Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 35 623
  • 707
  •   4
Отговори
# 690
Днес чакам The one (D&G) от Verset, толкова любим оригинал и такава безобразна трайност, силно се надявам тези да са го изпипали във всяко отношение...).

# 691
Вижте какво ми излезе в Trendyol. Не познавам тази марка правеща реплики, но се блазня да пробвам с тези цени. Идват от Румъния.

# 692
Да попитам, влязох в Divain и виждам, че парфюмите са по 12 евро, уж намалени. Наистина ли нормална им цена е по 30 или просто е рекламен трик.

Веднага загледах

Orto Parisi Megamare   Divain.765
Mancera Cedrat Boise   Divain.337
Dior Bois d’Argent   Divain.593
Louis Vuitton Imagination   Divain.376

# 693
Имах и аз едно копие на Libre от Баргело, като го сравних с мостричката на оригинала, нямаше никаква разлика, дори трайността на Багрело биеше оригинала. За жалост, не успях да си взема нищо друго от тях, затворили са щанда в Билла в до нас и после разбрах, че не продават повече в България.

# 694
  • Sofia
По принцип са около 30 Евро, но много често имат частично или цялостно намаление Дивайн. Аз лично купувам само когато са на намаление.
От тези конкретно нямам впечатление.

# 695
Terra Incognita, при мен в кошницата са около 7 евро. Сложих два и се чудя да поръчам ли Simple Smile

Завчера в Лидл подуших копието на Циганската вода Бийредо. Не ми хареса ,а и изфиряса за пет минути.

# 696
По принцип са около 30 Евро, но много често имат частично или цялостно намаление Дивайн. Аз лично купувам само когато са на намаление.
От тези конкретно нямам впечатление.
поръчах ги, 12 евро за 100 мл с безплатна доставка, при положение, че Мартинез станаха 13 евро за 50 мл

# 697
Днес чакам The one (D&G) от Verset, толкова любим оригинал и такава безобразна трайност, силно се надявам тези да са го изпипали във всяко отношение...).
Както обещах, ето ме, макар че едва от 4 часа го разносвам  - ами, пръснах се само на едната китка, допрях в другата и после леко зад ушите...Такъв цветист облак ме е обградил, невероятно са го сътворили, неразличим ми е от оригинала, а трайноста е 10 от 10 - оригиналът с поне 4 фъс едвам изкарваше два часа на мен...
Много съм щастлива, много Blush

Сансола - тествай, ако искаш, тяхната версия на Опиума, имах 15мл.от него, неразличим *за мен * от оригинала, страхотна трайност, но го дадох на майка ми, много го хареса. Името му е Frenesi.

# 698
Ето ме и мен с отзив за Verset, нарочно изчаках няколко дни преди да пиша , за да ги поразнося и усетя добре. Някой ми харесаха, други не чак толкоз, но в едно съм сигурна: убийствено трайни са всичките !
Особено Dina, на мен тя ми дойде доста пудрена и ретро, но като цяло за любителите на такъв тип аромати е супер.
Radiance е жесток, това е един много добре направен Alien.
Rouge ми миришеше на сироп за кашлица от моето детство, чак някъде в базата ми хареса малко повече. Мъжът ми го одобри, бил ми стоял хубаво.
Anthea и Dana са точно като рефанските, много сполучливи.
С Valeria и Andrea обаче хич не се разбрах. Andrea беше през цялото време чист мускус и нищо друго, а Valeria много мощен препарат за чистене на тоалетни, синтетика  до "немай къде". Поуспокои се леко към края си , ама пак не е моят.

Мъжките ги разносиха синовете и баща им, и те върху дрехи както аз.  Трайността също както при дамските - без аналог.
Ocean беше с много хубаво начало, но  посредствен край. Иначе е ароматче за младежи.
Oud wave е доста груб и тежък , за зрели мъже ще подхожда. На тийнейджъри в никакъв случай.
Sun Port - този тръгна зле , но накрая ме изненада с красотата си. Чиста мандарина с малко зеленина. Чуден за  топлите сезони и за мъже на всякаква възраст.
Urban ми е абсолютният фаворит, но то се и очакваше, имайки предвид, че имитира Boss Bottled, моят най-любим мъжки парфюм. Многократно съм писала, че най-сполучливата му имитация е X- Bolt на Лидл, но и Версет са си оставили душата да го направят.
Малко по-сладка е базата на Verset, но пак става.

# 699
Значи, при мен няма нищо трайно и да се успокоя вече, да спирам да търся😃 Два мъжки пробвах на кожа и изфирясаха за 30 мин.
Дината я бива, де.

Душих, душих и взех Elle и Island.
Terre-то не е изпипано добре.
Снимах списъците, не са абсолютно всички парфюмчета в тях.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 16:47 от evhen

# 700
Тази Дина я сънувам вече. Но понеже много мразя да плащам И за доставка, ще трябва до някоя аптека Нове да отскоча.

# 701
...Boss Bottled, моят най-любим мъжки парфюм. Многократно съм писала, че най-сполучливата му имитация е X- Bolt на Лидл...
И аз също. И аз също. Hands V Smiley

Това е най - любимият парфюм на сина ми и освен няколкото бутилки от оригинала, които е изпръскал, изпръскал е и няколко бутилки от имитацията на Лидл. Оригиналът не е особено траен, този на Лидл е една идея по - траен, но са 1:1 като аромат. Аз съм го презапасила с имитациите на Лидл, които са купени преди поне година, а може и по - отдавна. В нашия Лидл, обаче, са пълни нещастници, в последно време НЯМА НИЩО там. Чета ви тук как това имало, онова пуснали, а при нас - нищо. Та...не знам как се представят новите произведения на Лидл откъм трайност. Имаше коментари тук, че трайността нямала нищо общо с преди, като се посочваше за пример Suddenly Madame Glamour Lidl /който го имам от преди 3-4 години и е с фантастична трайност/...Надявам се това с трайността да касае само него, а не и останалите...

# 702
Тази Дина я сънувам вече. Но понеже много мразя да плащам И за доставка, ще трябва до някоя аптека Нове да отскоча.
Видях ги и в аптеките Нота Бене, не знам дали се отнасят към Нове. Пръснах си един от мъжките Tropical Mint, но за мен е унисекс, много свежа мента и портокалови кори, за лятото ще е перфектен.

# 703
Аз директно насляпо мисля да взема 50 мл. То около мен няма Нове аптеки, но ще потърся.

# 704
В аптеки Огафарм също предлагат, в Пловдив съм виждала такава аптека срещу Хипократ (преди моста на Герджика). Ето скрийншотнах от сайта им:

Общи условия

Активация на акаунт