🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 1 242
  • 34
  •   43
Отговори
# 15
Габи е

Поздравления за темата

# 16
Благодаря за темата🌻 и от мен!
Изобщо не харесвам Тихомир- има нещо грозно и отблъскващи в поведението му, нещо прикрито в погледа му тип “изгряващо слънце”- отдолу на горе гледа, дори Натали така фиксира, не директно в очите.
 И да, устойчив е, но това е така, защото е абсолютен “тапир”. Само като си спомня сцената с плюещия ДжанМ и спокойно забилия в чинията глава и папкащ Тихомир- чудя се кой ми е по- отвратителен- Приматът ДжанМ или броненосецът Тихомир?
Май Тихомир, защото от явен агресор можеш да се дистанцираш, да го игнорираш… да го разпознаеш. Прост безразличен индиферентен човек като Тихомир е по-страшен, защото е прикрит. Той може да те прескочи , заобиколи ако си паднал или да не чуе писъка ти.

Натали е хубава, свежа, но много семпла като обща култура, интелект. Има нещо лицемерно, прикрито и фалшиво в нея, погледът ѝ е празен- красиви очи, без съдържание.

Орлин е мъж с потенциал, който сякаш съзнателно потиска и не развива. Емоционално неадекватен, наивен, но на фона на останалите двама- по- умен, образован и възпитан.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 20:41 от ellis

# 17
Съгласна с ellis, само дето не намирам Натали за хубава.

# 18
  • Варна
Според запознати източници, списващи в Интернет, Калоян е ходил на собствената си сватба 😉😜🤣

# 19
Joy Това ще е супер яко. Joy

# 20
Чакам утре да видя каква е драмата с Калоян и Габи.

# 21
Съгласна с ellis, само дето не намирам Натали за хубава.
Моята “философия” е, че хубави хора има много- почти всички хора на света са хубави по своему, но красивите са малко😉
В този смисъл е хубавка Натито- като всяка трета Гертруде или Агнешка🙃🙂.

Кристина сама саботира преминаването си от левъл хубава към почти красива- с поведение и естетически вкус.

# 22
Според запознати източници, списващи в Интернет, Калоян е ходил на собствената си сватба 😉😜🤣

Е това ще е ТОП. Тича, хваща самолета, слиза, облича костюма, отива на сватбата, казва “Да”, целува булката и гаааз обратно към самолета за Родос 😂. А по пътя, докато тича към самолета се показва на таблета, за да си вземе розата 😂😂😂😂

# 23
Благодаря за новата тема 🌷
Харесвам Тихомир и Натали, ще се радвам да се намерят най-сетне.
Крайно разочарована съм от Орлин меко казано.
Намесата на Тушев беше изключително полезна и на място.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 21:37 от Catfish

# 24
Кристина изобщо не е по-скромна. 😄
Някой не си ли я спомня от сезона с Евгени? Напротив, просто мълчи повече и е по-прикрита.

Аз я помня. Даже с нея беше първата му среща. Тя не спря да мрънка какво не яде и какво не харесва. На първата церемония не получи роза и отпадна.

# 25
  • София
Благодаря за новата тема, Кло!
А нали ще има нова анкета преди финала за коя двойка сме да спечели сезона? Или по-скоро двойки, примерно с 2 или 3 гласа? Simple Smile

На анкетата:

1. Категорично НЕ.
На дъното ми е с два минуса!

2. Да, но не особено много. Но да, от всички мъже вътре в имението харесвам най-много него и Денис.

3. Твърдо не.
На минуса.

4. Не, опитва се да удължи вече изчерпал се сценарий
Това беше скандално просто. Тушев надмина себе си...

5. Винаги съм най-голям фен на темите в Бг мама. За всички формати. Те са номер 1 и всеизвестни навсякъде и са следени от много хора...

Извън този отговор:
1) Церемонията на розата. Аз съм си класик-традиционалист и това винаги ще ми е любима част.
2) Срещите (виж горното), но все пак зависи от двойката която е на среща... Не винаги.
3) Разговорите под скритите камери (ама се оказа, че са знаели за тях, по-скоро се отпускат и става белята... ; ама пък може и да послъгват, де да знам).

# 26
Само Тихомир харесвам от триъгълника. Иначе всичко е скучно, с тея двойки от старта формирани. Повече динамика трябва.

# 27
Има много снимки от сватбата в нета - Във фейса на майка му, Калоян също качи в инста

# 28
Натали изобщо не я харесвам. Смятам, че с външния си вид и “шлядко” гласче, се опитва да излезе добродушна и кротка, но не е. Силно се съмнявам тази ситуация да е ново за нея родео.

Орлин - последните дни малко не ми допада, но изглежда най-адекватният останал (Денислав изглеждаше интелигентен и нормален).

Тихомир е дъно, нямам какво да кажа.

Тушев се държи доста двулично, при други хора и в много други ситуации можеше да се намеси също. Да не говорим, че последната игра, както и банкета след нея, си бяха чист повод за ескалация на ситуацията от страна на екипа. Абсурден е.

Камерите в стаите също са ми най-интересни, като че ли там показват повече от истинските си лица.

# 29
Тихомир не мога да го търпя вече, а ми беше доста симпатичен в началото. Натали се оплете много в лъжите си и е прекалено фалшива, така че няма как да я харесам. Орлин не ми е любимец, но засега е поносим, особено на фона на другите участници.
Намесата на Тушев беше абсурдна за пореден път.

Общи условия

Активация на акаунт