Време е за ИКЕА - тема 44

• 29 434
  • 666
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тази хемнес...толкова по-хубави бяха тя и бюфета в червено, това зелено на живо ми е доста безлично за тези мебели.

# 91
Аз ги харесвам много, черната също, ама пусто няколко см повечко ми идват и се мисля.
Аз онзи ден рових в сайта и се зачудих защо му казват "оферта на деня" като дефакто е оферта на седмицата 😄

# 92
Може би е в сила един ден само.

# 93
Здравейте, дами! Имам сигурно много тъп въпрос, ама ще го рекна Simple Smile Даже не знам дали ще го обясня като хората. Значи искам да направя комбинация от Besta - Tv шкаф плюс два шкафа, един под друг (60/42/64), и понеже искаме да сложим в долния шкаф кафе машината, искаме той да е отворен така (трябват ми 35 см височина за машината):

Та как може да стане това - имат ли Besta вратички, които да са 90 см дълги? Или да мисля за друг вид шкафове/рамки? Или да гледам за друга тяхна линия, изобщо да не е Besta. Благодаря Ви за вниманието! Simple Smile

# 94
Besta мисля имат planner.

Последна редакция: пн, 23 фев 2026, 10:26 от Г-жа Шантал

# 95
  • ENGLAND
Беста нямат 90 см вратички. Аз имам Беста в трапезарията, исках отворено пространство. Купих рамка 192 см и кложих отдолу врата 60 см, след това имам чекмедже 25 см , остана празно място 35 см и отгоре сложих 60 см врата. Мога да снимам ако искаш.
Намерих снимка:

# 96
Шантал, благодаря!
Doret, златна сте, много благодаря! Ще разгледам рамките и ще го донаглася. Особеността при нас е, че искам всичко да е стенно, гоня височината на последния шкаф на кухнята и да ми останат 70-80 см от пода - въобще, манджа с грозде. Многооо Ви благодаря, точно това исках да видя!

# 97
Здравейте! Ако някой има ваучер, който няма да използва, ще бъда много благодарна да ми го предостави. Ще купувам бебешко легло и да попитам, дали  SUNDVIK  е сполучлив модел. Харесах повече  SMÅGÖRA , но пък неговата страна не може да се махне, когато бебето порасне.

# 98
  • София
Какъв ваучър, нали в момента има за органайзери и аксесоари, така и така няма да хване бебешко легло

# 99
  • Варна
Пак има ваучери от онлайн поръчки. Сегашните важат до края на март. Аз получих такъв, обаче много странно дефектен. На мястото на кода вместо код има черен плътен правоъгълник. Така е принтирано. Писах имейл и след няколко минути ми върнаха отговор с код.

# 100
Здравейте! Ако някой има ваучер, който няма да използва, ще бъда много благодарна да ми го предостави. Ще купувам бебешко легло и да попитам, дали  SUNDVIK  е сполучлив модел. Харесах повече  SMÅGÖRA , но пък неговата страна не може да се махне, когато бебето порасне.

Ако ви трябва ваучера ми пишете

# 101
Имам проблем със сайта на Икеа, не мога да отварям продукти, всичко в любими ми изчезна, бъг ли е или какъв може да е при мен проблема не мога да разбера?

# 102
  • Къде ли не
Моите наблюдения са, че на икея сайта доста често има проблеми в извън работно време. Изчакайте да стане 10.05 часа.

# 103
Да, вероятно е бъг, аз също се опитвам от половин час да добавя продукти в кошницата, всички любими също ми изчезнаха.

# 104
Всичко се е сринало пак. Ни в количката има нещо, което вчера беше, нито в любими имамм списък, нито въобще продукти се виждат.
Значи предполагам предстои обновяване с нови продукти.

Общи условия

Активация на акаунт