🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 27 532
  • 458
  •   95
Отговори
# 165
  • София
Очаквах да има съобщение за драгите зрители, но не би.

# 166
Регистрирах се само да кажа, че някой погрешка публикува промо за вторник в тикток и беше свалено след десетина минути. Габи реве като магарица, драмата е с Криси, която от своя страна казва, че нищо не в направила и не се чувства виновна. Петър е сърдит на Габи заради Криси явно, Калоян е персона нон грата, но предимно мълчи. Най-откаченото е, че някой се метна в басейна, ала самоубийствено и редактори и участници хукнаха да го спасяват; по дрехите май беше Габи🤔

# 167
Регистрирах се само да кажа, че някой погрешка публикува промо за вторник в тикток и беше свалено след десетина минути. Габи реве като магарица, драмата е с Криси, която от своя страна казва, че нищо не в направила и не се чувства виновна. Петър е сърдит на Габи заради Криси явно, Калоян е персона нон грата, но предимно мълчи. Най-откаченото е, че някой се метна в басейна, ала самоубийствено и редактори и участници хукнаха да го спасяват; по дрехите май беше Габи🤔

Да,гледах го,големи напъни да се получи индийска(турска,латино) драма

# 168
Колко удобно за Жука да разтури връзката баш преди финала, та да не се мъчи после да измисля що не са заедно с Калоенчо.

# 169
Момичета, вчера нямах възможност да гледам, но четох, че епизода снощи е бил прекъснат заради протестите. Гледам и, че в сайта на Бтв не е качен. Днес ще пуснат ли продължение от снощи днес - някой знае ли нещо?
ИЗвинявайте, ако сте го дискутирали - днес не съм влизала в темата

# 170
Аааа..прекъснали, не. Неизлъчили Ептен нищо....да.

# 171
То епизода изобщо не започна снощи.

# 172
Брей, то голяма драма се е завихрила, чак самоубийствена. Да го видя, няма да го повярвам това - Габа да се фърли у байсенъ да съ дави от любовна мъка. Най много от преиграване и наранено его, но за последното наистина трябва да е имала чувства, а тя няма, сигурна съм. Значи съ е вживяла в ролята. Ееех, Габо, еех Жулието!

# 173
Нищо не си изпуснала,гледахме вандализми от протестите.
Лишиха ни от сеира, аз се чувствам ощетена Satisfied
Дали ще има тази вечер,дано....
На мен са ми интересни тези от карето-Криса/Пешо,Дениз/Виктор.Там е истинският сеир,жалко,че няма да видим подробности,освен ако милионерчето не ни "пусне" някоя пикантерия в ИГ Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 174
ТЕй ли вече се самоубиваме...наместо фърГане от висок етаж, се мятаме по банЦки в басейн на 5 звезден хУтел...тц..тц...ти да видиш..
То любовна мъка, то чудоооо....тц..тц...Joy

# 175
Габа сА фърлила да сА дави, а някой се втурнал да я спасява.. не ми звучи достоверно. Т'ва мнение е менте.. Joy Innocent

# 176
Жуките и балоните са напрайли опита неуспешен....изплувала е демек Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
На стори видях, че снощи Габриела /Бланко/, Денислав и Туджаров са ходили на протеста. И Габи се е возила на рейс до там...

Бяха вчера и тримата и Габчето не е била от тия хулиганите...
Киара на сторита също пусна че е била на протеста.

Интересно ми е днеска дали наистина ще пуснат 2та епизода един след друг или ще има забавяне с един ден, демек финалът ще е в събота?
Няма шанс да е днес - ще има специален епизод на коментарното шоу за Трейтърс, което няма как да отложат.
Вероятно утре или в четвъртък ще получим два епизода, според мен на мястото на Колко ми даваш, защото е най-слабо гледаното от шоутата от 8.

# 178
Ох, защо просто не го пуснат днес от 8 до 11 Grinning

# 179
И главата забравих да изброя също ...шамандура тип Stuck Out Tongue Winking Eye

На Жука истериите не са ми интересни.

Ще ожидам да видя Житко как изпуска нервата....подлуди го Виктория туй момче, таквоз спокойно си беше..седи тихинко, вади по некое Асо от ръкава..мълчи си там.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт