Време е за ИКЕА - тема 44

• 29 556
  • 666
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Харесала съм си известните Калакс етажерки, но искам да ги поръчам с доставка и прецених, че доставка "до автомобил" ме устройва. Като потърсих повече информация за този тип доставка, намерих това
  "Стоките се доставят до най-близкото възможно място за паркиране на превозното средство на куриера/превозвача, което се намира до посочения адрес за доставка, според обстоятелствата"
Шофьорът ще спре ли на улицата пред входа за 10 мин, за да свалим поръчката, или задължително ще си търси някакво място за паркиране в близост? Че на нашата малка улица във Варна това може и да е проблем. И с какво ги доставят нещата? С бус, камионче или зависи?

# 61
  • Варна
Не съм поръчвала така от Икеа, но от други места съм, както и съм разтоварвала от собствения си автомобил - спирайки точно пред входа и запушвайки малка централна уличка във Варна. Хората не са малоумни - виждат, че се разтоварва и си чакат търпеливо. Даже са ми предлагали помощ като съм сама.
Няколко етажерки ще ви ги свалят за секунди. Минута - две - макс. Какви 10 минути?

# 62
От къде мога да поръчам тази тенджера. Нещо не се ориентирам в чуждестранните сайтове на икеа. В кои мога да видя, където мога да позлвам превозвач до БГ.
https://www.ikea.bg/products/ikea-365-tendzhera-s-kapak-8-0-l/80484353/

Търся я под дърво и камък, сега звъннах да ги питам, кога евентуално ще има зареждане и ми отговориха, че излизала от асортимента им.

# 63

Това е от английския.
В немския също няма.

# 64
  • София
От къде мога да поръчам тази тенджера. Нещо не се ориентирам в чуждестранните сайтове на икеа. В кои мога да видя, където мога да позлвам превозвач до БГ.
https://www.ikea.bg/products/ikea-365-tendzhera-s-kapak-8-0-l/80484353/

Търся я под дърво и камък, сега звъннах да ги питам, кога евентуално ще има зареждане и ми отговориха, че излизала от асортимента им.
Има налична 10-литрова, ако ви върши работа. https://www.ikea.bg/products/ikea-365-tendzhera-s-kapak-10-0-l/40484270/  Но отзивите не са добри. Аз също съм ги гледала, тънки са. Взех си от тази серия, съвсем различно качество. Дебело двойно дъно, самата тенджера също е дебела, хубав инокс, лесно се поддържа. https://www.ikea.bg/products/hemkomst-tendzhera-s-kapak-5-l/80513143/

# 65
Не ми върши работа тази, ниска е. Искам я да си заварявам буркани на котлона с нея. Онази беше 19см висока и ставаше за тази цел.

# 66
  • Варна
Два пъти получих, сега е ред и аз да дам - Имам ваучер за отстъпка за 40 лв при поръчка над 330 лв. Изтича днес. Пращам на първия, който ми пише.

# 67
  • ту тук, ту там
Здравейте.
Леглото Тарва 160/200 дали е удобно да се ползва с два отделни матрака? По принцип предпочитаме винаги отделни матраци, но реших да се допитам конкретно за модела, ако имате впечатления. Всъщност досега и основите са ни били винаги две долепени.

# 68
  • София
Какви ще са тези матраци по 80

# 69
  • Майничка
Има по 82 матраци.

# 70
  • ту тук, ту там
Какво значение има какви са, има такива, и сега сме с такъв размер.
И в Икеа има, и в Юск има, и в други магазини има.

# 71
  • Sofia
Всякакви размери матраци могат да се правят по поръчка, аз съм поръчвала и 154см Simple Smile (не в Икеа, а при производител на матраци, те приемат всякакви размери)

# 72
По-често са сякаш 82 см. Но наистина, всякакви размери могат да се поръчат. И не е бог знае какво оскъпяване.
Не виждам защо да не може да се ползва с два матрака. Чисто технически не би трябвалоб да има никакво затруднение, защото доколкото виждам от снимката матракът потъва малко в страниците, които ще държат двата отделни матрака прибрано един до друг.
Подобно ползване с два матрака в едно легло би било известен проблем само в тези легла, при които матракът не потъва изобщо в страниците.

# 73
  • София
Да, ако не е проблем намирането и поръчка на матраци 80,би трябвало да не е проблем... На мен ми е малко кекаво това легло... Но.. 🤷‍♀️

# 74
  • Deutschland/HE
Здравейте.
Леглото Тарва 160/200 дали е удобно да се ползва с два отделни матрака? По принцип предпочитаме винаги отделни матраци, но реших да се допитам конкретно за модела, ако имате впечатления. Всъщност досега и основите са ни били винаги две долепени.

Ние ползваме два матрака по 80см, на МАЛМ. Матраци по 80см има в JUSK.

Общи условия

Активация на акаунт