🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 65 062
  • 1 283
  •   147
Отговори
# 1 185
Радо(участника) благодаря ти, не съм гледала напразно цял сезон. Поне малко, мъничко възмездие, мерси.

Калоян най-накрая се събуди. Струваше си да се види как Габи стои като препикана докато процесира че няма да е на финал. (Дано не им дадат златни рози). Цял сезон с този "Калоян който в реалния живот няма и да погледне, с който ѝ е под достойнството да е свързана" трпя го месец и половина за един финал и накрая той я прецака. Еми.... Калоян отгоре на красотата си, не бил и мекотело отвътре както си мислих. Нека Маги да му се наслаждава, какво да кажа...

Натали, тук вече изгуби и мен.
Тя пък е единствената участничка на която и двамата кандидати са ѝ заявили че няма нужда да ги избира на финал, те пак ще я чакат отвън....

Левент, продукцията сгафи че не го вкара от начало. Такъв коз и го чуваха скрит? Да гледаме безцветни досадни персонажи и само едно и също. Човека поддържа разговор по-добре от всеки, дава съвети, искрен е когато трябва, същевременно е емпат, въпреки че не е най-ерудираният..

За Виктория, ще трябва да ни плащате вредни. И за Виктор, но по-малки.

Денис ...меси се навсякъде, има мнение по въпроси които засягат само други двойки.... рядкост за мъж и хич ама хич не ми харесва.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 17:37 от Glutenfree

# 1 186
Ами не е въпросът само Габа ли може да лъже, то Радо не излъга, така е. Просто не е мъжко да изнасяш такава информация, която и не те касае в крайна сметка. Интригантско и клюкарско е, аз бих се засрамила, ако мъжът до мен го направи. Мъжете на място не влизат в кокошарника, а той точно това направи.

Честно казано, и на мен би ми писнало да слушам как Габа се прави на света вода ненапита, и бих и припомнила реалността. И че същата не съвпада с фалшивите й думи.
То бива бива търпение...ама тя специално се олива в лъжите.

Забелязах и как не й изнася истината, независимо кой й я поднася. Когато Денис и Блага, седнали до нея, нормално я попитаха какво я е накарало да си смени мнението за Калоенчо, Габа бе видимо раздразнена, озлоби се, избегна въпроса и нападна питащите я. Просто защото нямаше какво да отвърне.

Та мъжко ли е, женско ли е, джендърско ли е...на мен ми хареса и това осмисли двата часа загуба на време пред екрана Nerd

# 1 187
Аз пък иШкам и Орлин,и Тихомир да си я прехвърлят на финала един на друг краварката в левия ъгъл :  "Вземи я ти!"

# 1 188
Натали май иска да пробва с Тихомир, ама Орлин през тва време да я чака, та ако не и се получи, да се върне при него. Така вижда тя да направи избор.

# 1 189
Всичко се задава от  продукцията във вълненията на Натали. Нали трябва до момента с пръстена драгият зрител да е в невидение. Ако сега реши, другият финалист какво го правим:)))То обявлението на Тушев  беше малко като.... тримата сте финалисти, лигавете се, преструвайте се, правете там каквото искате, решението ще е на финала. Между другото, въпреки големите драми между тях, в тоя момент и тримата имаха една странна мазна усмивчица на доволство...
Еми много се лъже Тушев. Хич даже не ме еня тези трамата кога точно ще се изберат, заяват и изперат. Толкова е тъпо и плоско вече, че като дават техните срещи и синхрони направо ги пропускам.
Тушев, ако четеш. Направи два Ергеня в рая. Единят "Комиците в рая" с Емили - прокурорката, Ивайло - вирсачиту, д-р Пенко - вечно хапващият, Кратун - колебаещият се, Левент - торбичката за хляб, Шерминаторката - 56-48-5 Дюби и Исраел, и Хени - пиянката. Вторият "Психо и драма в общежитието". Участници: Виктор - тефтеря, Джани - маймуняка, Орльо - китарата, Житко - добичето, Надка - остави надежда да избере 3 сезона, Габриела - мумията се движи, Габа - клюката, Виктория - кърлежа, Криси - ледената амнезия, Пешо - псевдо артистчето, Йовчо - нерезът, Кало - флегмата и Блажка - напоеният с алкохол кекс, а Фифа само ако преди това и измиете косата, и носи поне 3 Патека, Ролекса или РМ.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 17:53 от Fatalina

# 1 190
Апропо, според мен Габа много точно репликира Блага - "Какво ме разпитваш, защо съм си променила мнението, вместо да се зарадваш, че с Калоян пак сме заедно?!". Напълно права беше, само че Блага я въртеше на шиш, защото Калоян и Габа са й конкуренция, а тя иска с двудневната си забивка Денис, да са на финал. Е, получи й се, макар и благодарение на отказа на Калоян. А иначе й е голямата приятелка! 😉 Блажка и на Дениз се пише голяма приятелка, но набързо беше разяснила, че у Виктор я привличат парите, пък в реалния живот е била с такива грозотии...

# 1 191
Някаква клюка ми излезе, че Калоян се е хванал с Маги.

Редакция - ето нов сайт и снимка на двамата - били са заедно по време на протеста

https://vijti.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BD%D0 … yRQ#goog_rewarded

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 15:02 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 192
Какъв въпрос бихте искали да видите в анкета? Може и да сме го пускали в анкетата вече.

Калоян май е с Маги наистина.
Вчерашният епизод не беше лош, ама ми се искаше да завърши с церемония. Нищо, ще видим довечера.
Потривам лапки какво са ни приготвили след сезона - Николов, който търсеше наистина любов, направи нечуван цирк, представям си сеирджията Тушев какво ще е планирал.

# 1 193
Тя пък Блага чак на финал с този Денис. Аз не го и разбрах кога влезе иначе голямата любов.

# 1 194
Ах, много смешно ми стана как Блага извади като аргумент това, че от първата вечер е спала с Денис… 🤣
Какво ли не правят бръмчалките за още ефирно време.

# 1 195
Много отчаяна изглежда Блага, чак жал ми стана за нея. Едва ли разчита, че с този младеж нещо ще се получи, но явно много иска да напомни за себе си, та белким навън нещо по-свястно (парично), върже.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 15:48 от Tess d`Urberville

# 1 196
  • София
Маги ми е по-приемлива за Калоян от Габи, колкото и тя да ме е дразнила в нейния сезон.

# 1 197
И Маги ми е същата златотърсачка, но без да бие чак толкова на очи, по-прикрита.

# 1 198
И Маги ми е същата златотърсачка, но без да бие чак толкова на очи, по-прикрита.

Даже по-голяма златотърсачка е. Но поне, като характер и поведение е в пъти по-добре от Габи. А и, като зодии телецът си пасва по-добре с дева, отколкото с везни.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 15:26 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 199
Апропо, според мен Габа много точно репликира Блага - "Какво ме разпитваш, защо съм си променила мнението, вместо да се зарадваш, че с Калоян пак сме заедно?!". Напълно права беше, само че Блага я въртеше на шиш, защото Калоян и Габа са й конкуренция, а тя иска с двудневната си забивка Денис, да са на финал. Е, получи й се, макар и благодарение на отказа на Калоян. А иначе й е голямата приятелка! 😉 Блажка и на Дениз се пише голяма приятелка, но набързо беше разяснила, че у Виктор я привличат парите, пък в реалния живот е била с такива грозотии...

Тя щото Гъбата много се зарадва за Блага...мда, да...

Общи условия

Активация на акаунт