Време е за ИКЕА - тема 44

• 27 287
  • 632
  •   1
Отговори
# 615
Махнаха и едни текстилни кошове за дрехи, също с изтегляне.

# 616
Teta, разбирам за какво говориш, но на мен поне не ми е трудно ползването. Е, на 1 метър ширина повече би ми харесвало, а нашата рамка, в която има такова, е 75. На метровката би било по-просторно. Не е трудна за ползване, а и не е казано, че трябва да я сложиш в ниското. Може на по-средна височина. Аз я сложих сравнително ниско, защото над нея сложих лост, а над лоста два рафта горе. Въпросът е, че според мен тази, дето показах, е една идея по-удобна.

На закачалки са ни панталоните в апартамента. Не ми допада. Ако става дума за прехвърляне през хоризонталната част на обикновена закачалка... хубаво, става, но по-дебели панталони като мъжки дънки например или анцузи, някак стоят по-разперено настрани.
На закачалки със щипки пък така и не успях да приуча мъжа ми. Тогава панталоните висят в пълната си дължина, съответно това променя разпределянето на гардероба.

Доста хубави неща изчезнаха и не дават индикация, че ще ги зареждат пак. Сега като пише Ейнджъл се сещам и за онзи готин стол Havberg (ти го харесваше помня). В червената дамаска обаче зачезна. Много ми е симпатичен. Не че не съм намерила в Интернет подобни модели, но икейската цена е без конкуренция.

За мен изчезват хубави неща, а новите колекции са с някак по-бюджетен вид. Имаме една икейска холна маса. Бяхме я вземали преди 5-6 години. Тогава много се чудех, чаках светло дървесно. Накрая взех тъмна. Оказа се, че съм хванала последния влак. Никога повече не се появи. Имаше и странични от същата серия Vejmon. Тотално изчезна тази линия.

Точно днес гледах във Фейсбук група обява за това изтеглящото с текстилните кошове. Изглежда ми хитро, но мисля, че никога не съм го виждала наживо.

Последна редакция: нд, 14 юни 2026, 20:45 от Защо ме търсиш?

# 617
  • София
Аз скоро търсех хемнес имаха един скрин тесничък, висок, с 5чекмеджета. Ми няма го вече... Бюрото секретар също... 🤷‍♀️  Абе мн неща отпадат.

# 618
  • ENGLAND
Може да проверявате в английската Икеа какво ще спират. Там има последен шанс няколко месеца преди да спрат някой продукт.
За тези, които ще купуват Малм раклите, голяма част от тях ги спират. Сигурно ще пуснат нещо подобно, но и цената ще е по-висока. Информацията я има на английския сайт.

# 619
  • SF
Тия механизми са ми като снимки в пинтерест с чекмеджета, пълни със сгънати чорапи. Joy ама кой ги сгъва пет часа...не показват. Мълчат.

Хаха Simple Smile Simple Smile А ти ще го изгледаш ли, ако ти заснемат видео как сгъват 5 часа чорапи? Simple Smile

# 620
За гледането съм ок. Ама аз да навивам и нагъвам 20 чифта чорапЕ...мнееее..ноу уей Joy
А мълчат и не показват щото ще лъсне грозната истина - половин час нахалост от живота ти, наведен над калцуните....ми не е красиво някак си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
Скоро някой да е купувал и да е доволен от шезлонгите на ИКЕА, или друга марка.
Търся да са подходящи за двор. Няма да се ползват за плаж.

# 622
Само да споделя - в събота поръчах едно изкуствено растение, имаше акция -20% + БД до бокс, използвах и точки, та почти без пари стана, получих го в понеделник с ваучер за 20 евро.

# 623
Търся отзиви за стол за ученик вкъщи. Сега ще е в пети клас и се очаква повече време да прекарва на него в учене, надявам се Wink Имаме купeн от JYSK. Наложи ми се да го ползвам няколко дни и се появиха доста сериозни болки в гърба. Та разглеждам икейските.

# 624
Само да споделя - в събота поръчах едно изкуствено растение, имаше акция -20% + БД до бокс, използвах и точки, та почти без пари стана, получих го в понеделник с ваучер за 20 евро.
Не мен не ми бяха сложили за пореден път ваучер миналата седмица. Писах им, да видим има ли решение.
Сега искам да пусна дребни неща до Box now и ми дава " Възникна грешка, опитайте по-късно." Мина над 1 час....

# 625
  • София
А ученика има ли болки в гърба... Аз на детски стол също ще получа болки сигурно, защото ще ми е малък и с неподходящи извивки, вероятно малко дете на моя също...
Иначе имах един стол от  jyskмн удобен, дразнеше ме малко, че не се регулира облегалката, ама синът ми ми го отмъкна и му се кефи, но той си е голям човек.
На икеа столове за бюро съм пробвала и никой не ми е удобен, така и не сме взимали ни за нас, ни за него, той също не ги харесваше, накрая след мн обиколки и пробванки се бяхме спряли на геймърски забравих фирмата, бяха мн удобни, доста години изкарахме с тях. DXRacer май бяха.
Но това със столовете е мн индивидуално.

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 10:05 от Angel_Dust

# 626
  • Пловдив
Търся отзиви за стол за ученик вкъщи. Сега ще е в пети клас и се очаква повече време да прекарва на него в учене, надявам се Wink Имаме купeн от JYSK. Наложи ми се да го ползвам няколко дни и се появиха доста сериозни болки в гърба. Та разглеждам икейските.
https://www.ikea.bg/products/markus-vartyasht-se-stol/70261150/
Този е много удобен.
Предлага се и в бяло.

# 627
Това да прекарва доста време на стола е направо плашещо 🙈
Отидете и да пробва най-добре. Явно много време прекарва на стола или пък стойката му е неправилна щом веднага се появяват болки.
Детето е ползвало един дървен, най-обикновен, който май вече го няма, Vagsberg, а сега такъв https://www.ikea.bg/products/tossberg-sedalka-za-stol/50553748/

# 628

Миналото лято ми се наложи да ги пробвам икейските столове. Най-удобният се оказа този https://www.ikea.bg/products/orfjall-vartyasht-se-stol/49303072/. Даже бих казала единственият удобен. Изобщо нямаше такъв голям избор, какъвто очаквах. Търсехме специално стол за писане и четене на бюро, такъв, който да дава опора на кръста, а не за гейминг или гледане на компютър.
По принцип за да е удобен столът на конкретния човек, трябва да има регулиране не само на височината на облегалката, но и на наклона й - само на нея, а не заедно със седалката. В Икеа обаче нямаше такива.

# 629
  • София
Всъщност точно заради многото настройки за регулиране на отделните елементи накрая си бяхме взели геймърски ние😅

Общи условия

Активация на акаунт