Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 515
  • 631
  •   4
Отговори
# 495
Момичета, споделете добра имитация на Bvlgari Omnia Crystalline (ако има такава). Пробвах тази на Le Parfum и няма нищо общо с оригинала Sad
Преди години и аз се бях подлъгала да купя на Le parfum имитация,за нищо не ставаше .Аз лично съм много доволна от  имитацията  на Martin Lion,доближава се до оригинала доста според мен ,а за цената си(когато последно съм го купувала беше 15лв.) смятам че е прилично траен

# 496
  • Sofia
Много сайтове имаха подобни технически проблеми първите дни с цените в Евро и лева. Едва ли някой го е направил нарочно и ще си рискува реномето заради няколко лева в повече.

# 497
Здравейте, ще направя поръчка от гиза, предложете хубавите мъжки аромати, може и от други марки рефан, заг, мартинез. Вие от кои имитации сте доволни🫠🫠

# 498
Минах вчера през Заг и Мартинез. Съответно се сдобих с Mojave ghost и Тhis is her. Определено версията на Мартинез ми харесва много повече от тази на Парфен. Сутринта се пръснах с два фъса и все още усещам парфюма. Mojave ghost обаче никак не ми хареса. Ще изчакам да се затопли и пак ще го пробвам. Учудена съм, понеже по нотките очаквах да е много мой, но нъц.

# 499
  • Варна
Здравейте, ще направя поръчка от гиза, предложете хубавите мъжки аромати, може и от други марки рефан, заг, мартинез. Вие от кои имитации сте доволни🫠🫠
Ще препоръчаме, няма да остане глас в пустиня или варненски подлез Joy
Ама дайте някаква насока! Отидете я у Дъглас, я у Нотино или друг магазин в близост, харесайте някой оригинал първо. Или пък нещо, което вече сте ползвали и се придържате към това парфюмно семейство - па сладки, па свежи, я морски, цитрусови, дървесни, на добиче да мирише, на обор, джентълменски, ретро, гурмета, тути-фрути-плодови, унисексове, бръснарски, коцкарски, пенсионерски......аз търкалям вече над 450 аромата и всички са ми любими.

# 500
Моите предложения са на ирисова тематика : https://giza-perfumes.eu/drvesen/533-parfyum-m163-prada-za-nego. … tml#/28-vid-spray.

И  това https://giza-perfumes.eu/orientalski/625-parfyum-m179-om25.html#/28-vid-spray.

# 501
Или пък нещо, което вече сте ползвали и се придържате към това парфюмно семейство - па сладки, па свежи, я морски, цитрусови, дървесни, на добиче да мирише, на обор, джентълменски, ретро, гурмета, тути-фрути-плодови, унисексове, бръснарски, коцкарски, пенсионерски......
Мечтата на всяка уважаваща себе си жена! JoyJoyJoy
Днес в автобуса на фона на всички гадни миризми (интересното е, че тях ги надушвам безпогрешно, за съжаление) от една спирка се качи девойче с приказен парфюм, така хубаво замириса на малини, ама не от компот или сладко, ами все едно едно си се излегнал до някой малинак в планината, свежо, нежно, без арабски нотки. Нищо познато, нищо, което е ползвала моята девойка. Дали е някой от парфюмите на Каролина Херера (без Обувката), или Джими Чу? Предположения?

# 502

Любимият ми от Гиза с мъжки уклон е Парагон. Но е много специфичен.

# 503
  • Deutschland
Eli 1907 ,  Angel Nova е малинов.

# 504
За мен Armani Si мирише на малинак

# 505
Благодаря, момичета! Със сигурност не беше Armani Si, като имам повече време, ще се опитам да го намеря. Наистина много ми хареса.

# 506
  • Пловдив
Ето още едно малиново предложение:

# 507
Направих онлайн поръчка от Парфен на 905 и 757. Ами, много ме е яд- миришат на спирт ужасно, нямат почти никакъв аромат. Дали има смисъл да търся физически магазин и да добавят капки? Изобщо добавят ли капки на Парфен? За първи път поръчвам и много ме е яд. На Мартинез съм много доволна от двата парфюма ,който имам.
Да се редактирам. Сега видях, че не се отварят шишетата.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 00:58 от pipence

# 508
Можеш да им дадеш шанс да отлежат няколко седмици, или да ги върнеш, виж каква им е политиката за връщане.

# 509
Много малиновото нещо може да е малинов мист за коса на Ив Роше, те са доста реалистични.

Общи условия

Активация на акаунт