Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 34 833
  • 683
  •   5
Отговори
# 675
Ко прайте бе, ора? Тъгувате ли по изминалите празнични дни, по успиването до късно, по липсата на график и търчането по задачки, по светлинките и коледните песни.......аз много.
И от толкова мъка та мъка, си сефтосах четири ZANTHEA, да не остана по-назад. От ЕМАГ с някакви кодове, промоции и прочие, доставка до ония метални контейнери, дето никнат на всеки ъгъл, та ми излезе цена около 18лв на парфюм.
Ето и кои са(предимно за мъже):
Скрит текст:
1.   Creed Aventus Absolu – големи хвалби по ревюта, викам си, не е за изпускане. Отварям капачката, фъс-фъс на хартийката за тест, издишам, приближавам я до носа и бавно вдишвам. И първоначално малко разочарование – поредния авентус, но по-плодово сладникав. Нищо ново и тъкмо си мислех, че ще ми е излишен, ще го подаря на някого или ще го завра в кашона с резервите. „Да ама Не“ (Петко Бочаров). Превърна се в нещо страхотно. Пак си има авентуския гръбнак, но много по-плътен, подправъчен, сладникав аромат. Някои го сравняват като микс между Авентус и Саваж Еликсир, но за мен е по скоро микс със Sauvage EDP. Авентусът е за топло време, този Absolu e по-скоро за хладно и дори студено време. Оценявам го на мах 10/10. Хартийката мирише вече над 24 часа силно. Доста изискано стои, ако си „офис-тарикатче“, този е за теб. Или да метнеш една светла риза без възел, сакото, прилепналите дънки и да се настаниш на бар-плота в някое снобско заведение и да бройкаш мацките. То че няма да ти вържат само заради аромата и жадния поглед ясно, докато не видят какво ще паркираш пред заведението, ама поне да си начешеш любопитството. Любимата – БИВА!
2.   Creed Centaurus – пак Крийд, миналата година изсипаха доста интересни аромати. Чакам отнякъде да изкочи Делфина и Уд Зариан. Уж Зантея имали май Делфина, но в Румъния. Много приятен, подправъчно-кехлибарен с конячени нотки. Пак доста силно мирише от хартийката след 24 часа. Прилича ми на Grand Soir, но с понижен кехлибар, малко по-сладък и има някаква опушеност. Има и любимата ми тютюнева нотка, ванилия. Не е откриването на топлата вода, но си има собствен характер и определено много ми харесва. Оценка 9/10 и за хладно време към студено дори. Любимата го одобри. Вече е за по-зрели мъже, малко уморени от излишни келешлъци. Но пак изисква по-стилно поведение и облекло. Може и по джапанки, но вкъщи.
3.   Xerjoff Alexandria II – туй то е Ерба Пура ама за мъже. По-малко плодов, повече мускусно-дървесен.  10/10. Някак не го виждам за жени, макар и да се води унисекс. Но се „чифтосва“ страхотно с Ерба пура, както MFK Gentle Fluidity Silver с Gold и да си ги носите по двойка с половинката. Пак за хладно към студено време. Любимата не е особен фен на Ерба Пура, така че и този не я вдъхнови и впечатли особено. По-игрив аромат, от одрински анцунг Баленсиага с фалшив златен синджир на разходка до близкия МОЛ до спортно-елегантно облекло и часовник Tag Heuer, докато си чакаш метрото към досадната, но високо платена работа в скучния офис.
4.   Armani Stronger with You Sandawood – Имам OG, Absolutely, Intensely, Only, Leather…….този Sandawood абсолютно се откроява и избягва от това, което всички усещаме в другите версии. Дори ако не знаех, че е от тази линия, никога не бих се досетил, че е някакъв SWY. Това е най-оригиналният аромат от четирите Zanthea, най-индивидуален. Доста време го усещах сандалово-кожен, леко остър. След 24 часа вече се усили сладникавостта му, много лека препратка към Gris Charnel. Любимата малко смръщи нос на началната му анималистичност, но сега повече го харесва. Страхотен 10/10 аромат, за хладно към студено време, който вече може да се носи и от дами, които обичат по-сериозни и стилни аромати, по-делови. Този ми е най-аристократичен от цялата покупка.
Изпратиха ми благодарствено писмо и списък с всичките им аромати. Набелязах още доста, над 10, но не се предлагат в ЕМАГ засега, ще следя. Флаконите са доста готини, добри пулверизатори, атрактивни етикети. За парите си са супер попадение.
Хайде да си сипя сега едно виски и да пуснем втора серия на онзи мистичен български сериал по Канал 1.
Tук вече Zanthea определено трябва да са ти благодарни за ревюто 😄
Признавам си - Чета  и… край - не се сдържах, озоваха се в количката.

За да не е само шеговит спам
https://www.emag.bg/parfjum-lattafa-khamrah-dukhan-za-zheni-i-my … 2373/pd/DJXTBT3BM

Възможно ли е да е измама?

Става дума за Lattafa Khamrah Dukhan, който според доста хора е вдъхновен от Angels’ Share. В eMAG в момента е на 46 лв, което е с около 20 лв по-евтино от всички други места, на които съм го засичал.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 18:14 от pitam_prosto

# 676
  • Deutschland
Аристеа има и в Ориент магазина до Кауфланд на Брезовско. Аз обичайно от там купувам като съм в България. Има и разни други парфюми, но не съм обърнала внимание.

# 677
Да похваля бялата Омниа на МЛ. Разкош

# 678
Моля ,предложете ми  парфюми с аромати сходни на Celebre и Pur Blanka на Avon! Не мога да открия нещо подобно,а това е аромата който най ми допада.

# 679
  • Deutschland
Pur blanca парфюм, лосион и мини парфюм има за 10 € във винтед. Не знам обаче дали продавачите доставят до България.
Според Фрагрантика близки до него са Ноа на Кашарел и

https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-Crystalline-152.html

На Омния със сигурност има имитация някоя фирма.

# 680
Моля ,предложете ми  парфюми с аромати сходни на Celebre и Pur Blanka на Avon! Не мога да открия нещо подобно,а това е аромата който най ми допада.
https://bazar.bg/obiava-51867179/pur-blanca-50ml
Пур Бланка - оригиналният - 50 мл. - 12 лева. Не се налага да търсиш имитация, оригинала е супер достъпен и наличен.

# 681
В Нотино Pur Blanca е 10 лв за 50 мл. Наскоро точно него търсих, понеже беше любимият ми парфюм от студентските години.

# 682
Омниа похвалих на МЛ преди малко. Вече пет часа си го усещам, а съм любител на парфюми от тежката артилерия

# 683
  • Варна

За да не е само шеговит спам
https://www.emag.bg/parfjum-lattafa-khamrah-dukhan-za-zheni-i-my … 2373/pd/DJXTBT3BM

Възможно ли е да е измама?

Става дума за Lattafa Khamrah Dukhan, който според доста хора е вдъхновен от Angels’ Share. В eMAG в момента е на 46 лв, което е с около 20 лв по-евтино от всички други места, на които съм го засичал.
Вероятно си е оригинал. В момента дори и в Лили Дрогерии Khamrah Qahwa e 49,99. Но и първият Kamrah, и всеки следващ са наистина много хубави аромати. А за 50лв са си страхотна находка.

Общи условия

Активация на акаунт