🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 23 851
  • 391
  •   23
Отговори
# 180
Aми те вече издадоха и в чакалкаст и в промото дето е вървяло за малко основната мистерия на седмицата, ама пак искам да го видя това Grinning

# 181
Оп....да видим какво асо ш извадят довечера....завоалирано ми е..ще ли има шоо, нема ли да има...някак си не чувктвам Тушев да е заявил Joy

# 182
Не знам дали сте коментирали, не съм влизала в новата тема и се извинявам, но!
- днес гледах ЧакалКаст и гостуваше някоя от бившите ергенки. Не съм гледала предни сезони, не разбрах коя е. Близка е с Криси и Дениз.
Потвърди, че след финала Дениз и Виктор са дали шанс на връзката си, но не разкри подробности за неуспеха им.
Потвърди също, че Калоян преди предаването е имал игра с  Криси, но не каза какво точно е имало там. Съответно Габи разбира за това нещо на въпросната вечеря, която видяхме в промото и от там става драмата.
Тааааа, да видим.

# 183
Значи финала се измества за понеделник - така ли?

# 184
Е как ще се фърли Габа в басейна-нали саката го раздава и я носят на ръце?

# 185
Кристина излезе дълбока тиха вода Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не разбрах защо оставиха 3 та. Нали Наталка си каза, ще е влюбена в Орлин и врътките с другия били да принудили Орлин пръв да и го каже. Това момиче не ми е неприятно, но докато се изкаже ми става лошо. Scream

# 186
Сеирът почна 😃

Впрочем наскоро попаднах на кратко видео на Натали, била много тъжно дете, подигравано и тн.
Сигурно грозно ще прозвучи, ама не може винаги да се вади този victim card, за да се разминава безобразното поведение.
Казвам го като човек също израснал в домашно насилие и още куп други гадории. Не може за всяка простотия да се вадят картите с детството, брат болен, не знам си какво.

# 187
Жуката пък за Натали..к@рва била.
И що....за флирт без секс ли вече важи понятието...не знаех, корделата ми и тя не знаела...

Оф..баш тая паплач там да квалифицира...

# 188
  • София
Габи продължава да копае дъното. Кой би искал такова човече в обкръжението си?

# 189
Орлин добре си играе ролята. Това не е влюбен човек.
Скандални са всички...

# 190
Еее, ето ги нашите хора LaughingLaughing И вече искам да коментирам - Киара, това чалга недоразумение, защо коментира с такова възмущение триъгълника?! Или това, че някой е там, защото иска да е певица?!

# 191
Нищо манипулативно не виждам в обяснението на Орлин в момента. Напротив, супер откровено й обяснява как се чувства, без да върти и суче, а малката пак иска съревнование: "Значи, ако Тихомир се заяви към мен, ти пак няма нищо да направиш, така ли?"...
Орлин й казва, че няма интерес към друга, не е разколебан и би отрязал всяка за среща, Натали пак не усеща заявка, явно иска дуел с мечове, не знам!

# 192
Орли, много те е страх да не те  унижи  жена.

# 193
Лили Иванова пореден епизод иска да ѝ се “заявяват”, въпреки че вече е на финал.
Объркана шъм Trollface

# 194
Орлинкаааа….бягай

Общи условия

Активация на акаунт