Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 33 499
  • 657
  •   2
Отговори
# 645
Някой има ли мнение за този сайт? Поръчвал ли е от него - aromasence.com Имат Gucci Flora Gorgeous Magnolia и де чудя дали да го пробвам

# 646
  • Майнатаун
А коя имитация на Delina бихте препоръчали? Не познавам оригинала, бих искала да го пробвам с някоя малка разфасовка първо.

# 647
Някой има ли мнение за този сайт? Поръчвал ли е от него - aromasence.com
Тотално менте е сайтът, на 100%.

# 648
А коя имитация на Delina бихте препоръчали? Не познавам оригинала, бих искала да го пробвам с някоя малка разфасовка първо.
Аз бих препоръчала на Sansiro топ е 👍👍👍

# 649
Никога до сега не съм могла да придобия реална и окончателна представа за парфюм от тестер. Например Delina, на която ми дадоха тестерче така и не разбрах дали ми е ок, или не. Имам нужда от разносване и хубаво напръскване, и то не само на китката, а и по коса, дрехи. Пак се повтарям, че толкова отзиви (без да съм питала) никога до сега не съм получавала за парфюм. Със сигурност има силен и отчетлив сияж. Това го казва човек, който харесва, обича и приема само и единствено наситени и шлейфови парфюми.
Аз имам и 15 мл от парфюма и няма нужда да разносвам един парфюм, за да разбера дали е траен. Точно това трябва да направи тестера. Аз имам и много оригинални парфюми и именно така ги тествам, за да разбера дали искам да ги имам.
P. S. Тествах го и още веднъж, същата работа. Някъде видях, че Verset парфюмите са с 14-16% есенция. Май беше в техния официален сайт, при все че алкохолът в този е само 68%.
Има парфюми по 500+ евра, ако това с мострите беше вярно, както твърдите, почти никой нямаше да си ги купи парфюмите🤣😂.
Да, и за парфюми от 5000 евро бих твърдяла същото! Ще преценя дали ми харесва от тестер, но за трайност, присъствие и сияж, не. Трябва време, разносване и щателно напръскване. Истината е, че на много малко парфюми са им достатъчни само няколко пръски. Мнозинството се нуждаят от повече количество, за да е сигурен човек. Не ангажирам никого с моето мнение относно парфюмите на Verset. Според моите представи са малко скъпички, защото аз предпочитам по-евтина имитация, от която да ползвам по-големи количества. В момента любимата ми такава е на Aristea - Narciso, както и Hypnotic Poison. Narciso, обаче е ми е номер 1. Харесва ми повече от Narciso-то на Verset, освен че е по-евтин. Препоръчвам Dior Addict, който го харесва, отново на Verset. За мен категорично това е най-добрата му имитация. Направо е като Addict-а от едно време.

# 650
  • БГ
Здравейте,
имам нужда от помощ  - някой да има път скоро към Сан Сиро в Пловдив? Много искам тяхната Делина, но я сайта е изчерпана, а от физическия магазин не изпращали по куриери.

# 651
Моля да споделите как се казва репликата на Addict на Verset

# 652
Магазинът на San Siro в Пловдив на Капитан Райчо вече не съществува. Не знам дали са го преместили , обадете им се на телефона.

# 653
Взех си отливка на оригиналния Phylosykos и се влюбих. Да, харесва ми да мириша на трева! 😁 Жалко обаче, че трайността е никаква. Това ме спира да си поръчам за тази цена. Та, питанката ми е - знаете ли хубава реплика?

# 654
Взех си отливка на оригиналния Phylosykos и се влюбих. Да, харесва ми да мириша на трева! 😁 Жалко обаче, че трайността е никаква. Това ме спира да си поръчам за тази цена. Та, питанката ми е - знаете ли хубава реплика?

Ако някой твой познат има път към Катания, то ето от това магазинче. Няма ги онлайн тези, доста ги търсих, но без успех.
Преди две или три години влезнах за секунди, че другите от компанията бързаха, подуших две-три неща и се намръщих, продавачката ме попита, какво харесвам и ме "застреля" с Phylosykos-а, мнооого си разбираше от работата момичето! Пазя си го на дъното на едно 15 мл шишенце и си го душа от време на време. Не блестеше с особена трайност и той.

Ето магазинчето
https://maps.app.goo.gl/jyCNEYDLPYj8Mr1Z7

Ето фирмата-производител
https://larome-parfumes.com/

Нещо ми се мерна, че магазинчето в Катания праща до Европа, но ме водеше към инста линкът, а нямам в момента. Някой да погледне и да им пише.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 15:21 от evhen

# 655
Този на Дивайн е прекрасен, но също така нетраен.

# 656
The moon имат philosykos

# 657
Моля да споделите как се казва репликата на Addict на Verset
Казва се Charm. Взех си 15 мл. от него. Заслужаваше си!

Общи условия

Активация на акаунт