🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 30 412
  • 495
  •   128
Отговори
# 225
Оф, какъв е този банкет, сега ще реват ли...

# 226
Тук всички се притесняват за Орлинчо мамин , но мен по ме е страх за Левентчето

# 227
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тушев и той ни гаслайтва Joy. Първо очерня образа на Натали, после я избелва и представя като жертва. Тушев нас не можеш да ни излъжеш колкото и да се пънеш. Евтините сценки не минават.

# 228
Този новият Денис много тъпи въпроси задава. Кога пък разбра, че Орлин е коренно различен от баща й.
Насилието не е само физическо. Тоя новия само се чуди и той как да влезе в кадър...много смешен.
Тук съчувствам на Натали. Идеята е да обсъждат картичките, а не на всяко изречение да се намесва триъгълника. Поне на мен този триъгълник ми дотегна

# 229
Съжалявам че Натали е преживяла домашно насилие от баща и, ама не може това да се използва с цел съжаление и оневиняване за нейните действия 😢
Последните епизоди наистина се закопа с нещата които направи!

Иначе категорично не подкрепям насилието, особено от родител към дете, няма как да се оправдае по никакъв начин!
Жал ми стана донякъде за нея, защото е наистина гадно! 😢
Но няма да ми стане отново симпатична, заради това че успя от приятно и естествено момиче да се превърне във волна пеперуда.

# 230
Дениз категорично, никога .... ама НИКОГА не бива да практикува като психолог.

# 231
Любовта на Влага минава през хейт към Натали. Денис, ухажорът на Влажната, гнусс и абсолютен нагаждач и подмазвач на булитата

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 23:04 от Catfish

# 232
Дениз категорично, никога .... ама НИКОГА не бива да практикува като психолог.
Напротив. Абсолютно правилно изказване е Simple Smile

# 233
Вики, щом хората не те разбират, най-вероятно ти сама си виновна за това.

Не можеш да очакваш от другите разбиране, можеш само да направиш така, че да е по-вероятно те да те разберат, това си е твоя отговорност. На 30 и няколко си, би трябвало вече да знаеш, че не можеш да контролираш чуждите реакции, а само твоите Simple Smile

# 234
  • София
На тази възраст Натали е много по-зряла от "дамите" там, защото не отвръща на поведението им.
Блага мина няколко, Виктория скочи на нов, но за тях е ок.

# 235
  • here and now
Виктория не можа да се "избели"...

# 236
На Виктория, обаче, много й отива алено червено! Гримът й също ми харесва - оранжево-златисто, много добре изглежда тази вечер.

# 237
  • here and now
Блажке, Левент още е свободен Mr. Green

# 238
Виктория не можа да се "избели"...
Защото продуцентът не е решил да напише нещо друго на картичките. Примерно, че нейният баща не я иска...
Но Тушев можеше да е и по-гаден - например, да пишеше "Винаги съм била отблъсната от мъжете " и т.н..

И тук си има определени сюжетни линии и нагласяне какво точно да пише на картичките. Продукцията познава всички идеално, снимат ги постоянно.

Ето, това с годините на Блага и предпочитанията на новия Денис ... постановка отвсякъде

# 239
Оффф.... Виктория - не ми е жал. Трябва да бъде написан наръчник "Как да си добър човек, как да общуваш добронамерено и как да проявяваш емпатия към хората" и тази и другите злобарки да го прочетат и осмислят.

Общи условия

Активация на акаунт