🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 82 365
  • 1 668
  •   81
Отговори
# 1 620
Вие представяте ли си как се е почувствал Петър, при условие, че във формата изглеждаше доста близък с Виктор, точно Виктор да му " отнеме " мадамата ?
То е ясно, че там нещо се е случило и че навярно си е било само уговорка между Петър и леля Криса, но все пак.....Петър и Виктор ми изглеждаха доста близки.
Това е доста сериозен нож в гърба, аз бих се разочаровала от такъв " приятел " и щях да го накрека " И ти ли Бруте ? ".
А как ли се чувства Дениз, като е присъствала на това парти , а онези заедно и то от доста време насам.....Ужасна ситуация.
Не бих искала да бъда в такава.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 21:57 от BlackCat12

# 1 621
Упорито се коментираше,че Петър имал сериозен гаф спрямо Криси.

# 1 622
До колкото четох тук, Петър е зарязал Криси веднага след предаването. И тя дори е страдала известно време - най-вероятно й е дошло, като гръм от ясно небе. Та, ако това е вярно, то Виктор нищо не е взел на Петър

# 1 623
Честно казано, и аз съм в тотален шок от това предаване.

Vip Awards 2025  -  "Най-желан мъж на годината"

# 1 624
Желание, да...да го бия с читанката за първи клас по главата Mask

# 1 625

Е що така е скрил марката на тениската? Ех Красиии, не изневерявай на стила си бе човек - я хубаво дръпни сакото, та да се види, че е маркова. Виж на партито как хубаво се беше опънал с онази огромна емблема на Гучи на гърдите, а тук - сал три буквички се виждат, та трябва да гадаем какво си облякал Joy

# 1 626
Някъде ми излезе, че Краси и тази русата горе от снимката, май Ива се казваше, са спечелили наградата общо пътуване до някаква дестинация. Не знам дали не са двойка с нея.

# 1 627
Реших все пак да послушам малко Надкаст и съм в шок,  тотален шок от мазненето на Тунджаров,
а и на Неделчо. Те са интелигентни момчета, но така и не казаха и не попитаха  това кукуригу в прав текст за нещата, които всички сме ги гледали и слушали.
Водещ: Кога намрази Натали?
Вика: Намразила е силна дума. Аз не харесвам Натали. Тя ми е безразлична и не ме вълнува. Аз не съм я обиждала.
Явно за нея да те нарекат "изтривалка" е като да наречеш Кристина "пача" - нищо работа, очевидно в техните вселени така си говорят.

# 1 628
  • София
Ех, жалко за Галена и Радо :/

# 1 629
За това не гледам кастове никакви..ни на Сульо, ни на Пульо...всички са мазници, политкоректни и безинтересни...
Куцо и сакато турило по един стол и микрофон и записва...мисли си че открил топлата вода Joy

Ми не. Мерсаж. Не сте ми грам интересни...Grinning

# 1 630

Ако това е най-желания мъж, то в такъв случай България е стигнала до едно толкова ниско ниво, че не съм сигурна, че има оправяне....

# 1 631
Братът на Ружа Игнатова ли е това до Красун? Той повече би минал за желан, кой знае колко пари е покрил 😅

# 1 632

А и Вики в Надкаст каза,че Филипа е споделяла,че не понася Йовица.

Добре, де, аз продължавам да не разбирам. Ако ти не понасяш даден човек, но се целуваш ( а може би и друго ) с него всеки ден по 100 пъти най-малко,  с цел популязиране на бизнеса ти - това не е ли вид проституция или ку...варство да го кажем ? За мен такъв тип жени са продажни жени, аз през живота си няма да се целувам с някого, който ми е неприятен, ако ще да стане 3 та световна война ?
В този ред на мисли, ако ти си способен да обменяш интимност с цел бизнес, това е вид проституция също, въпреки, че няма пари, а е чисто ку..р....варство.
Не разбирам !

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 21:08 от BlackCat12

# 1 633
Всъщност Виктория споделя,че най-неприятният за нея вътре е Галена,много хейт изсипа върху нея, явно са в много влошени отношения.
Галена е определена от Вики като патологично търсеща внимание.

# 1 634
А, то щото Виктория не търси непрекъснато внимание…

Общи условия

Активация на акаунт