Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 31 359
  • 631
  •   5
Отговори
# 615
идвам да похваля olympea на заг зодиак, 348 е номерчето май. Много ми беше втръснало от този аромат, но онзи ден се напръсках с този, постоял около 2 месеца в шкафа - ами 12 часа на моята кожа, през целия ден си го усещах, още си го усещам по шала, супер е 😁

# 616
  • Sofia
Имам ги и двата от Заг. Още днес ще пробвам комбинацията. Аз обичам да смесвам парфюми. Simple Smile

# 617
Този Лидълски който е аналог на Gypsy water Byredo докаран ли е като аромат? Ако намеря началото на седмицата ще го тествам, дано ги заредят навсякъде.. Последно съм имала малко от този на Заг, но като шише го продават доста скъп и не съм го купила още.

# 618

Моля за помощ, преди много години имах такъв от чужбина-моля за реплика в БГ

# 619
  • Deutschland
Как са новите цени на Заг?
Моите Рефан са излязли по 10€ бутилката. Шише от тях, 50 мл парфюм с 50 капки. Това от магазин в провинцията, в село. Лично купувам лятото от тази жена и знам, че не разрежда. Вече обаче списъци не давала.

# 620
На Заг 200 евро е цената на литър, тоест 20 евро стотинки на 1 мл. За мен е ок. Извън Angel Nova, всичко което имам е повече от прилично трайно. Аз съм доволна. Като се замисля последните 2 год Рефан съм взимала последно лятото, сега не знам.

# 621
Вече обаче списъци не давала.
Явно някой се е скарал на женицата.
С тези списъци са толкова смешни Рефан, направо като виц. Голяма конспирация, чудо невиждано. В някои магазини чак се обиждат, като че ли продават оригинални парфюми. JoyJoyJoy
Всички останали си оставят каталозите на видно място, разглеждаш спокойно, снимаш.

# 622
Днес от Заг взех с техни шишета 2х50 мл. Шишетата по 50 мл са 3 евро, което си е скъпо. Реално 13 евро са 50 мл с тяхно шише. Взех си 599 Yum Bujee Marshmallow Kayali и 448 Tilia MAB да си отлежават 🤣😂.

# 623
  • Deutschland
Вече с по - високата концентрация на масла ли са?

# 624
Не, разбира се, реално са с 18-22 % в зависимост от аромата. Аз дори питах директно през официалната им страница, в магазина също. Не знам онази продавачка какво си е измислила, но за жалост не е вярно.

# 625
Здравейте, искам да похваля Teint de neige на Lorenzo Villoresi във вариант на новото ми откритите Verset. Искам да ви кажа, че никога до сега не съм получавала толкова много комплименти и запитвания за парфюма си, независимо дали съм била с оригинал или имитация. Обяснявам си го по две причини:
1. Силен, осезаем, траен и с много красив шлейф.
2. Ухае на пудра, чистота, крем, а съм забелязала, че такъв тип аромати се харесват най-много.
Хубав парфюм е - много добро и успешно попадение. Бих си го взела и в оригинал.

# 626
  • на дъното
Здравейте 🙂
Този парфюм има ли реплика?

Благодаря 🤗

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 05:53 от silviayo

# 627
Здравейте, искам да похваля Teint de neige на Lorenzo Villoresi във вариант на новото ми откритите Verset. Искам да ви кажа, че никога до сега не съм получавала толкова много комплименти и запитвания за парфюма си, независимо дали съм била с оригинал или имитация. Обяснявам си го по две причини:
1. Силен, осезаем, траен и с много красив шлейф.
2. Ухае на пудра, чистота, крем, а съм забелязала, че такъв тип аромати се харесват най-много.
Хубав парфюм е - много добро и успешно попадение. Бих си го взела и в оригинал.
Под кой номер се предлага?

# 628
Здравейте 🙂
Този парфюм има ли реплика?

Благодаря 🤗
Заг го имат и е наразличим от оригинала-589. Един от малкото им, които харесвам. Много траен.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 08:05 от the_demon

# 629
  • Sofia
#*Emia*, тези на Verset нямат номера. Този, за който става дума се казва Dina.
Иначе и на мен ми е интересно, как са като развитие и трайност?

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 09:12 от semelyna

Общи условия

Активация на акаунт