Време е за ИКЕА - тема 44

• 3 674
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Честита Нова Година!
Бъдете здрави и усмихнати! Simple Smile

Моля за съдействие, или обяснение...
Имам ваучер за 40 лв отстъпка, при покупка над 330 лв, / по старому /.
Опитвам да направя онлайн поръчка, сумата е  234,68€ /458,99лв .
Но не приема ваучера! Каква може да е причината? Някой правил ли е поръчка онлайн след празниците?
До колкото разбрах разчита го като сума 330 евро и дава 40 евро отстъпка. Ако пробваш така виж дали няма да стане, та поне да си знаеш....

# 31
  • София
Здравейте!
Честита Нова Година!

Но не приема ваучера! Каква може да е причината? Някой правил ли е поръчка онлайн след празниците?
До колкото разбрах разчита го като сума 330 евро и дава 40 евро отстъпка. Ако пробваш така виж дали няма да стане, та поне да си знаеш....
Хм....това не се бях замислила! Но пък ваучера е валиден до края на януари и си пише при покупка мин.стойност 168,73 € /330 лв .

# 32
Здравейте!
Честита Нова Година!

Хм....това не се бях замислила! Но пък ваучера е валиден до края на януари и си пише при покупка мин.стойност 168,73 € /330 лв .
На ваучера пише, но в системата така го разпознава...

# 33
Аз изчаквам да се появи наличност от един артикул, за да си  оползотворя ваучера и факт, иска евровата равностойност, само че ще имат да взимат. Ще им изпраатя едно имейлче утре.

# 34
  • София
Аз изчаквам да се появи наличност от един артикул, за да си  оползотворя ваучера и факт, иска евровата равностойност, само че ще имат да взимат. Ще им изпраатя едно имейлче утре.

И аз им писах, но все още отговор няма..
При всички положения, мога да направя поръчка над 330 евро дори, но не е в това въпроса.

# 35
За мен е плюс така да се каже. Двойна сума - двойна отстъпка. С един ваучер мога да си купя каквото искам вместо да търся втори....

# 36
Ако искаш и можеш в момента да похарчиш двойна сума, да. Но иначе на практика е ощетяващо.

# 37
Определено има някакъв бъг в системата им...
Вече платена и обработена поръчка за 360 лв, в момента фигурира в поръчките ми като стойността й е 360 евро / съответно 720 лв.
Иначе точките са вече правилно преизчислени... наполовина...

# 38
Ако искаш и можеш в момента да похарчиш двойна сума, да. Но иначе на практика е ощетяващо.
Така е, затова посочих, че за мен. Определено не е коректно и не отговаря на посочените условия!

# 39
На базата на какво се получават пак тези ваучери?

# 40
  • Пазарджик
На базата на какво се получават пак тези ваучери?
Пазаруване онлайн и за някаква определена сума. Имам 2 поръчки онлайн,но втората е по-малка като сума и няма ваучер приложен за отстъпка.

# 41
Аз прочетох случайно. По Коледа пазарувахме от м-на в София за 200+лв. и не получихме нищо, но после пуснах онлайн поръчка за около 35лв.и с нея дойде ваучер.

# 42
Само за онлайн поръчки се дават.

# 43
  • София
Защо ме търсиш, тъкмо идвам да коментирам поста ти и ... няма го. Харесаха ми и на мен витрините от тази серия Tonstad.
Аз се оглеждам за трапезна маса със столове. Исках да гоня някакъв farmhouse style, но за част от нещата срещат отпор при ММ. Искам маса от този тип https://www.ikea.bg/products/skogsta-masa/00452643/?_gl=1*uuk5ft … oD2oaAiczEALw_wcB, но не е разтегателна. Има и вариант голяма, но тя пък е прекалено обемна за помещението.
Разглеждам тази https://www.ikea.bg/products/nordviken-raztegatelna-masa/8048854 … oD2oaAiczEALw_wcB, като размер и функционалност ми е добре, но цветът изобщо не ми харесва. Пише, че е изцяло от дърво, но да купя нещо ново и да се опитвам да го поправям не ми се струва вариант. Има я и в черен вариант, но не искам черен плот. Не че трапезната маса не се чисти постоянно, но на черното и една прашинка много личи и дразни, робство си е поддръжката.
Сега има някаква нова серия ALHULT, не са лоши, но ми се искаше нещо с повече характер. https://www.ikea.bg/products/alhult-alhult-masa-i-6-stola/89610106/ Тук плотът ми стои много тънък.
А каква беше споменатата маса от Юск?

# 44
Няма го, защото мярнах някаква правописна грешка и вместо да редактирам без да искам си го изтрих. Laughing
А вече и не помня какво писах. Май просто исках да похваля светлото дървесно на Tonstad.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 13:21 от Защо ме търсиш?

Общи условия

Активация на акаунт