покрай тая смяна по обективни причини, без да са злонамерени.
Ама веднага сигнал. Пфу.
По темата - Ейнджъл Нова на Заг е сполучлива, имам и оригинала. Но нещо бързо ми омръзна, не е мой тоя парфюм.

# 493
Фрау ,много , много ти благодаря Flowers Hibiscus ,за Рефан Кипър също знам от теб HeartFlowers Hibiscus

# 494
...
Мейкъп просто си бяха сменили символчето от лев на евро за целия сайт.
...Много нагло, не знам колко хора са се излъгали да си поръчат тогава ... Ако видите подобни изпълнения, съветвам да подавате сигнали.
Аман от хиени - доносници като вас! Явно е трудно да допуснете, че хората са луднали покрай тая смяна по обективни причини, без да са злонамерени.
Ама веднага сигнал. Пфу.
По темата - Ейнджъл Нова на Заг е сполучлива, имам и оригинала. Но нещо бързо ми омръзна, не е мой тоя парфюм.

Трудно ми е да повярвам, че ще постъпят толкова мързеливо без да е злонамерено. Много лесно можела да спрат достъпа до сайта докато си оправят цените на продуктите, а не само да сменят знака на евро и готово. Да, наречи ни хиени, че не искаме да ни баламосват, КЗП са бюра дет имат работа и задача, нека се използват, при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт